Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo levert Mediabox Next 2.0 aan beperkt aantal klanten

  Ziggo is begonnen met het uitleveren van een variant van de bestaande Mediabox Next die door fabrikant Humax is gemaakt.
  Jarco Kriek
  21 oktober 2021
  comments 11
  Ziggo levert Mediabox Next 2.0 aan beperkt aantal klanten

  Ziggo bevestigt aan Totaal TV dat een beperkt aantal klanten een Mediabox Next van fabrikant Humax heeft ontvangen bij afname van abonnementen waarbij TV Complete of TV Max een onderdeel is. "Op dit moment bieden we bij deze abonnementen een Mediabox Next aan die gebaseerd is op de hardware van Arris. We hebben eind september een beperkt aantal andere Mediaboxen Next geleverd, gebaseerd op de hardware van Humax", stelt woordvoerder Maxim Linders namens VodafoneZiggo waarvan Ziggo een bedrijfsonderdeel is.

   

  Telenet

  Ziggo is niet de eerste distributeur die het gelijke Horizon 4-platform van Liberty Global gebruikt die deze Mediabox van fabrikant Humax gebruikt. Telenet begon al eerder met het uitleveren van deze decoder. Dit Belgische kabelbedrijf heeft in Liberty Global dezelfde belangrijke aandeelhouder als VodafoneZiggo.

   

  Omruilen niet mogelijk

  Ziggo stelt dat er slechts een minimaal verschil is tussen de Mediabox Next die door fabrikant Arris is gemaakt in vergelijking met het model afkomstig van Humax. Maxim Linders: "De Mediabox Next gebaseerd op de hardware van Humax, biedt klanten een nagenoeg gelijke ervaring als de Mediabox Next gebaseerd op de hardware van Arris. Om deze reden is het niet mogelijk om de Mediabox Next (Arris) om te ruilen voor de Mediabox Next (Humax)."

   

  Wat zijn de belangrijkste verschillen?

  Ziggo noemt de verschillen tussen de oude en nieuwe Mediabox Next minimaal. Als goed naar beide decoders wordt gekeken dan klopt dit ook. Maar er zijn wel degelijk verschillen en dit zijn de belangrijkste.

  • Geen + en - toetsen meer op het voorpaneel, zappen kan alleen nog met de afstandsbediening. Mede hierdoor is de nieuwe afstandsbediening twee centimeter kleiner
  • De netwerk- en wifistatus LED-lampjes op het voorpaneel zijn weg. Alle informatie over interactiviteit en de netwerkstatus raadpleeg je vanaf nu via het menu 'instellingen'
  • Geen mini SCART en analoge audio 3.5 mm jack uitgang meer
  • Geen aan/uit knop meer achteraan
  • Andere stroomadapter
  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieMediabox Nextbruikleendecoder

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)