Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo levert meer tv-zenders aan miljoenen klanten

  Gedurende de laatste dagen van dit jaar kunnen ongeveer drie miljoen klanten van kabelbedrijf Ziggo zonder meer te betalen naar een groter aantal tv-zenders kijken.
  Jarco Kriek
  11 december 2021
  comments 6
  Ziggo levert meer tv-zenders aan miljoenen klanten

  Ziggo is begonnen met het tijdelijk aanbieden van enkele sport- en muziekzenders die gedurende de laatste dagen van 2021 speciale evenementen uitzenden. Het gaat om tv-zenders die geen onderdeel van de abonnementsvormen TV Start/TV Standaard en Kabel TV (DKTV) zijn en waarvoor een abonnement voor Ziggo Movies & Series, TV Zenders Plus en/of Ziggo Sport Totaal gekocht dient te worden. Abonnees die bij Ziggo een TV Start/TV Standaard-abonnement kopen, kunnen deze zenders direct via de tv-decoder, televisie of online dienst Ziggo GO kijken. Afnemers van het Kabel TV-abonnement kunnen alleen naar deze zenders via Ziggo GO kijken.

   

  Sport

  Alle kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal staan tot en met 3 januari voor alle klanten open. Ze kunnen dit weekend bijvoorbeeld de ontknoping van Formule 1 volledig live volgen. Ook wedstrijden uit de belangrijkste Europese voetbalcompetities – waaronder Boxing Day in de Premier League - zijn op de kanalen Ziggo Sport Totaal live te volgen.

   

  Muziek

  In dezelfde periode als Ziggo Sport Totaal zijn ook enkele muziekzenders voor alle Ziggo-klanten opengesteld. Op NPO 1 Extra op voorkeuzepositie 128 kan via virtual radio de radio-evenementen NPO 3FM Serious Request en NPO Radio 2 Top 2000 gevolgd worden. TV 538 op voorkeuzepositie 538 staat in de dagen voor kerst in het teken van de radio-actie Missie 538. TV Oranje is bij Ziggo op voorkeuzepositie 609 in de zenderlijst te vinden. Op dit muziekkanaal zijn Nederlandstalige kersthits te zien en horen en in de laatste dagen van dit jaar de traditionele TV Oranje Top 1000. Een nieuwe hitlijst is te zien en te horen op 192TV op voorkeuzepositie 610. Dit is de 192TV Top 2500 met muziek uit de periode 1955 tot en met 1984. Mezzo op voorkeuzepositie 612 heeft in de laatste dagen van 2021 veel aandacht voor muziekprogramma’s waarin dansen centraal staat.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieuitpakwekenmuzieksportZiggo Sport Totaal

  Reacties

 1. TV-TIP De Grote Huisverbouwing

  De Grote Huisverbouwing
  SBS 6 om 17:00 uur
  Doordat de aannemers, stukadoors en schilders niet aan zijn te slepen, slaan steeds meer Nederlanders zelf aan het boren, schroeven en sauzen. Maar lang niet iedereen is gezegend met het talent of het inzicht om de gedateerde binnenboel zonder ongelukken naar het heden te klussen. Om te voor­komen dat een roedel hobbyklussers zichzelf vastniet aan het nieuwe tapijt, nemen stylist Djamilla Smits en creatief uitvoerder Albert Stokkers het kluswerk uit handen om het huis om te toveren in een paleis.

  TV-TIP Flip or Flop

  Flip or Flop
  TLC om 18:00 uur
  Tarek el Moussa is, naar eigen zeggen, gezegend met een uitmuntende vastgoedneus. Samen met zijn (inmiddels ex-) vrouw Christina koopt hij huizen voor een prik, om die wat aan kant te timmeren en vervolgens voor de hoofdprijs te verkopen. Dit keer krijgen de twee een tip over een gigantisch, maar vervallen huis in het chique Anaheim Hills. De prijs is fors, het risico daarom groot. Want om het pand überhaupt aan te kunnen schaffen, moeten ze een dealtje sluiten met een investeerder.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)