Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo levert meer tv-zenders aan miljoenen klanten

  Gedurende de laatste dagen van dit jaar kunnen ongeveer drie miljoen klanten van kabelbedrijf Ziggo zonder meer te betalen naar een groter aantal tv-zenders kijken.
  Jarco Kriek
  11 december 2021
  comments 6
  Ziggo levert meer tv-zenders aan miljoenen klanten

  Ziggo is begonnen met het tijdelijk aanbieden van enkele sport- en muziekzenders die gedurende de laatste dagen van 2021 speciale evenementen uitzenden. Het gaat om tv-zenders die geen onderdeel van de abonnementsvormen TV Start/TV Standaard en Kabel TV (DKTV) zijn en waarvoor een abonnement voor Ziggo Movies & Series, TV Zenders Plus en/of Ziggo Sport Totaal gekocht dient te worden. Abonnees die bij Ziggo een TV Start/TV Standaard-abonnement kopen, kunnen deze zenders direct via de tv-decoder, televisie of online dienst Ziggo GO kijken. Afnemers van het Kabel TV-abonnement kunnen alleen naar deze zenders via Ziggo GO kijken.

   

  Sport

  Alle kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal staan tot en met 3 januari voor alle klanten open. Ze kunnen dit weekend bijvoorbeeld de ontknoping van Formule 1 volledig live volgen. Ook wedstrijden uit de belangrijkste Europese voetbalcompetities – waaronder Boxing Day in de Premier League - zijn op de kanalen Ziggo Sport Totaal live te volgen.

   

  Muziek

  In dezelfde periode als Ziggo Sport Totaal zijn ook enkele muziekzenders voor alle Ziggo-klanten opengesteld. Op NPO 1 Extra op voorkeuzepositie 128 kan via virtual radio de radio-evenementen NPO 3FM Serious Request en NPO Radio 2 Top 2000 gevolgd worden. TV 538 op voorkeuzepositie 538 staat in de dagen voor kerst in het teken van de radio-actie Missie 538. TV Oranje is bij Ziggo op voorkeuzepositie 609 in de zenderlijst te vinden. Op dit muziekkanaal zijn Nederlandstalige kersthits te zien en horen en in de laatste dagen van dit jaar de traditionele TV Oranje Top 1000. Een nieuwe hitlijst is te zien en te horen op 192TV op voorkeuzepositie 610. Dit is de 192TV Top 2500 met muziek uit de periode 1955 tot en met 1984. Mezzo op voorkeuzepositie 612 heeft in de laatste dagen van 2021 veel aandacht voor muziekprogramma’s waarin dansen centraal staat.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieuitpakwekenmuzieksportZiggo Sport Totaal

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Dune

   Timothée Chalamet speelt Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekendstaat als Dune. Totaal TV mag de dvd van dit actie-avontuur vijf keer weggeven.

  TV-TIP Power Rangers

  Power Rangers
  RTL 7 om 20:00 uur
  De Power Rangers zien er in deze grote blockbuster een stuk gelikter uit dan in de geliefde jeugdserie uit de jaren negentig.

  TV-TIP Spider-Man: Homecoming

  Spider-Man: Homecoming
  Film1 Premiere om 20:30 uur
  Met Spider-Man: Homecoming keerde de superheld terug naar Marvel en kon Peter Parker weer deel uitmaken van het MCU.

  Interview

  • *

   Malou Gorter

   De verschrikkelijke jaren tachtig

   VPRO-dramaserie De verschrikkelijke jaren tachtig is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tim Kamps. Het verhaal gaat over een woongroep in de jaren tachtig. Het negenjarige meisje Piet neemt de kijker mee in haar pogingen zich staande te houden binnen de ongewone gezinssituatie.
   Reacties0 reactie(s)