Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo levert per direct meer zenders in HD

  Ziggo-klanten kunnen vanaf vandaag naar meer zenders in HD-kwaliteit kijken. Het kabelbedrijf heeft drie zenders van SD naar HD opgewaardeerd.
  Jarco Kriek
  1 december 2021
  comments 8
  Ziggo levert per direct meer zenders in HD

  192TV had eerder al op de eigen internetsite aangekondigd dat de muziekzender vanaf 1 december in HD-kwaliteit bij Ziggo gaat uitzenden. Ziggo-klanten die het aanvullende abonnement Ziggo Movies & Series XL of TV Zenders Plus kopen, kunnen de muziekzender nu in HD op voorkeuzepositie 610 in de zenderlijst vinden.

   

  Meer zenders

  Totaal TV berichtte eerder op basis van bronnen rond het kabelbedrijf dat niet alleen 192TV in december naar HD opgewaardeerd zou worden. Gelijktijdig met 192TV zijn ook de zenders Crime+Investigation (voorkeuzekanaal 122) en Boomerang (voorkeuzekanaal 309) van SD naar HD opgewaardeerd. Ook voor deze twee kanalen is een aanvullend tv-abonnement nodig om kijkrechten te krijgen. Overigens wordt verdere HD-uitbreiding op korte termijn verwacht.

  ZiggoVodafoneZiggoHDzenderaanbodtvtelevisie192TVBoomerangCrime+Investigation

  Reacties

 1. TV-TIP MAX Ouderenjournaal

  MAX Ouderenjournaal
  NPO 1 om 16:37 uur
  Ter gelegenheid van de Week tegen Eenzaamheid pakt MAX Ouderenjournaal uit met een speciale editie om mensen een hart onder de riem te steken. Met inspirerende, motiverende en confronterende levensverhalen van normale Nederlanders wordt eenzaamheid onder de aandacht gebracht. Dat kan namelijk in allerlei vormen voorkomen. De 81-jarige Heino heeft voldoende bezigheden buiten de deur, maar thuis op de bank voelt hij zich erg alleen. Maar ook jonge mensen kunnen zich soms erg eenzaam voelen, zoals de dertigjarige Bryan, die hierover schreef op Twitter.

  TV-TIP 90 Day Fiancé UK

  90 Day Fiancé UK
  TLC om 20:30 uur
  Wat de Amerikanen doen, kunnen de Britten ook. In 90 Day Fiancé UK worden Britse mannen en vrouwen gevolgd die een geliefde uit het buitenland halen en negentig dagen hebben om wel of niet te trouwen. Die relaties zijn meestal gedoemd te mislukken, maar alsnog doen de koppels er alles aan om hun relatie te laten werken. De alleenstaande moeder Louise is bijvoorbeeld smoorverliefd op de Colombiaanse rapper Jose en hoopt dat hij haar de liefde kan geven die zij mist. Haar familie en vrienden hebben hun twijfels over de krullenbol.

  Interview

  • *

   Ewout Genemans

   Bureau Rotterdam

   In Bureau Rotterdam gaat presentator Ewout Genemans op pad met de politie in de meest rauwe stad van Nederland.
   Reacties0 reactie(s)