Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo levert per direct meer zenders in HD

  Ziggo-klanten kunnen vanaf vandaag naar meer zenders in HD-kwaliteit kijken. Het kabelbedrijf heeft drie zenders van SD naar HD opgewaardeerd.
  Jarco Kriek
  1 december 2021
  comments 8
  Ziggo levert per direct meer zenders in HD

  192TV had eerder al op de eigen internetsite aangekondigd dat de muziekzender vanaf 1 december in HD-kwaliteit bij Ziggo gaat uitzenden. Ziggo-klanten die het aanvullende abonnement Ziggo Movies & Series XL of TV Zenders Plus kopen, kunnen de muziekzender nu in HD op voorkeuzepositie 610 in de zenderlijst vinden.

   

  Meer zenders

  Totaal TV berichtte eerder op basis van bronnen rond het kabelbedrijf dat niet alleen 192TV in december naar HD opgewaardeerd zou worden. Gelijktijdig met 192TV zijn ook de zenders Crime+Investigation (voorkeuzekanaal 122) en Boomerang (voorkeuzekanaal 309) van SD naar HD opgewaardeerd. Ook voor deze twee kanalen is een aanvullend tv-abonnement nodig om kijkrechten te krijgen. Overigens wordt verdere HD-uitbreiding op korte termijn verwacht.

  ZiggoVodafoneZiggoHDzenderaanbodtvtelevisie192TVBoomerangCrime+Investigation

  Reacties

 1. TV-TIP Manhunt: Deadly Games

  Manhunt: Deadly Games
  SBS 9 om 20:30 uur
  Misdaadserie Manhunt behandelt elk seizoen een waargebeurde terreurdaad. Deadly Games draait om Richard Jewell. Tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta vindt hij een staafbom. Jewell laat de omgeving ontruimen, maar als de bom afgaat, raken talloze mensen gewond. Het had veel erger kunnen zijn en hij wordt gezien als een held, maar dan ontstaan er twijfels over zijn verhaal.

  TV-TIP Prisoners

  Prisoners
  Net 5 om 20:30 uur
  De wereld van Keller Dover stort in als zijn dochter spoorloos verdwijnt. Rechercheur Loki pakt de zonderlinge Alex Jones op, maar moet hem wegens gebrek aan bewijs laten gaan. Keller is er zo van overtuigd dat de verdachte schuldig is, dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen.

  Interview