Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo levert per direct meer zenders in HD

  Ziggo-klanten kunnen vanaf vandaag naar meer zenders in HD-kwaliteit kijken. Het kabelbedrijf heeft drie zenders van SD naar HD opgewaardeerd.
  Jarco Kriek
  1 december 2021
  comments 8
  Ziggo levert per direct meer zenders in HD

  192TV had eerder al op de eigen internetsite aangekondigd dat de muziekzender vanaf 1 december in HD-kwaliteit bij Ziggo gaat uitzenden. Ziggo-klanten die het aanvullende abonnement Ziggo Movies & Series XL of TV Zenders Plus kopen, kunnen de muziekzender nu in HD op voorkeuzepositie 610 in de zenderlijst vinden.

   

  Meer zenders

  Totaal TV berichtte eerder op basis van bronnen rond het kabelbedrijf dat niet alleen 192TV in december naar HD opgewaardeerd zou worden. Gelijktijdig met 192TV zijn ook de zenders Crime+Investigation (voorkeuzekanaal 122) en Boomerang (voorkeuzekanaal 309) van SD naar HD opgewaardeerd. Ook voor deze twee kanalen is een aanvullend tv-abonnement nodig om kijkrechten te krijgen. Overigens wordt verdere HD-uitbreiding op korte termijn verwacht.

  ZiggoVodafoneZiggoHDzenderaanbodtvtelevisie192TVBoomerangCrime+Investigation

  Reacties

 1. TV-TIP Harry Potter and the Philosopher's Stone

  Harry Potter and the Philosopher's Stone
  Paramount Network om 20:30 uur
  De jonge Harry Potter woont na de dood van zijn ouders bij z'n oom en tante, waar hij slecht behandeld wordt en voortdurend de pesterijen van zijn verwend neefje moet ondergaan. Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry dat zijn ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij unieke magische krachten bezit. Hij vertrekt naar een Britse kostschool voor leerling-tovenaars, waar hij heel wat vrienden maakt die net als hij speciale krachten bezitten. Beetje bij beetje zal hij de waarheid ontdekken achter de mysterieuze dood van zijn ouders...

  TV-TIP Grey's Anatomy

  Grey's Anatomy
  Net 5 om 20:30 uur
  Met het aankomende vertrek van Ellen Pompeo in het achterhoofd stonden de makers van Grey's Anatomy voor een kruispunt: kabbelen we door met de huidige bezetting of geven we de serie een flinke opfrisbeurt. In het slotakkoord van het vorige seizoen bleek het laatste: het opleidingsprogramma werd gesloten en daarmee werd ook meteen een hele roedel witte jassen naar de uitgang gedirigeerd. Aan het begin van het nieuwe seizoen besluit Meredith het programma tóch te reanimeren, met vijf nieuwe artsen in opleiding als gevolg.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)