Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo levert tijdelijk meer tv-zenders

  Alle Ziggo-abonnees kunnen vanaf vandaag tijdelijk naar meer tv-zenders kijken. Het kabelbedrijf is namelijk officieel begonnen met de doorgifte van Nickelodeon Ukraine.
  Jarco Kriek
  1 june 2022
  comments 2
  Ziggo levert tijdelijk meer tv-zenders
  Foto Getty Images

  Ziggo volgt hiermee KPN, dat deze zender op 25 april aan het zenderaanbod toevoegde. Nickelodeon Ukraine – zoals de zender officieel heet – wordt door eigenaar Paramount Global in samenwerking met Pluto TV tijdelijk in meerdere Europese landen aan providers aangeboden met als doel vluchtelingen met jonge kinderen enigszins te ontlasten en de jeugd vermaak te bieden en een veilig gevoel te geven.

   

  Tweede zender

  Nickelodeon Ukraine is de tweede uit Oekraïne afkomstige zender die Ziggo tijdelijk levert in het digitale basispakket. Nieuwszender Ukraine 24 is al enige weken beschikbaar op voorkeuzekanaal 502. Ziggo begon enkele weken geleden op de achtergrond met het testen van Nickelodeon Ukraine en voegde vandaag het kanaal officieel aan het zenderaanbod toe. Kijken kan lineair via een televisie, maar ook online via de dienst Ziggo GO. Het is tevens mogelijk om eerder uitgezonden programma’s op elk gewenst tijdstip terug te kijken via de functie Replay TV.

   

  Brede programmering

  In de ochtenduren is op Nickelodeon Ukraine een programmering te zien die gericht is op peuters en kleuters. Kinderprogramma’s als Paw Patrol en Dora the Explorer komen dan voorbij. Vanaf de middag zijn de beste animatiefilms uit de catalogus van Paramount te zien. Het gaat dan om titels als The Penguins of Madagascar en Kung Fu Panda. Nickelodeon Ukraine is bij Ziggo op voorkeuzekanaal 313 in HD-beeldkwaliteit en volledig in de Oekraïense taal beschikbaar.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieNickelodeonOekraïne

  Reacties

 1. TV-TIP Manhunt: Deadly Games

  Manhunt: Deadly Games
  SBS 9 om 20:30 uur
  Misdaadserie Manhunt behandelt elk seizoen een waargebeurde terreurdaad. Deadly Games draait om Richard Jewell. Tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta vindt hij een staafbom. Jewell laat de omgeving ontruimen, maar als de bom afgaat, raken talloze mensen gewond. Het had veel erger kunnen zijn en hij wordt gezien als een held, maar dan ontstaan er twijfels over zijn verhaal.

  TV-TIP Prisoners

  Prisoners
  Net 5 om 20:30 uur
  De wereld van Keller Dover stort in als zijn dochter spoorloos verdwijnt. Rechercheur Loki pakt de zonderlinge Alex Jones op, maar moet hem wegens gebrek aan bewijs laten gaan. Keller is er zo van overtuigd dat de verdachte schuldig is, dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen.

  Interview