Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo levert tijdelijk meer tv-zenders

  Alle Ziggo-abonnees kunnen vanaf vandaag tijdelijk naar meer tv-zenders kijken. Het kabelbedrijf is namelijk officieel begonnen met de doorgifte van Nickelodeon Ukraine.
  Jarco Kriek
  1 juni 2022
  comments 2
  Ziggo levert tijdelijk meer tv-zenders
  Foto Getty Images

  Ziggo volgt hiermee KPN, dat deze zender op 25 april aan het zenderaanbod toevoegde. Nickelodeon Ukraine – zoals de zender officieel heet – wordt door eigenaar Paramount Global in samenwerking met Pluto TV tijdelijk in meerdere Europese landen aan providers aangeboden met als doel vluchtelingen met jonge kinderen enigszins te ontlasten en de jeugd vermaak te bieden en een veilig gevoel te geven.

   

  Tweede zender

  Nickelodeon Ukraine is de tweede uit Oekraïne afkomstige zender die Ziggo tijdelijk levert in het digitale basispakket. Nieuwszender Ukraine 24 is al enige weken beschikbaar op voorkeuzekanaal 502. Ziggo begon enkele weken geleden op de achtergrond met het testen van Nickelodeon Ukraine en voegde vandaag het kanaal officieel aan het zenderaanbod toe. Kijken kan lineair via een televisie, maar ook online via de dienst Ziggo GO. Het is tevens mogelijk om eerder uitgezonden programma’s op elk gewenst tijdstip terug te kijken via de functie Replay TV.

   

  Brede programmering

  In de ochtenduren is op Nickelodeon Ukraine een programmering te zien die gericht is op peuters en kleuters. Kinderprogramma’s als Paw Patrol en Dora the Explorer komen dan voorbij. Vanaf de middag zijn de beste animatiefilms uit de catalogus van Paramount te zien. Het gaat dan om titels als The Penguins of Madagascar en Kung Fu Panda. Nickelodeon Ukraine is bij Ziggo op voorkeuzekanaal 313 in HD-beeldkwaliteit en volledig in de Oekraïense taal beschikbaar.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieNickelodeonOekraïne

  Reacties

 1. TV-TIP Spoedeisende Hulp 24/7

  Spoedeisende Hulp 24/7
  RTL 5 om 20:30 uur
  In de nieuwe realityshow Spoedeisende Hulp 24/7 bezoeken we de SEH-afdelingen van drie gerenommeerde ziekenhuizen, waar medisch personeel continu een strijd tegen de klok levert. Verdriet en geluk, leven en dood liggen op de spoedeisende hulp enorm dicht bij elkaar. Het personeel vertelt over hun passie voor het werk en toont alle mooie, intieme en schrijnende situaties die ze in het ziekenhuis meemaken.

  TV-TIP Secrets in the Sand

  Secrets in the Sand
  History om 20:30 uur
  Als we één ding hebben opgestoken van Star Wars dan is het dat zand ruw en irritant is, en werkelijk overal tussenkomt. Niet zo gek dus, dat er onder de ontelbare korrels nog heel wat schatten verborgen liggen. In Secrets in the Sand leggen archeologen bijzondere historische vondsten bloot, die onder de golvende duinen waren verdwenen. In Chili duiken mummies van een verdwenen volk op, en in Egypte wordt een nieuwe graftombe ontdekt die door het zand werd verzwolgen.

  Interview