Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo lokt overstappers met korting tot maximaal 569 euro

  Wie nu van bijvoorbeeld KPN of T-Mobile overstapt naar Ziggo wordt tot maximaal 568 euro aan korting aangeboden op het abonnement, inclusief een cadeaukaart of cashback.
  Jarco Kriek
  17 april 2023
  comments 10
  Ziggo lokt overstappers met korting tot maximaal 569 euro
  Foto Getty Images

  De nieuwe kortingsactie van Ziggo maakt duidelijk dat de concurrentiestrijd op de markt van vaste telecomdiensten nog niet voorbij is. Sterker nog, het neemt alleen maar toe. Zo geeft Ziggo op dit moment overstappers afhankelijk van het gekozen abonnement tot 569 euro aan kortingen op het abonnement, aangevuld met een cadeaukaart of cashback van 50 euro. Nooit eerder gaf Ziggo nieuwe klanten die het duurste GIGA-abonnement kozen een dergelijk hoge korting. Ziggo biedt overigens zelf alleen de actie van 12 maanden abonnement met 50 procent korting. Sommige commerciële abonnementenverkopers voegen aan dit aanbod een cadeaukaart of cashback toe.

   

  Bestaande klanten

  Waar nieuwe klanten bij deze actie het abonnement gedurende het hele jaarcontract voor de halve prijs – 50 procent korting – geleverd krijgen, worden bestaande klanten minder rijkelijk beloond. Ziggo is wel begonnen met het proactief aanbieden van premiumabonnementen zoals Film1, ESPN of Ziggo Sport Totaal aan bestaande klanten. Wie actief met het kabelbedrijf contact opneemt en de gevoelige snaar bij de medewerker raakt of de juiste afdeling weet te bereiken, kan ook nog eens op een financiële tegemoetkoming rekenen, oplopend – als men goed kan onderhandelen – tot meer dan 100 euro. Een voorwaarde is wel dat het abonnement contractvrij is en verlengd te worden met een contractvaste periode van 12 maanden.

   

  Wat zijn de kortingen?

  Voor welke prijs kan bij de huidige actie een Ziggo-abonnement worden afgesloten? Onderstaand een overzicht van de meest verkochte abonnementen. Bij het overzicht staan de inmiddels beschikbare hogere internetsnelheden vermeld.

   

  • TV en Internet Start (100/30Mbps) €27,75 ipv €55,00 per maand
  • TV en Internet Start XXL (200/30Mbps) €30,00 ipv €60,00 per maand
  • TV en Internet Complete (400/40Mbps) €35,25 ipv €70,50 per maand
  • TV en Internet GIGA (1000/75Mbps) €45,75 ipv €91,50 per maand
  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementoverstappenkortingconcurrentieconcurrentiestrijd

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)