Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo lokt overstappers met korting tot maximaal 569 euro

  Wie nu van bijvoorbeeld KPN of T-Mobile overstapt naar Ziggo wordt tot maximaal 568 euro aan korting aangeboden op het abonnement, inclusief een cadeaukaart of cashback.
  Jarco Kriek
  17 april 2023
  comments 10
  Ziggo lokt overstappers met korting tot maximaal 569 euro
  Foto Getty Images

  De nieuwe kortingsactie van Ziggo maakt duidelijk dat de concurrentiestrijd op de markt van vaste telecomdiensten nog niet voorbij is. Sterker nog, het neemt alleen maar toe. Zo geeft Ziggo op dit moment overstappers afhankelijk van het gekozen abonnement tot 569 euro aan kortingen op het abonnement, aangevuld met een cadeaukaart of cashback van 50 euro. Nooit eerder gaf Ziggo nieuwe klanten die het duurste GIGA-abonnement kozen een dergelijk hoge korting. Ziggo biedt overigens zelf alleen de actie van 12 maanden abonnement met 50 procent korting. Sommige commerciële abonnementenverkopers voegen aan dit aanbod een cadeaukaart of cashback toe.

   

  Bestaande klanten

  Waar nieuwe klanten bij deze actie het abonnement gedurende het hele jaarcontract voor de halve prijs – 50 procent korting – geleverd krijgen, worden bestaande klanten minder rijkelijk beloond. Ziggo is wel begonnen met het proactief aanbieden van premiumabonnementen zoals Film1, ESPN of Ziggo Sport Totaal aan bestaande klanten. Wie actief met het kabelbedrijf contact opneemt en de gevoelige snaar bij de medewerker raakt of de juiste afdeling weet te bereiken, kan ook nog eens op een financiële tegemoetkoming rekenen, oplopend – als men goed kan onderhandelen – tot meer dan 100 euro. Een voorwaarde is wel dat het abonnement contractvrij is en verlengd te worden met een contractvaste periode van 12 maanden.

   

  Wat zijn de kortingen?

  Voor welke prijs kan bij de huidige actie een Ziggo-abonnement worden afgesloten? Onderstaand een overzicht van de meest verkochte abonnementen. Bij het overzicht staan de inmiddels beschikbare hogere internetsnelheden vermeld.

   

  • TV en Internet Start (100/30Mbps) €27,75 ipv €55,00 per maand
  • TV en Internet Start XXL (200/30Mbps) €30,00 ipv €60,00 per maand
  • TV en Internet Complete (400/40Mbps) €35,25 ipv €70,50 per maand
  • TV en Internet GIGA (1000/75Mbps) €45,75 ipv €91,50 per maand
  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementoverstappenkortingconcurrentieconcurrentiestrijd

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview