Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo lost deel problemen Ziggo GO op

  Ziggo heeft een nieuwe update uitgebracht van de online tv-dienst Ziggo GO voor mobiele apparaten. Hierdoor zijn gemelde problemen deels opgelost.
  Jarco Kriek
  8 augustus 2022
  comments 3
  Ziggo lost deel problemen Ziggo GO op

  Toen Ziggo begin juni een nieuwe update voor Ziggo GO online zette, ging er wat mis. Deze update zorgde niet voor een verbeterde maar juist veel slechtere online kijkervaring. De klachten van Ziggo-abonnees stroomden binnen op het eigen forum van het kabelbedrijf. Pikant detail is dat het niet de eerste keer is dat Ziggo GO na een update met een slechtere gebruikerservaring kampte.

   

  Beeldkwaliteit

  Vooral klachten over beeldkwaliteit en het herhaaldelijk moeten inloggen bij gebruik van Ziggo GO werden na de inmiddels voorlaatste update gemeld. De laatste update voor mobiele apparaten - zoals tablet en smartphone werkend op Android en iOS - en ook de internetsite ziggogo.tv is onlangs uitgebracht. Uit de eerste bevindingen van abonnees blijkt dat een groot deel – maar nog niet alle – problemen zijn opgelost.

   

  Online kijken

  Ziggo GO is de app waarmee Ziggo-abonnees online kunnen kijken naar tv- en videocontent. Afhankelijk van het afgesloten internetabonnement kunnen tot meer dan 120 zenders live bekeken worden. Met Replay TV kunnen ook eerder uitgezonden programma’s van de meeste zenders tot zeven dagen terug via de tv-gids worden afgespeeld. Bij gebruik van de bruikleendecoders Mediabox Next, Next Mini en Mediabox XL kunnen ook opgenomen programma’s worden teruggekeken met Ziggo GO. Ziggo GO is er behalve in een webversie en voor mobiele apparaten ook voor online mediaspelers die functioneren op Android TV OS of Google TV mediaspeler, Apple TV HD/4K of Amazon Fire Stick HD/4K.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOupdateonlinetvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP Help! My House is Haunted

  Help! My House is Haunted
  TLC om 22:30 uur
  We kunnen er een beetje lacherig over doen, totdat de geest van tante Agaath opeens aan de rand van jóúw bed staat te kermen. In Help! My House Is Haunted duikt een stel experts in het door bewoners bij elkaar gescharreld bewijsmateriaal waarop spoken en ander bovennatuurlijk gespuis zijn vastgelegd. Zoals dat van Gillian, wier slaapkamer na een aardbeving opeens wordt bezocht door entiteiten van gene zijde.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)