Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo lost deel problemen Ziggo GO op

  Ziggo heeft een nieuwe update uitgebracht van de online tv-dienst Ziggo GO voor mobiele apparaten. Hierdoor zijn gemelde problemen deels opgelost.
  Jarco Kriek
  8 augustus 2022
  comments 3
  Ziggo lost deel problemen Ziggo GO op

  Toen Ziggo begin juni een nieuwe update voor Ziggo GO online zette, ging er wat mis. Deze update zorgde niet voor een verbeterde maar juist veel slechtere online kijkervaring. De klachten van Ziggo-abonnees stroomden binnen op het eigen forum van het kabelbedrijf. Pikant detail is dat het niet de eerste keer is dat Ziggo GO na een update met een slechtere gebruikerservaring kampte.

   

  Beeldkwaliteit

  Vooral klachten over beeldkwaliteit en het herhaaldelijk moeten inloggen bij gebruik van Ziggo GO werden na de inmiddels voorlaatste update gemeld. De laatste update voor mobiele apparaten - zoals tablet en smartphone werkend op Android en iOS - en ook de internetsite ziggogo.tv is onlangs uitgebracht. Uit de eerste bevindingen van abonnees blijkt dat een groot deel – maar nog niet alle – problemen zijn opgelost.

   

  Online kijken

  Ziggo GO is de app waarmee Ziggo-abonnees online kunnen kijken naar tv- en videocontent. Afhankelijk van het afgesloten internetabonnement kunnen tot meer dan 120 zenders live bekeken worden. Met Replay TV kunnen ook eerder uitgezonden programma’s van de meeste zenders tot zeven dagen terug via de tv-gids worden afgespeeld. Bij gebruik van de bruikleendecoders Mediabox Next, Next Mini en Mediabox XL kunnen ook opgenomen programma’s worden teruggekeken met Ziggo GO. Ziggo GO is er behalve in een webversie en voor mobiele apparaten ook voor online mediaspelers die functioneren op Android TV OS of Google TV mediaspeler, Apple TV HD/4K of Amazon Fire Stick HD/4K.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOupdateonlinetvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP Aussie Gold Hunters

  Aussie Gold Hunters
  Discovery Channel om 20:30 uur
  Goud, zweet en tranen in het ­nieuwe seizoen van Aussie Gold Hunters. Want met ­goudprijzen op record­hoogte ­nemen de ­goudzoekers in de snikhete en ­uitgestrekte Outback van Australië nog meer risico om de jackpot naar de oppervlakte te schoffelen. Zo ­besluiten The Dust Devils om met een konvooi aan kostbare machines 1200 km het land in te trekken. Maar ligt het goud daar wel te blinken? De Poseidon Crew heeft in ieder geval wel succes.

  TV-TIP Andy & Melisa

  Andy & Melisa
  SBS 6 om 20:30 uur
  Na een kleine flirt met RTL en een paar jaar radiostilte keren Andy en vriendin Melisa – de twee zijn al jaren gescheiden – terug op het oude SBS-nest. En hier blijkt dat er eigenlijk niks veranderd is. Al ligt de oud-voetballer niet meer dagen gestrekt op de bank. Er is tv-werk, een YouTube-kanaal en er moet ook geklust worden in hun nieuwe stek aan de Costa de Sol, dat gereedgemaakt moet worden voor de verhuur.

  Interview