Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo lost deel problemen Ziggo GO op

  Ziggo heeft een nieuwe update uitgebracht van de online tv-dienst Ziggo GO voor mobiele apparaten. Hierdoor zijn gemelde problemen deels opgelost.
  Jarco Kriek
  8 augustus 2022
  comments 3
  Ziggo lost deel problemen Ziggo GO op

  Toen Ziggo begin juni een nieuwe update voor Ziggo GO online zette, ging er wat mis. Deze update zorgde niet voor een verbeterde maar juist veel slechtere online kijkervaring. De klachten van Ziggo-abonnees stroomden binnen op het eigen forum van het kabelbedrijf. Pikant detail is dat het niet de eerste keer is dat Ziggo GO na een update met een slechtere gebruikerservaring kampte.

   

  Beeldkwaliteit

  Vooral klachten over beeldkwaliteit en het herhaaldelijk moeten inloggen bij gebruik van Ziggo GO werden na de inmiddels voorlaatste update gemeld. De laatste update voor mobiele apparaten - zoals tablet en smartphone werkend op Android en iOS - en ook de internetsite ziggogo.tv is onlangs uitgebracht. Uit de eerste bevindingen van abonnees blijkt dat een groot deel – maar nog niet alle – problemen zijn opgelost.

   

  Online kijken

  Ziggo GO is de app waarmee Ziggo-abonnees online kunnen kijken naar tv- en videocontent. Afhankelijk van het afgesloten internetabonnement kunnen tot meer dan 120 zenders live bekeken worden. Met Replay TV kunnen ook eerder uitgezonden programma’s van de meeste zenders tot zeven dagen terug via de tv-gids worden afgespeeld. Bij gebruik van de bruikleendecoders Mediabox Next, Next Mini en Mediabox XL kunnen ook opgenomen programma’s worden teruggekeken met Ziggo GO. Ziggo GO is er behalve in een webversie en voor mobiele apparaten ook voor online mediaspelers die functioneren op Android TV OS of Google TV mediaspeler, Apple TV HD/4K of Amazon Fire Stick HD/4K.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOupdateonlinetvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Champions League: Sevilla - PSV

  UEFA Champions League: Sevilla - PSV
  RTL 7 om 18:40 uur
  Begin oktober leek PSV hard op weg om, na de 4-0 tegen Arsenal, ook de tweede groepswedstrijd in de Champions League tegen Sevilla te verliezen. Maar de schade bleef, dankzij een doelpunt van Jordan Teze, beperkt. Diep in blessuretijd sleepte de geboren Groninger er een gelijkspel uit: 2-2. Op papier zou de nummer een van de Eredivisie in de return in Zuid-Spanje de lakens uit moeten delen: de ploeg van de nieuwbakken coach Diego Alonso vinden we in La Liga terug op een vrij pijn­lijke 15de plek.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)