Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo lost problemen met Ziggo GO deels op

  Ziggo heeft een nieuwe update uitgebracht voor de online tv-dienst Ziggo GO. Met de verbetering moet het inlogprobleem bij Android TV-apparaten deels zijn opgelost.
  Jarco Kriek
  9 november 2022
  comments 0
  Ziggo lost problemen met Ziggo GO deels op
  Foto Getty Images

  De nieuwe update werd al verwacht omdat de updates van de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini vaak enkele weken eerder komen dan de update voor Ziggo GO. Vooral Ziggo-klanten die een online mediaspeler of een Smart TV gebruiken met Android TV OS (Google TV) hadden te maken met een groot inlogprobleem. Hierdoor moesten zij vrijwel dagelijks opnieuw inloggen om de online tv-dienst te gebruiken. Dit zorgde voor een klachtenstroom op de sociale mediakanalen en het klant-helpt-klant community forum van het kabelbedrijf.

   

  Wat zijn de verbeteringen?

  De nieuwe update heeft versienummer 4.44.5618 meegekregen. Ziggo geeft op de eigen website een volledige omschrijving van alle vernieuwingen en opgeloste bugs in de nieuwe versie van Ziggo GO. In veel gevallen wordt de app automatisch van de nieuwe update voorzien. Als dit nog niet is gebeurd, kan de nieuwe versie handmatig in het apparaat geplaatst worden. Onderstaand een overzicht van de belangrijkste verbeteringen.

   

  • Na een wijziging in de tv gids kan een programma weer direct bekeken worden.
  • Spontaan uitloggen uit Ziggo GO is deels opgelost.
  • Programma informatie laden in de EPG is verbeterd.
  • Crashes van de Ziggo GO app op de iPad na 20 minuten is opgelost.
  • Performance van de app is verbeterd.
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOtvtelevisieonlineupdate

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)