Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo lost problemen met Ziggo GO deels op

  Ziggo heeft een nieuwe update uitgebracht voor de online tv-dienst Ziggo GO. Met de verbetering moet het inlogprobleem bij Android TV-apparaten deels zijn opgelost.
  Jarco Kriek
  9 november 2022
  comments 0
  Ziggo lost problemen met Ziggo GO deels op
  Foto Getty Images

  De nieuwe update werd al verwacht omdat de updates van de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini vaak enkele weken eerder komen dan de update voor Ziggo GO. Vooral Ziggo-klanten die een online mediaspeler of een Smart TV gebruiken met Android TV OS (Google TV) hadden te maken met een groot inlogprobleem. Hierdoor moesten zij vrijwel dagelijks opnieuw inloggen om de online tv-dienst te gebruiken. Dit zorgde voor een klachtenstroom op de sociale mediakanalen en het klant-helpt-klant community forum van het kabelbedrijf.

   

  Wat zijn de verbeteringen?

  De nieuwe update heeft versienummer 4.44.5618 meegekregen. Ziggo geeft op de eigen website een volledige omschrijving van alle vernieuwingen en opgeloste bugs in de nieuwe versie van Ziggo GO. In veel gevallen wordt de app automatisch van de nieuwe update voorzien. Als dit nog niet is gebeurd, kan de nieuwe versie handmatig in het apparaat geplaatst worden. Onderstaand een overzicht van de belangrijkste verbeteringen.

   

  • Na een wijziging in de tv gids kan een programma weer direct bekeken worden.
  • Spontaan uitloggen uit Ziggo GO is deels opgelost.
  • Programma informatie laden in de EPG is verbeterd.
  • Crashes van de Ziggo GO app op de iPad na 20 minuten is opgelost.
  • Performance van de app is verbeterd.
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOtvtelevisieonlineupdate

  Reacties

 1. TV-TIP The Big Bang Theory

  The Big Bang Theory
  Veronica om 19:30 uur
  Sommige comedyseries blijven leuk, zelfs wanneer ze tot in den treure worden herhaald. The Big Bang Theory is er zo eentje. De nerds Sheldon Cooper en Leonard Hofstadter weten alles van scheikunde, wiskunde en natuurkunde, maar van menselijke relaties hebben ze geen kaas gegeten. Al lukte het Sheldon wel om aan de vrouw te komen. In dit elfde seizoen heeft hij Amy ten huwelijk gevraagd, maar het vinden van een trouwdatum blijkt nog best lastig.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland

  Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland
  NPO 3 om 19:30 uur
  Het valt moeilijk te beschrijven hoe succesvol Sarina Wiegman is. Ze leidde eerst de Oranje Leeuwinnen naar goud tijdens het EK van 2017, om vervolgens als bondscoach van Engeland dat trucje te herhalen én zichzelf en haar team afgelopen zomer bijna tot wereldkampioen te kronen. Maar genoeg complimenten voor de Nederlandse: vanavond is ze met haar Engeland tegenstander van Oranje en moet ze keihard verliezen, zo is het natuurlijk ook.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)