Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo lost problemen met Ziggo GO deels op

  Ziggo heeft een nieuwe update uitgebracht voor de online tv-dienst Ziggo GO. Met de verbetering moet het inlogprobleem bij Android TV-apparaten deels zijn opgelost.
  Jarco Kriek
  9 november 2022
  comments 0
  Ziggo lost problemen met Ziggo GO deels op
  Foto Getty Images

  De nieuwe update werd al verwacht omdat de updates van de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini vaak enkele weken eerder komen dan de update voor Ziggo GO. Vooral Ziggo-klanten die een online mediaspeler of een Smart TV gebruiken met Android TV OS (Google TV) hadden te maken met een groot inlogprobleem. Hierdoor moesten zij vrijwel dagelijks opnieuw inloggen om de online tv-dienst te gebruiken. Dit zorgde voor een klachtenstroom op de sociale mediakanalen en het klant-helpt-klant community forum van het kabelbedrijf.

   

  Wat zijn de verbeteringen?

  De nieuwe update heeft versienummer 4.44.5618 meegekregen. Ziggo geeft op de eigen website een volledige omschrijving van alle vernieuwingen en opgeloste bugs in de nieuwe versie van Ziggo GO. In veel gevallen wordt de app automatisch van de nieuwe update voorzien. Als dit nog niet is gebeurd, kan de nieuwe versie handmatig in het apparaat geplaatst worden. Onderstaand een overzicht van de belangrijkste verbeteringen.

   

  • Na een wijziging in de tv gids kan een programma weer direct bekeken worden.
  • Spontaan uitloggen uit Ziggo GO is deels opgelost.
  • Programma informatie laden in de EPG is verbeterd.
  • Crashes van de Ziggo GO app op de iPad na 20 minuten is opgelost.
  • Performance van de app is verbeterd.
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOtvtelevisieonlineupdate

  Reacties

 1. TV-TIP Hell's Kitchen USA

  Hell's Kitchen USA
  24Kitchen om 19:30 uur
  Chef-kok Gordon Ramsay blaft kandidaten vaak af, net zoals een boze legersergeant dat kan. De zestiende reeks van Hell’s Kitchen start op een legerbasis waar de kandidaten tucht en discipline leren. Gelukkig verplaatst de actie zich snel weer naar de keuken, waar ‘generaal’ Ramsay zijn rekruten met harde hand de fijne kneepjes aanleert. Seizoen 16 werd berucht vanwege de vele ruzies, en dat zegt veel in een Gordon Ramsay-show!

  TV-TIP Verward

  Verward
  NPO 3 om 20:24 uur
  Op het nieuws hoor je regelmatig over ‘verwarde personen’ die voor problemen zorgen, maar wat voor mensen zíjn dat eigenlijk? Documentairemaakster Jessica Villerius onderzoekt de mensen achter dit label, én hulp­verleners die vaak met ze te maken hebben. Verpleegster Mariëlle was net een infuus aan het aanbrengen toen de buurman ineens binnenstormde en wild om zich heen begon te steken. Mariëlle vertelt over de hachelijke momenten die ze beleefde, toen ze op deze manier kennismaakte met Kenzo K.

  Interview