Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo lost problemen met Ziggo GO deels op

  Ziggo heeft een nieuwe update uitgebracht voor de online tv-dienst Ziggo GO. Met de verbetering moet het inlogprobleem bij Android TV-apparaten deels zijn opgelost.
  Jarco Kriek
  9 november 2022
  comments 0
  Ziggo lost problemen met Ziggo GO deels op
  Foto Getty Images

  De nieuwe update werd al verwacht omdat de updates van de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini vaak enkele weken eerder komen dan de update voor Ziggo GO. Vooral Ziggo-klanten die een online mediaspeler of een Smart TV gebruiken met Android TV OS (Google TV) hadden te maken met een groot inlogprobleem. Hierdoor moesten zij vrijwel dagelijks opnieuw inloggen om de online tv-dienst te gebruiken. Dit zorgde voor een klachtenstroom op de sociale mediakanalen en het klant-helpt-klant community forum van het kabelbedrijf.

   

  Wat zijn de verbeteringen?

  De nieuwe update heeft versienummer 4.44.5618 meegekregen. Ziggo geeft op de eigen website een volledige omschrijving van alle vernieuwingen en opgeloste bugs in de nieuwe versie van Ziggo GO. In veel gevallen wordt de app automatisch van de nieuwe update voorzien. Als dit nog niet is gebeurd, kan de nieuwe versie handmatig in het apparaat geplaatst worden. Onderstaand een overzicht van de belangrijkste verbeteringen.

   

  • Na een wijziging in de tv gids kan een programma weer direct bekeken worden.
  • Spontaan uitloggen uit Ziggo GO is deels opgelost.
  • Programma informatie laden in de EPG is verbeterd.
  • Crashes van de Ziggo GO app op de iPad na 20 minuten is opgelost.
  • Performance van de app is verbeterd.
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOtvtelevisieonlineupdate

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  Na een rondje hardlopen wordt de 23-jarige Rose Anderson dood in een rivier gevonden. Haar huisgenoot Chloe vertelt Lewis, Hathaway en Maddox dat Rose bloedbonje had met haar minnaar, professor astrofysica Felix. En laat hij nou getrouwd zijn met haar scriptiebegeleider Philippa. Heeft een van hen Rose naar de eeuwige jachtvelden gestoken of heeft het onderwerp van haar proefschrift iets met haar dood te maken? De zaak komt in een stroomversnelling als Chloe’s vriend op de vlucht slaat. Maar dan valt er een tweede slachtoffer…

  TV-TIP Het Roer Om

  Het Roer Om
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het idee om de eeuwigdurende kuierlatten te nemen speelt al lang bij Almeloërs Sven en Cariena. Slowakije, Tsjechië en Polen passeren de revue, maar de keuze valt uiteindelijk op Duitsland, vooral omdat ze al een lekker woordje Duits spreken. In het gehucht Wurz­bach huren ze twee vrijstaande huizen: een om zelf in te wonen, de ander voor de verhuur. Maar als blijkt dat de huurbaas niet van plan geld in het gedateerde vakantiehuis te pompen, worden ze gedwongen op een andere manier aan inkomsten te komen. Voor Sven en Cariena lijkt niets anders op te zitten dan een baan te zoeken.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)