Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo maakt kijken films beter toegankelijk

  Ziggo en Film1 hebben de samenwerking verder uitgebreid. Hierdoor wordt het voor Ziggo-abonnees met toegang tot het Film1-aanbod makkelijker om films te kijken.
  Jarco Kriek
  27 juli 2022
  comments 0
  Ziggo maakt kijken films beter toegankelijk

  Net als bij andere platforms heeft SP International – eigenaar van Film1 – ook bij Ziggo de app om online naar films te bekijken verbeterd. De Film1-app is beschikbaar op de bruikleendecoders Mediabox Next, Next Mini en Mediabox XL van het kabelbedrijf. Naast de vier lineaire Film1-kanalen die Ziggo in het aanbod heeft opgenomen, is het met de online app mogelijk om alle in het OTT-aanbod opgenomen films op elk gewenst tijdstip te bekijken. Net als bij de lineaire kanalen worden films ook via de online app reclamevrij aangeboden.

   

  Uitgebreid online kijken

  Ziggo biedt toegang tot het Film1 OTT-aanbod via de eigen bruikleendecoders, maar ook kan met de MijnZiggo-inloggegevens gebruik worden gemaakt van alle andere door Film1 ondersteunde online platforms, zoals tablet, smartphone, online mediaspeler en Smart TV-internettelevisie.

   

  Directe toegang

  Ziggo-abonnees die gebruikmaken van de eerder genoemde drie bruikleendecoders kunnen op makkelijke wijze toegang krijgen tot de online app van Film1. Dit kan door de decoder af te stemmen op voorkeuzekanaal 105. De lineaire kanalen van Film1 zijn bij Ziggo op de voorkeuzekanalen 101, 102, 103 en 104 in de zenderlijst te vinden.

   

  Vernieuwde app

  De Film1-app die op de Ziggo bruikleendecoders wordt gebruikt is vernieuwd. “De Ziggo lightning-app is geïntegreerd in de EPG op kanaal 105 en komt direct na de vier lineaire kanalen van Film1. De samenvoeging van kwalitatieve content op één plek maakt het vinden van een goede film veel makkelijker, waardoor keuzestress voor de kijker wordt geminimaliseerd”, aldus Film1.

  ZiggoVodafoneZiggoFilm1filmsonlineappMediabox NextNext MiniMediabox XLtvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP Sanditon

  Sanditon
  NPO 2 om 17:09 uur
  Negen maanden na de dood van haar tortel Sidney, die in Antigua aan de gele koorts bezweek, keert Charlotte Heywood gedesillusioneerd terug naar Sanditon. In haar kielzog haar jongere zus Alison, die er net als Charlotte alles aan wil doen om de boerenmiddelmaat te ontstijgen. Maar Alison is lang niet de enige frisse wind die door het – inmiddels stuk minder pittoreske, maar des te populairdere en drukkere – kustplaatsje waait: een aantal nieuwe gezichten weet de boel flink op te schudden.

  TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)