Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo maakt kijken films beter toegankelijk

  Ziggo en Film1 hebben de samenwerking verder uitgebreid. Hierdoor wordt het voor Ziggo-abonnees met toegang tot het Film1-aanbod makkelijker om films te kijken.
  Jarco Kriek
  27 juli 2022
  comments 0
  Ziggo maakt kijken films beter toegankelijk

  Net als bij andere platforms heeft SP International – eigenaar van Film1 – ook bij Ziggo de app om online naar films te bekijken verbeterd. De Film1-app is beschikbaar op de bruikleendecoders Mediabox Next, Next Mini en Mediabox XL van het kabelbedrijf. Naast de vier lineaire Film1-kanalen die Ziggo in het aanbod heeft opgenomen, is het met de online app mogelijk om alle in het OTT-aanbod opgenomen films op elk gewenst tijdstip te bekijken. Net als bij de lineaire kanalen worden films ook via de online app reclamevrij aangeboden.

   

  Uitgebreid online kijken

  Ziggo biedt toegang tot het Film1 OTT-aanbod via de eigen bruikleendecoders, maar ook kan met de MijnZiggo-inloggegevens gebruik worden gemaakt van alle andere door Film1 ondersteunde online platforms, zoals tablet, smartphone, online mediaspeler en Smart TV-internettelevisie.

   

  Directe toegang

  Ziggo-abonnees die gebruikmaken van de eerder genoemde drie bruikleendecoders kunnen op makkelijke wijze toegang krijgen tot de online app van Film1. Dit kan door de decoder af te stemmen op voorkeuzekanaal 105. De lineaire kanalen van Film1 zijn bij Ziggo op de voorkeuzekanalen 101, 102, 103 en 104 in de zenderlijst te vinden.

   

  Vernieuwde app

  De Film1-app die op de Ziggo bruikleendecoders wordt gebruikt is vernieuwd. “De Ziggo lightning-app is geïntegreerd in de EPG op kanaal 105 en komt direct na de vier lineaire kanalen van Film1. De samenvoeging van kwalitatieve content op één plek maakt het vinden van een goede film veel makkelijker, waardoor keuzestress voor de kijker wordt geminimaliseerd”, aldus Film1.

  ZiggoVodafoneZiggoFilm1filmsonlineappMediabox NextNext MiniMediabox XLtvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar

  Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar
  NPO 3 om 20:23 uur
  Slechts drie dagen na de clash met Frankrijk moet Oranje opnieuw aan de bal. In de eerste thuis­wedstrijd onder leiding van bondscoach Ronald Koeman kruist het Nederlands elftal vanuit de Rotterdamse Kuip de degens met voetbaldwerg Gibraltar. In de kwalificatiereeks voor het WK in Qatar stonden de landen ook al tegenover elkaar. In maart 2021 maakte Oranje met 0-7 gehakt van de Gibraltaresen, onder andere dankzij twee doelpunten van Memphis Depay.

  TV-TIP The Vow

  The Vow
  RTL 8 om 20:25 uur
  Vlak na haar huwelijk met Leo (Channing Tatum) raakt Paige (Rachel McAdams) betrokken bij een auto-ongeluk en raakt ze in coma. Als ze vijf jaar later ontwaakt, herkent ze Leo niet meer. Paige gaat met haar ouders mee naar huis en gaat verder met haar leven zoals dat was voordat ze Leo ontmoette. Leo probeert haar opnieuw voor zich te winnen.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)