Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo maakt Mediabox Next meer completere kijkoplossing

  Ziggo gaat het aanbod van streamingdiensten die direct via de bruikleendecoders Mediabox Next en Mediabox XL te bekijken zijn verder uitbreiden.
  Jarco Kriek
  11 september 2021
  comments 9
  Ziggo maakt Mediabox Next meer completere kijkoplossing

  Niet alleen Ziggo, maar ook concurrent KPN doet er alles aan om van de door hen aan klanten geleverde bruikleendecoders het centrale kijkapparaat in de huiskamer te maken. Hierdoor zijn niet alleen lineaire tv-kanalen via deze bruikleendecoders te bekijken. Het aanbod is bijvoorbeeld uitgebreid met interactieve diensten zoals terugkijken vanuit de programmagids, begin gemist en het kijken van films en series die door beide distributeurs bij aanvullende tv-abonnementen worden geleverd.

   

  Streamingdiensten

  Daarnaast zijn ook bekende en veel gebruikte streamingdiensten aan de functionaliteit van de bruikleendecoders toegevoegd. Bij zowel Ziggo als KPN zijn hierdoor de drie meest gebruikte streamingdiensten van Nederland Netflix, Videoland en Amazon Prime Video direct via de bruikleendecoder benaderbaar. Beide distributeurs zijn al enige tijd met Disney in gesprek voor het toevoegen van Disney+ aan de eigen bruikleendecoders.

   

  Uitbreiding

  Ziggo is wat betreft het aanbieden van streamingdiensten via de bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next het meest voortvarend. Zo voegt het kabelbedrijf binnenkort streamingdienst discovery+ toe. VodafoneZiggo-woordvoerder Gerjan van der Laan bevestigt dit aan Totaal TV. "discovery+ zal op de Mediaboxen met een tv-app store , de Mediabox Next en Mediabox XL, beschikbaar komen. Over de exacte timing kunnen wij op dit moment geen details geven."

   

  Abonnement

  Overigens dienen gebruikers van de bruikleendecoders wel zelf een abonnement van de betreffende streamingdienst te kopen alvorens daadwerkelijk naar films, series en documentaires gekeken kan worden. In enkele gevallen kan dit direct via de distributeurs. In de meeste gevallen moet het abonnement direct bij de streamingdienst worden gekocht.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiestreamingdienstDiscoverydiscovery+bruikleendecoderMediabox NextMediabox XL

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Unforgotten

  Unforgotten
  BBC First om 20:00 uur
  Sunny onderzoekt een bizarre moordzaak. Hij kan Cassies speurneus goed gebruiken, maar zij heeft geen zin in een nieuwe zaak.

  TV-TIP Chateau Christmas

  Chateau Christmas
  RTL 8 om 20:28 uur
  De beroemde pianiste Margot viert Kerst met haar familie op een romantisch kasteel. Daar loopt ze haar ex weer tegen het lijf.

  Interview

  • *

   Dominique Devenport

   Sisi

   Meer historisch dan romantisch, maar daarom niet minder meeslepend. De NPO neemt kostuumdramaserieliefhebbers op de drempel van het nieuwe jaar mee naar het negentiende-eeuwse Wenen van de legendarische keizerin Sisi.
   Reacties0 reactie(s)