Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo maakt Mediabox Next meer completere kijkoplossing

  Ziggo gaat het aanbod van streamingdiensten die direct via de bruikleendecoders Mediabox Next en Mediabox XL te bekijken zijn verder uitbreiden.
  Jarco Kriek
  11 september 2021
  comments 9
  Ziggo maakt Mediabox Next meer completere kijkoplossing

  Niet alleen Ziggo, maar ook concurrent KPN doet er alles aan om van de door hen aan klanten geleverde bruikleendecoders het centrale kijkapparaat in de huiskamer te maken. Hierdoor zijn niet alleen lineaire tv-kanalen via deze bruikleendecoders te bekijken. Het aanbod is bijvoorbeeld uitgebreid met interactieve diensten zoals terugkijken vanuit de programmagids, begin gemist en het kijken van films en series die door beide distributeurs bij aanvullende tv-abonnementen worden geleverd.

   

  Streamingdiensten

  Daarnaast zijn ook bekende en veel gebruikte streamingdiensten aan de functionaliteit van de bruikleendecoders toegevoegd. Bij zowel Ziggo als KPN zijn hierdoor de drie meest gebruikte streamingdiensten van Nederland Netflix, Videoland en Amazon Prime Video direct via de bruikleendecoder benaderbaar. Beide distributeurs zijn al enige tijd met Disney in gesprek voor het toevoegen van Disney+ aan de eigen bruikleendecoders.

   

  Uitbreiding

  Ziggo is wat betreft het aanbieden van streamingdiensten via de bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next het meest voortvarend. Zo voegt het kabelbedrijf binnenkort streamingdienst discovery+ toe. VodafoneZiggo-woordvoerder Gerjan van der Laan bevestigt dit aan Totaal TV. "discovery+ zal op de Mediaboxen met een tv-app store , de Mediabox Next en Mediabox XL, beschikbaar komen. Over de exacte timing kunnen wij op dit moment geen details geven."

   

  Abonnement

  Overigens dienen gebruikers van de bruikleendecoders wel zelf een abonnement van de betreffende streamingdienst te kopen alvorens daadwerkelijk naar films, series en documentaires gekeken kan worden. In enkele gevallen kan dit direct via de distributeurs. In de meeste gevallen moet het abonnement direct bij de streamingdienst worden gekocht.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiestreamingdienstDiscoverydiscovery+bruikleendecoderMediabox NextMediabox XL

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)