Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo: Met Voice Control wordt streamen nóg leuker

  Goed nieuws: streamen wordt nu nóg makkelijker en leuker. Met Voice Control van Ziggo, de gratis afstandsbediening die je bedient met je stem en altijd precies weet wat jij zoekt.
  5 oktober 2021
  comments 0
  Ziggo: Met Voice Control wordt streamen nóg leuker

  Met één druk op de knop zoek en navigeer je al je favoriete content, van Netflix tot Ziggo’s eigen Movies & Series (XL). Lekker makkelijk, lekker snel en bovendien helemaal gratis voor klanten van Ziggo.

   

  ‘Ga nu naar Game of Thrones’

  De Voice Control-remote werkt met de Mediabox XL en Mediabox Next van Ziggo. Je koppelt 'm in een paar seconden aan je tv, en daarna is het genieten geblazen. Tip: kijk eens wat er gebeurt als je Winter is Coming zegt. Of Blessed be the Fruit. Of wijnen, wijnen, wijnen. Of gewoon: ga nu naar Netflix natuurlijk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

   

  Gratis thuisbezorgen

  Nog geen Voice Remote? Haal jouw afstandsbediening dan gratis op in de winkel, of bestel ‘m hier en laat jouw remote gratis thuisbezorgen.

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)