Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo: Met Voice Control wordt streamen nóg leuker

  Goed nieuws: streamen wordt nu nóg makkelijker en leuker. Met Voice Control van Ziggo, de gratis afstandsbediening die je bedient met je stem en altijd precies weet wat jij zoekt.
  5 oktober 2021
  comments 0
  Ziggo: Met Voice Control wordt streamen nóg leuker

  Met één druk op de knop zoek en navigeer je al je favoriete content, van Netflix tot Ziggo’s eigen Movies & Series (XL). Lekker makkelijk, lekker snel en bovendien helemaal gratis voor klanten van Ziggo.

   

  ‘Ga nu naar Game of Thrones’

  De Voice Control-remote werkt met de Mediabox XL en Mediabox Next van Ziggo. Je koppelt 'm in een paar seconden aan je tv, en daarna is het genieten geblazen. Tip: kijk eens wat er gebeurt als je Winter is Coming zegt. Of Blessed be the Fruit. Of wijnen, wijnen, wijnen. Of gewoon: ga nu naar Netflix natuurlijk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

   

  Gratis thuisbezorgen

  Nog geen Voice Remote? Haal jouw afstandsbediening dan gratis op in de winkel, of bestel ‘m hier en laat jouw remote gratis thuisbezorgen.

 1. TV-TIP Too Large

  Too Large
  TLC om 19:30 uur
  Een maagverkleining kán een manier zijn om gewicht te verliezen, en voor sommige mensen is het zelfs de enige hoop op een normaal leven. Maar wat als je te zwaar bent om zo’n operatie te ondergaan? In Too Large zien we dokter Charles Procter, die patiënten op het goede pad probeert te houden, zodat ze naar een gezond leven kunnen toe­werken. Da’s extreem ingewikkeld, want sommige deelnemers zijn zó zwaar dat ze nauwelijks een vin kunnen verroeren.

  TV-TIP Green Book

  Green Book
  SBS9 om 20:30 uur
  Voor zijn tournee door de zuidelijke staten van Amerika heeft de Afro-Amerikaanse pianist Dr. Don Shirley (Mahershala Ali) een chauffeur nodig. Hij geeft de Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip (Viggo Mortensen) de baan. Aanvankelijk liggen de twee elkaar niet, maar langzaam maar zeker ontstaat er een bijzondere vriendschap.

  Interview