Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo moet snelheid maken met nieuwe sportabonnement

  Ziggo belooft op korte termijn de abonnementsvorm Sport Compleet voor abonnees mogelijk te maken.
  Jarco Kriek
  10 august 2021
  comments 5
  Ziggo moet snelheid maken met nieuwe sportabonnement
  Foto ProShots

  Sport Compleet is de vervanger van het gecombineerde abonnement ESPN Eredivisie en Ziggo Sport Totaal. Bij Sport Compleet wordt ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal als één gecombineerd pakket aangeboden. De wijziging is het gevolg van de teruggang van het aantal ESPN-kanalen van zes naar vier. Hierdoor zijn sinds medio juli de abonnementsvormen ESPN Eredivisie en ESPN International niet meer verkrijgbaar. Alle kanalen van betaalzender ESPN worden nu als ESPN Compleet aan klanten aangeboden.

   

  Voordeliger…of toch niet?

  Ziggo heeft aan het nieuwe Sport Compleet-abonnement een prijsstelling van €22,95 gekoppeld. Dit lijkt voordelig. Als beide abonnementen namelijk los worden gekocht, mag de Ziggo-klant €32,90 afrekenen. De korting bedraagt dus €9,95 per maand. Echter, het oude abonnement met ESPN Eredivisie en Ziggo Sport Totaal kostte €19,95 per maand. Omdat Ziggo ESPN Compleet vanaf 1 augustus voor een gelijke prijs als voorheen ESPN Eredivisie levert, is het nieuwe Sport Compleet-abonnement dus eigenlijk drie euro per maand duurder geworden.

   

  Even geduld

  Ziggo-abonnees die voorheen het oude gecombineerde ESPN Eredivisie en Ziggo Sport Totaal al kochten, zijn door Ziggo automatisch naar Sport Compleet omgezet. Zij krijgen de eerste drie maanden dit nieuwe abonnement voor de oude prijs geleverd. Daarna wordt de prijs naar €22,95 per maand verhoogd. Abonnees die bijvoorbeeld in de zomer het gecombineerde abonnement vanwege de zomerstop in het voetbal hebben stopgezet, kunnen op dit moment nog niet het nieuwe abonnement Sport Compleet abonneren. Ziggo laat weten dat dit op korte termijn wel mogelijk wordt. Daarbij gaat de tijd dringen. Komende vrijdag begint namelijk het nieuwe Eredivisieseizoen. Diverse abonnees klagen nu dat het Sport Compleet-abonnement nog niet gekocht kan worden en vrezen dat ze hierdoor de eerste balwenteling in de Eredivisie gaan mislopen.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalESPNSport CompleetabonnementvoetbalEredivisie

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win De beentjes van Sint-Hildegard

   CineMember voegt deze maand onder andere De beentjes van Sint-Hildegard toe, waarin Gedda zóveel van Jan houdt, dat hij het er benauwd van krijgt. Zij ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen… Wij geven vijf keer een maandabonnement weg, waarmee onder andere dit comedy-drama te bekijken is.

  TV-TIP Het blok Australië

  Het blok Australië
  Play4 om 08:50 uur
  In Nederland vond Net5 het na zeven seizoenen wel welletjes, maar in Australië wordt er al een dikke 15 seizoenen doorgehamerd.

  TV-TIP Prometheus

  Prometheus
  om 04:05 uur
  Prometheus is een prequel op Alien, maar vertelt ook een compleet eigen verhaal. Waardoor je weinig voorkennis nodig hebt.

  Interview

  • *

   Leo Alkemade

   Van je familie moet je het hebben

   Een hoofdgast wordt naar de studio gelokt waar familieleden en vrienden zijn om samen een quiz te spelen. De presentatie is in handen van Leonie ter Braak en Leo Alkemade.
   Reacties0 reactie(s)