Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo moet snelheid maken met nieuwe sportabonnement

  Ziggo belooft op korte termijn de abonnementsvorm Sport Compleet voor abonnees mogelijk te maken.
  Jarco Kriek
  10 augustus 2021
  comments 5
  Ziggo moet snelheid maken met nieuwe sportabonnement
  Foto ProShots

  Sport Compleet is de vervanger van het gecombineerde abonnement ESPN Eredivisie en Ziggo Sport Totaal. Bij Sport Compleet wordt ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal als één gecombineerd pakket aangeboden. De wijziging is het gevolg van de teruggang van het aantal ESPN-kanalen van zes naar vier. Hierdoor zijn sinds medio juli de abonnementsvormen ESPN Eredivisie en ESPN International niet meer verkrijgbaar. Alle kanalen van betaalzender ESPN worden nu als ESPN Compleet aan klanten aangeboden.

   

  Voordeliger…of toch niet?

  Ziggo heeft aan het nieuwe Sport Compleet-abonnement een prijsstelling van €22,95 gekoppeld. Dit lijkt voordelig. Als beide abonnementen namelijk los worden gekocht, mag de Ziggo-klant €32,90 afrekenen. De korting bedraagt dus €9,95 per maand. Echter, het oude abonnement met ESPN Eredivisie en Ziggo Sport Totaal kostte €19,95 per maand. Omdat Ziggo ESPN Compleet vanaf 1 augustus voor een gelijke prijs als voorheen ESPN Eredivisie levert, is het nieuwe Sport Compleet-abonnement dus eigenlijk drie euro per maand duurder geworden.

   

  Even geduld

  Ziggo-abonnees die voorheen het oude gecombineerde ESPN Eredivisie en Ziggo Sport Totaal al kochten, zijn door Ziggo automatisch naar Sport Compleet omgezet. Zij krijgen de eerste drie maanden dit nieuwe abonnement voor de oude prijs geleverd. Daarna wordt de prijs naar €22,95 per maand verhoogd. Abonnees die bijvoorbeeld in de zomer het gecombineerde abonnement vanwege de zomerstop in het voetbal hebben stopgezet, kunnen op dit moment nog niet het nieuwe abonnement Sport Compleet abonneren. Ziggo laat weten dat dit op korte termijn wel mogelijk wordt. Daarbij gaat de tijd dringen. Komende vrijdag begint namelijk het nieuwe Eredivisieseizoen. Diverse abonnees klagen nu dat het Sport Compleet-abonnement nog niet gekocht kan worden en vrezen dat ze hierdoor de eerste balwenteling in de Eredivisie gaan mislopen.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalESPNSport CompleetabonnementvoetbalEredivisie

  Reacties