Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo: Olympische Spelen in beter beeld op Eurosport 4K

  Ziggo heeft tot nu toe als enige provider overeenstemming bereikt over de doorgifte van de tijdelijke zender Eurosport 4K tijdens de Olympische Spelen.
  Jarco Kriek
  26 januari 2022
  comments 1
  Ziggo: Olympische Spelen in beter beeld op Eurosport 4K
  Foto Getty Images

  De Olympische Winterspelen in China beginnen op 4 februari. Eurosport 4K is bij Ziggo tijdens dit belangrijkste mondiale sportevenement op voorkeuzekanaal 999 te zien zijn. Door het omarmen van de nieuwe Beleidsregel Handhaving Besluit Eindapparaten door Ziggo is Eurosport 4K ook met een CI+ module te bekijken en niet alleen via de 4K-bruikleendecoder Mediabox Next.

   

  Ziggo-only

  De enkele maanden geleden wegens de coronapandemie uitgestelde Olympische Zomerspelen in Japan werden door Ziggo als enige provider in Nederland in 4K Ultra HD-beeldkwaliteit gedistribueerd op Eurosport 4K. Onduidelijk is of Discovery Benelux ook met andere Nederlandse providers onderhandelt over tijdelijke doorgifte van Eurosport 4K tijdens de Olympische Winterspelen in China.

  ZiggoVodafoneZiggoEurosportEurosport 4K4KUltra HDDiscovery IncDiscovery Benelux

  Reacties

 1. TV-TIP 70 jaar na de Watersnoodramp

  70 jaar na de Watersnoodramp
  NPO 1 om 10:30 uur
  In Ouwerkerk, het Zeeuwse dorp waar in 1953 het laatste dijkgat werd gedicht met behulp van caissons, een soort enorme betonnen blokkendozen, herdenkt Nederland de Watersnoodramp. Onder de sprekers zijn een overlevende van de ramp en burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland. Winfried Baijens, tevens het gezicht van de serie Het water komt, presenteert.

  TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)