Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo: Olympische Spelen in beter beeld op Eurosport 4K

  Ziggo heeft tot nu toe als enige provider overeenstemming bereikt over de doorgifte van de tijdelijke zender Eurosport 4K tijdens de Olympische Spelen.
  Jarco Kriek
  26 january 2022
  comments 1
  Ziggo: Olympische Spelen in beter beeld op Eurosport 4K
  Foto Getty Images

  De Olympische Winterspelen in China beginnen op 4 februari. Eurosport 4K is bij Ziggo tijdens dit belangrijkste mondiale sportevenement op voorkeuzekanaal 999 te zien zijn. Door het omarmen van de nieuwe Beleidsregel Handhaving Besluit Eindapparaten door Ziggo is Eurosport 4K ook met een CI+ module te bekijken en niet alleen via de 4K-bruikleendecoder Mediabox Next.

   

  Ziggo-only

  De enkele maanden geleden wegens de coronapandemie uitgestelde Olympische Zomerspelen in Japan werden door Ziggo als enige provider in Nederland in 4K Ultra HD-beeldkwaliteit gedistribueerd op Eurosport 4K. Onduidelijk is of Discovery Benelux ook met andere Nederlandse providers onderhandelt over tijdelijke doorgifte van Eurosport 4K tijdens de Olympische Winterspelen in China.

  ZiggoVodafoneZiggoEurosportEurosport 4K4KUltra HDDiscovery IncDiscovery Benelux

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)