Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo ondervindt probleem IPTV doorgifte

  Ziggo erkent dat abonnees problemen kunnen ervaren als ze kijken via de IP-platformen van het kabelbedrijf.
  Jarco Kriek
  7 februari 2023
  comments 3
  Ziggo ondervindt probleem IPTV doorgifte

  Zo kunnen klanten die kijken via de Next Mini of Ziggo GO – beide functionerend op de IP-platformen van het kabelbedrijf – problemen hebben met het Duitse RTL. Het beeld en geluid lopen bij deze zender niet synchroon. Ziggo is bekend met de problemen en zegt dat er achter de schermen aan een oplossing wordt gewerkt.

   

  Niet iedereen

  Ziggo-klanten die via de coaxkabel – bijvoorbeeld met de Mediabox Next, Mediabox XL of met CI+ module via de televisie – maar RTL Duitsland kijken, ondervinden dit probleem overigens niet.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieNext MiniZiggo GOIPTVstoring

  Reacties

 1. TV-TIP Rachel en Elbert Passen Op

  Rachel en Elbert Passen Op
  NPO 3 om 18:32 uur
  Het werk van een boer is erg zwaar en gaat altijd door. Een boer heeft daardoor zelden tijd voor vakantie, maar gelukkig zijn Rachel Rosier en Elbert Smelt er om op de boerderij te passen. In dit jeugdprogramma trekken de twee hun kaplaarzen aan, zodat de boer met zijn gezin op vakantie kan. Het presentatieduo heeft alleen weinig ervaring met het boerenleven en ze moeten eerst nog het vak onder de knie zien te krijgen.

  TV-TIP Heathrow

  Heathrow
  RTL Z om 19:30 uur
  Met 76.000 medewerkers en meer dan 70 miljoen passagiers per jaar is London Heathrow Airport het grootste vliegveld van Europa en deze documentaireserie geeft een kijkje achter de schermen van het drukste vliegveld van Groot-Brittannië. We zien niet alleen de dagelijkse werkzaamheden, waardoor de vliegtuigen veilig kunnen opstijgen en landen, maar ook de problemen waar Heathrow mee te maken krijgt. Want ook dit gigantische vliegveld kampt met personeelstekort en dat heeft grote gevolgen.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)