Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo ondervindt probleem IPTV doorgifte

  Ziggo erkent dat abonnees problemen kunnen ervaren als ze kijken via de IP-platformen van het kabelbedrijf.
  Jarco Kriek
  7 februari 2023
  comments 3
  Ziggo ondervindt probleem IPTV doorgifte

  Zo kunnen klanten die kijken via de Next Mini of Ziggo GO – beide functionerend op de IP-platformen van het kabelbedrijf – problemen hebben met het Duitse RTL. Het beeld en geluid lopen bij deze zender niet synchroon. Ziggo is bekend met de problemen en zegt dat er achter de schermen aan een oplossing wordt gewerkt.

   

  Niet iedereen

  Ziggo-klanten die via de coaxkabel – bijvoorbeeld met de Mediabox Next, Mediabox XL of met CI+ module via de televisie – maar RTL Duitsland kijken, ondervinden dit probleem overigens niet.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieNext MiniZiggo GOIPTVstoring

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)