Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  [UPDATE] Ziggo geeft duidelijkheid over internetabonnement na prijsverhoging

  In de aangekondigde prijsverhogingen van de Ziggo-internetabonnementen per 1 juli is iets opvallends te bespeuren.
  Jarco Kriek
  13 maart 2023
  comments 10
  [UPDATE] Ziggo geeft duidelijkheid over internetabonnement na prijsverhoging
  Foto Getty Images

  Ziggo trekt de prijs van de Max- en GIGA-internetabonnementen per 1 juli gelijk. Dit blijkt uit de aangekondigde prijsverhoging. Maar inhoudelijk zijn beide abonnementen allerminst gelijk. Het verschil is zowel een hogere download- als uploadsnelheid bij het GIGA-abonnement. Om de hogere downloadsnelheid echt te kunnen gebruiken, is vergeleken met het Max-abonnement echter een andere internetmodem nodig. Deze moet geschikt zijn voor DOCSIS 3.1.

   

  Automatisch sneller?

  Veel abonnees vragen zich dan ook af of huidige klanten met een Max-internetabonnement op 1 juli door Ziggo automatisch worden omgezet naar de GIGA-abonnementsvorm. Het lijkt erop dat dit niet het geval is. In het overzicht van de abonnementen na 1 juli blijft het Max-abonnement in de lijst staan en wordt niet gemeld dat dit abonnement zou vervallen. Desgevraagd laat VodafoneZiggo-woordvoerder Ton Boon weten dat de inflatiecorrectie die wordt doorgevoerd verder geen relatie heeft met toekomstige wijzigingen het Ziggo-aanbod, en dat hieraan geen enkele conclusie kan worden verbonden over veranderende producten.

   

  Abonnement

  Het lijkt er dus op dat huidige abonnees met Max-internet die na 1 juli de hogere snelheid van GIGA willen zelf het initiatief moeten nemen om naar een GIGA-abonnementsvorm over te stappen. Omdat het bij een contractvrij abonnement om een aanpassing gaat, wordt het abonnement hierdoor niet automatisch verlengd met een contractvaste periode.

   

  Update: aanpassing tekst geen nieuw contract met vaste looptijd bij upgrade contractvrij abonement , Dit is door VodafoneZiggo bevestigd.

  ZiggoVodafoneZiggointernetinternetsnelheidprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP Spoedeisende Hulp 24/7

  Spoedeisende Hulp 24/7
  RTL 5 om 20:30 uur
  In de nieuwe realityshow Spoedeisende Hulp 24/7 bezoeken we de SEH-afdelingen van drie gerenommeerde ziekenhuizen, waar medisch personeel continu een strijd tegen de klok levert. Verdriet en geluk, leven en dood liggen op de spoedeisende hulp enorm dicht bij elkaar. Het personeel vertelt over hun passie voor het werk en toont alle mooie, intieme en schrijnende situaties die ze in het ziekenhuis meemaken.

  TV-TIP Secrets in the Sand

  Secrets in the Sand
  History om 20:30 uur
  Als we één ding hebben opgestoken van Star Wars dan is het dat zand ruw en irritant is, en werkelijk overal tussenkomt. Niet zo gek dus, dat er onder de ontelbare korrels nog heel wat schatten verborgen liggen. In Secrets in the Sand leggen archeologen bijzondere historische vondsten bloot, die onder de golvende duinen waren verdwenen. In Chili duiken mummies van een verdwenen volk op, en in Egypte wordt een nieuwe graftombe ontdekt die door het zand werd verzwolgen.

  Interview