Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  [UPDATE] Ziggo geeft duidelijkheid over internetabonnement na prijsverhoging

  In de aangekondigde prijsverhogingen van de Ziggo-internetabonnementen per 1 juli is iets opvallends te bespeuren.
  Jarco Kriek
  13 maart 2023
  comments 10
  [UPDATE] Ziggo geeft duidelijkheid over internetabonnement na prijsverhoging
  Foto Getty Images

  Ziggo trekt de prijs van de Max- en GIGA-internetabonnementen per 1 juli gelijk. Dit blijkt uit de aangekondigde prijsverhoging. Maar inhoudelijk zijn beide abonnementen allerminst gelijk. Het verschil is zowel een hogere download- als uploadsnelheid bij het GIGA-abonnement. Om de hogere downloadsnelheid echt te kunnen gebruiken, is vergeleken met het Max-abonnement echter een andere internetmodem nodig. Deze moet geschikt zijn voor DOCSIS 3.1.

   

  Automatisch sneller?

  Veel abonnees vragen zich dan ook af of huidige klanten met een Max-internetabonnement op 1 juli door Ziggo automatisch worden omgezet naar de GIGA-abonnementsvorm. Het lijkt erop dat dit niet het geval is. In het overzicht van de abonnementen na 1 juli blijft het Max-abonnement in de lijst staan en wordt niet gemeld dat dit abonnement zou vervallen. Desgevraagd laat VodafoneZiggo-woordvoerder Ton Boon weten dat de inflatiecorrectie die wordt doorgevoerd verder geen relatie heeft met toekomstige wijzigingen het Ziggo-aanbod, en dat hieraan geen enkele conclusie kan worden verbonden over veranderende producten.

   

  Abonnement

  Het lijkt er dus op dat huidige abonnees met Max-internet die na 1 juli de hogere snelheid van GIGA willen zelf het initiatief moeten nemen om naar een GIGA-abonnementsvorm over te stappen. Omdat het bij een contractvrij abonnement om een aanpassing gaat, wordt het abonnement hierdoor niet automatisch verlengd met een contractvaste periode.

   

  Update: aanpassing tekst geen nieuw contract met vaste looptijd bij upgrade contractvrij abonement , Dit is door VodafoneZiggo bevestigd.

  ZiggoVodafoneZiggointernetinternetsnelheidprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)