Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  [UPDATE] Ziggo geeft duidelijkheid over internetabonnement na prijsverhoging

  In de aangekondigde prijsverhogingen van de Ziggo-internetabonnementen per 1 juli is iets opvallends te bespeuren.
  Jarco Kriek
  13 maart 2023
  comments 10
  [UPDATE] Ziggo geeft duidelijkheid over internetabonnement na prijsverhoging
  Foto Getty Images

  Ziggo trekt de prijs van de Max- en GIGA-internetabonnementen per 1 juli gelijk. Dit blijkt uit de aangekondigde prijsverhoging. Maar inhoudelijk zijn beide abonnementen allerminst gelijk. Het verschil is zowel een hogere download- als uploadsnelheid bij het GIGA-abonnement. Om de hogere downloadsnelheid echt te kunnen gebruiken, is vergeleken met het Max-abonnement echter een andere internetmodem nodig. Deze moet geschikt zijn voor DOCSIS 3.1.

   

  Automatisch sneller?

  Veel abonnees vragen zich dan ook af of huidige klanten met een Max-internetabonnement op 1 juli door Ziggo automatisch worden omgezet naar de GIGA-abonnementsvorm. Het lijkt erop dat dit niet het geval is. In het overzicht van de abonnementen na 1 juli blijft het Max-abonnement in de lijst staan en wordt niet gemeld dat dit abonnement zou vervallen. Desgevraagd laat VodafoneZiggo-woordvoerder Ton Boon weten dat de inflatiecorrectie die wordt doorgevoerd verder geen relatie heeft met toekomstige wijzigingen het Ziggo-aanbod, en dat hieraan geen enkele conclusie kan worden verbonden over veranderende producten.

   

  Abonnement

  Het lijkt er dus op dat huidige abonnees met Max-internet die na 1 juli de hogere snelheid van GIGA willen zelf het initiatief moeten nemen om naar een GIGA-abonnementsvorm over te stappen. Omdat het bij een contractvrij abonnement om een aanpassing gaat, wordt het abonnement hierdoor niet automatisch verlengd met een contractvaste periode.

   

  Update: aanpassing tekst geen nieuw contract met vaste looptijd bij upgrade contractvrij abonement , Dit is door VodafoneZiggo bevestigd.

  ZiggoVodafoneZiggointernetinternetsnelheidprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP Rachel en Elbert Passen Op

  Rachel en Elbert Passen Op
  NPO 3 om 18:32 uur
  Het werk van een boer is erg zwaar en gaat altijd door. Een boer heeft daardoor zelden tijd voor vakantie, maar gelukkig zijn Rachel Rosier en Elbert Smelt er om op de boerderij te passen. In dit jeugdprogramma trekken de twee hun kaplaarzen aan, zodat de boer met zijn gezin op vakantie kan. Het presentatieduo heeft alleen weinig ervaring met het boerenleven en ze moeten eerst nog het vak onder de knie zien te krijgen.

  TV-TIP Heathrow

  Heathrow
  RTL Z om 19:30 uur
  Met 76.000 medewerkers en meer dan 70 miljoen passagiers per jaar is London Heathrow Airport het grootste vliegveld van Europa en deze documentaireserie geeft een kijkje achter de schermen van het drukste vliegveld van Groot-Brittannië. We zien niet alleen de dagelijkse werkzaamheden, waardoor de vliegtuigen veilig kunnen opstijgen en landen, maar ook de problemen waar Heathrow mee te maken krijgt. Want ook dit gigantische vliegveld kampt met personeelstekort en dat heeft grote gevolgen.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)