Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo weet nog niet of Ziggo Sport weer in 4K gaat uitzenden

  Ziggo kan op dit moment nog niet met zekerheid zeggen of er weer sportcontent in volwaardig 4K uitgezonden wordt op Ziggo Sport 4K.
  Jarco Kriek
  11 juli 2022
  comments 8
  Ziggo weet nog niet of Ziggo Sport weer in 4K gaat uitzenden
  Foto Getty Images

  Ziggo levert de zender Ziggo Sport 4K aan al zijn abonnees die hiervoor geschikte apparatuur hebben. De sportzender is via voorkeuzekanaal 14 te bekijken met een Mediabox Next of Next Mini. Wie gebruikmaakt van een CI+ module kan Ziggo Sport 4K op voorkeuzekanaal 400 vinden. In alle gevallen is voor het kijken in 4K een 4K-televisie noodzakelijk.

   

  4K-content verdwenen

  Tot enkele weken geleden konden abonnees op Ziggo Sport 4K nog naar enkele wedstrijden van de Engelse voetbalcompetitie Premier League kijken in volwaardig 4K. Vorig jaar werd ook de Formule 1 in deze hoogwaardige beeldkwaliteit uitgezonden. VodafoneZiggo is de uitzendrechten van beide sportcompetitie echter kwijtgeraakt aan nieuwkomer Viaplay. Viaplay biedt overigens de Premier League noch de Formule 1 in 4K aan. De beste beeldkwaliteit van de streamingdienst is op dit moment Full HD 1080p.

   

  Onduidelijkheid

  Op de speciale 4K-pagina van Ziggo is onlangs het gedeelte over Ziggo Sport 4K verdwenen. Totaal TV deed hierover navraag bij VodafoneZiggo. Het voor 4K-liefhebbers wellicht teleurstellende antwoord van woordvoerster Tabitha Laurey luidt: “Voor Ziggo Sport geldt dat op dit moment nog onduidelijk is of en zo ja wanneer er weer programma’s in 4K-resolutie worden uitgezonden.” Laurey belooft wel dat klanten op de hoogte worden gesteld zodra er nieuws is over het 4K-aanbod.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport 4K4K

  Reacties

 1. TV-TIP Hoedan

  Hoedan
  NPO 3 om 21:52 uur
  Kwetsbaarheid is een beetje vies en hoort volgens sommigen vooral bij zwak zijn. De 25-jarige Auke vraagt zich daarom af waarom mensen überhaupt kwetsbaar willen zijn. Want wat is daar nou in vredesnaam het nut van? Samen met Doeta, Tarik, Joshua, Bas en Nanook gaat hij op onderzoek uit. Zo staat hij in de ring bij Kamp van Koningsbrugge-commando Dai Carter, die juist alleen maar voordelen van kwetsbaarheid ziet.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)