Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo op zoek naar nieuwe klanten met hoogste welkomstbonus ooit: cadeau van 649 euro

  Is Ziggo zo naarstig op zoek naar klanten? Dat is de vraag die opkomt bij het bekijken van de nieuwste promotionele actie van de kabelaar.
  Jarco Kriek
  1 september 2023
  comments 8
  Ziggo op zoek naar nieuwe klanten met hoogste welkomstbonus ooit: cadeau van 649 euro
  Foto Getty Images

  Wie namelijk via meervoordeel.nl als nieuwe Ziggo-klant een abonnement afsluit, kan profiteren van de hoogste welkomstbonus die tot dit moment is aangeboden. Wie op deze manier voor de periode van een jaar een nieuw Ziggo GIGA internetabonnement afsluit – dus zonder verplichte afname van een aanvullend tv-abonnement - kan kiezen uit een cadeau met een waarde tot maar liefst 649 euro. Dit is hoger dan de maximale welkomstbonus die Ziggo zelf bij dit abonnement uitkeert. Die bedraagt namelijk 570 euro. Het gaat in dit geval wel om een geleidelijke vergoeding omdat gedurende twaalf maanden de helft van het basis abonnementsbedrag wordt berekend. Om de maximale korting bij Ziggo zelf krijgen, moet het GIGA internetabonnement inclusief tv-abonnement worden afgesloten.

   

  65 inch televisie

  Waar KPN bij de hoogste promotionele actie nieuwe klanten ‘trakteert’ op een Smart TV met beelddiagonaal van 43 inch doen Ziggo en meervoordeel.nl er bij deze actie nog een schepje boven op. De overtreffende trap leidt naar een Hisense televisie met beelddiagonaal van 65 inch. Wie niet geïnteresseerd is in een televisie kan ook kiezen voor een Sony PlayStation 5 spelconsole, of een iPad 64GB tablet van modeljaar 2022. Bij goedkopere abonnementen worden welkomstcadeaus van mindere waarde aangeboden. Nieuwe klanten kunnen dan alsnog kiezen uit Hisense televisies met een groot beeldscherm, Apple Airpods, slimme luidsprekers en een waardebon van bol.com ter waarde van 250 euro. Dit laatste zelfs bij het goedkoopste Start-abonnement.

   

  Onbegrip

  Dergelijke promotionele acties van providers om nieuwe klanten te werven, worden door veel bestaande klanten als een klap in het gezicht ervaren. Providers geven desgevraagd aan dat ook bestaande klanten bij aanvang van hun abonnement ooit een welkomstbonus hebben ontvangen. Maar deze bonussen hadden in het verleden een veel lagere waarde. Wie tien jaar of langer klant bij dezelfde provider is, heeft in veel gevallen helemaal geen welkomstbonus gehad omdat de markt destijds nog niet zo dynamisch was. Ook uitspraken van providers dat bestaande klanten gratis toegang tot tv-zenders krijgen bij tijdelijke vrijschakeling snijden weinig hout. Klanten die pas een paar dagen een abonnement bij de betreffende provider hebben, krijgen immers net zo goed gratis toegang tot deze kanalen.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementwelkomstbonus

  Reacties

 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview