Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo past aanbod in augustus aan

  Wie tijdens de zomermaanden thuisblijft en Ziggo-abonnee is, kan genieten van enkele nieuwe series, die deels exclusief bij het kabelbedrijf te zien zijn.
  Jarco Kriek
  18 juli 2022
  comments 3
  Ziggo past aanbod in augustus aan

  Via de abonnementsvormen Ziggo Movies & Series L en Ziggo Movies & Series XL biedt Ziggo zijn abonnees de mogelijkheid om exclusief naar films en series te kijken. Dit betekent dat alleen Ziggo-klanten tijdelijk of voor langere tijd naar deze content kunnen kijken. 

   

  Hoe kun je Ziggo Movies & Series kijken?

  De door Ziggo aangeboden films en series bij de Ziggo Movies & Series-abonnementsvormen zijn met de bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next en ook de online mediaspelers Apple TV, Amazon Fire TV en alle Android TV OS mediaspelers rechtstreeks op televisies te bekijken. Dit kan ook onderweg via pc, laptop, tablet en smartphone.

   

  Nieuwe films en series

  Ziggo voegt in augustus films en series aan het contentaanbod van Ziggo Movies & Series toe. Hieronder volgen enkele aansprekende titels die alleen voor Ziggo-klanten met een geschikt abonnement te zien zijn:

   

  • SEAL Team seizoen 5 (vanaf 10 augustus)
  • Burden of Truth seizoen 1 (vanaf 11 augustus)
  • Furia seizoen 1 (vanaf 15 augustus)
  • Vechtershart seizoen 1 (vanaf 16 augustus)
  • Work in Progress seizoen 2 (vanaf 17 augustus)
  • Outsiders seizoen 1 en 2 (vanaf 24 augustus)
  ZiggoVodafoneZiggofilmsseriesZiggo Movies & Seriesaanbod

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)