Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo past aanbod in februari aan

  Ziggo wijzigt ook in februari weer het aanbod van films en series dat bij de aanvullende abonnementsvormen Ziggo Movies & Series L en XL wordt aangeboden.
  Jarco Kriek
  30 januari 2022
  comments 0
  Ziggo past aanbod in februari aan
  Foto Getty Images

  Ziggo biedt via de abonnementsvormen Ziggo Movies & Series L en Ziggo Movies & Series XL klanten de mogelijkheid om exclusief naar films en series te kijken. Dit betekent dat alleen Ziggo-klanten tijdelijk of voor langere tijd naar dit content kunnen kijken. Klanten van andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile kunnen niet legaal naar deze films en series kijken. Het gaat hierbij onder meer om films en series die in opdracht van het Amerikaanse mediabedrijf ViacomCBS zijn gemaakt. Dus content van Paramount Pictures, Showtime en CBS Studios.

   

  Hoe kun je Ziggo Movies & Series kijken?

  De door Ziggo aangeboden films en series bij de Ziggo Movies & Series-abonnementsvormen zijn met de bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next en ook de online mediaspelers Apple TV, Amazon Fire TV en alle Android TV OS mediaspelers rechtstreeks op televisies te bekijken. Dit kan ondermeer via pc, laptop, tablet en smartphone.

   

  Nieuwe films en series

  Ziggo voegt in februari films en series aan het contentaanbod van Ziggo Movies & Series toe. Hieronder volgen enkele aansprekende titels die alleen voor Ziggo-klanten met een geschikt abonnement te zien zijn.

   

  • Evil seizoen 2 (nu al te bekijken)
  • Joe Pickett (nu al te bekijken)
  • City On A Hill seizoen 2 (vanaf 9 februari)
  • Station Eleven (vanaf 10 februari)
  • The North Water (vanaf 23 februari)
  • The Harper House (vanaf 24 februari)
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Movies & SeriesfilmsseriesOTTonline

  Reacties

 1. TV-TIP Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

  Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
  Net5 om 20:00 uur
  In deze tweede Pirates of the Caribbean-film heeft piraat Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) een schuld openstaan bij Davy Jones (Bill Nighy), de ondode kapitein van het spookschip The Flying Dutchman. Om die schuld te vereffenen moet Sparrow het hart van Davy Jones vinden. Lukt dit niet, dan zal Jack voor eeuwig moeten boeten.

  TV-TIP Beste Kijkers

  Beste Kijkers
  RTL 4 om 21:35 uur
  Ruben Nicolai staat te trappelen voor een nieuw seizoen Beste Kijkers, het tiende alweer. Je schakelt in voor het commentaar op de grappigste filmpjes van de afgelopen week, maar blijft hangen voor Ruben, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge die elkaar én hun team­leden in de maling nemen. Het programma leek een beetje uit de gratie, maar keerde in 2023 terug op tv. Nog geen jaar later loeren we al naar het derde seizoen sinds de break.

  Interview