Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo past digitaal basispakket structureel aan

  Ziggo past het digitale pakket TV Standaard/TV Start en Kabel TV op meerdere punten aan. Zenders komen en verdwijnen.
  Jarco Kriek
  29 mei 2023
  comments 5
  Ziggo past digitaal basispakket structureel aan
  Foto ProShots

  Totaal TV meldde eerder al dat twee minder bekeken zenders uit het aanbod van Ziggo TV Standaard/TV Start gaan verdwijnen. Het teleshopping kanaal Tommy TV en de Chinese staatsnieuwszender CGTN zijn vanaf 1 juli niet meer beschikbaar voor abonnees van het kabelbedrijf.

   

  NPO 1 Extra

  Enkele dagen later op 4 juli wordt het aanbod – zoals Ziggo zelf aangeeft – voor alle klanten uitgebreid met het publieke themakanaal NPO 1 Extra. Dit betekent dat de zender ook in het ongecodeerde Kabel TV-zenderaanbod beschikbaar zou komen. NPO 1 Extra wordt op dit moment door Ziggo aangeboden bij de aanvullende abonnementsvormen TV Zenders Plus en Ziggo Movies & Series XL.

   

  Goed nieuws

  De ontwikkeling bij Ziggo wordt zonder enige twijfel met instemming ontvangen door doven en slechthorenden. Diverse programma’s die door NPO op met name het landelijke kanaal NPO 1 worden uitgezonden zijn met doventolk gelijktijdig op NPO 1 Extra te volgen. Nederlanders met gehoorproblemen moeten bij veel providers – waaronder KPN – op dit moment een aanvullend abonnement kopen om van de diensten van de doventolk op NPO 1 Extra gebruik te kunnen maken. Hier komt dus bij Ziggo op 4 juli verandering in.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezenderaanbodNPOpublieke omroepNPO 1 Extra

  Reacties