Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo past op deze manier aanbod in september aan

  Ziggo past de komende weken het video on demand-aanbod van films en series bij een deel van de abonnees aan. Wat zijn de wijzigingen precies?
  Jarco Kriek
  23 august 2022
  comments 2
  Ziggo past op deze manier aanbod in september aan

  Via de abonnementsvormen Ziggo Movies & Series L en Ziggo Movies & Series XL biedt Ziggo zijn abonnees de mogelijkheid om exclusief naar films en series te kijken. Dit betekent dat alleen Ziggo-klanten tijdelijk of voor langere tijd deze content kunnen zien.

   

  Hoe kun je Ziggo Movies & Series kijken?

  De door Ziggo aangeboden films en series bij de Ziggo Movies & Series-abonnementsvormen zijn met de bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next en ook met de online mediaspelers Apple TV, Amazon Fire TV en alle Android TV OS mediaspelers rechtstreeks op televisies te bekijken. Dit kan ook onderweg via pc, laptop, tablet en smartphone.

   

  Nieuwe films en series

  Ziggo voegt in september films en series toe aan het contentaanbod van Ziggo Movies & Series. Hieronder volgen enkele aansprekende titels die alleen voor Ziggo-klanten met een geschikt abonnement te zien zijn:

   

  • Ghosts (vanaf 7 september)
  • Hap and Leonard seizoen 1 (vanaf 7 september)
  • The Halcyon seizoen 1 (vanaf 14 september)
  • Lois (vanaf 15 september)
  • I Love That For You seizoen 1 (vanaf 21 september)
  • Blackport seizoen 1 (vanaf 27 september)
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Movies & Seriesfilmsseriescontentcontentaanbod
 1. TV-TIP Jaimie: in the Vaes Lane

  Jaimie: in the Vaes Lane
  TLC om 22:30 uur
  Nadat haar vriend Jorik Scholten (Lil’ Kleine) begin van het jaar een auto-portier tegen haar hoofd ­besloot te rammen, was het voor Jaimie Vaes klaar. Ze pakte haar koffers om met zoontje Lío voorgoed te vertrekken. In het derde seizoen van Jamie: in the Vaes Lane probeert de realityster de scherven van haar leven te lijmen met hulp van boezemvriendinnen Estelle Cruijff en Koen Kardashian.

  TV-TIP Time

  Time
  NPO 2 om 23:09 uur
  Mark Hebden belandt in de gevangenis nadat hij per ongeluk een man uit zijn schoenen heeft gereden. Verteerd door schuld­gevoelens probeert hij zich staande te houden in een voor hem totaal onbekende wereld. Intussen doet ­gevangenisbewaarder Eric McNally zijn best om de rust en orde in de petoet te bewaren. Hij raakt chantabel als een van de gedetineerden ontdekt dat ook Erics zoon zijn dagen achter de tralies slijt.

  Interview