Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo reduceert diensten honderdduizenden abonnees

  Ziggo is bezig met de laatste loodjes van de uitschakeling van analoge FM kabelradio. In meerdere regio’s stopt deze antieke radiodienst.
  Jarco Kriek
  8 february 2022
  comments 0
  Ziggo reduceert diensten honderdduizenden abonnees
  Foto Getty Images

  Ziggo-klanten im de regio’s Roosendaal, Oost-Groningen en Venlo kunnen vanaf dinsdag 15 maart niet meer analoog naar radiozenders luisteren via het kabelnetwerk van Ziggo.


  Digitaal luisteren

  Als alternatief biedt Ziggo een pakket van ongeveer zestig zenders die digitaal ongecodeerd via de kabel te beluisteren zijn. Dit kan onder meer via televisie en tv-decoder. Ziggo heeft voor het digitaal radioluisteren ook De Digitale Radio in het assortiment opgenomen. Deze losse radiotuner kost eenmalig vijftig euro. Andere alternatieven zijn het analoge (FM) of digitale (DAB+) en internetradio.

  ZiggoVodafoneZiggoradioanaloogdigitaalanaloge uitschakelinganaloge FM-kabelradio
 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)