Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo reduceert diensten honderdduizenden abonnees

  Ziggo is bezig met de laatste loodjes van de uitschakeling van analoge FM kabelradio. In meerdere regio’s stopt deze antieke radiodienst.
  Jarco Kriek
  8 februari 2022
  comments 0
  Ziggo reduceert diensten honderdduizenden abonnees
  Foto Getty Images

  Ziggo-klanten im de regio’s Roosendaal, Oost-Groningen en Venlo kunnen vanaf dinsdag 15 maart niet meer analoog naar radiozenders luisteren via het kabelnetwerk van Ziggo.


  Digitaal luisteren

  Als alternatief biedt Ziggo een pakket van ongeveer zestig zenders die digitaal ongecodeerd via de kabel te beluisteren zijn. Dit kan onder meer via televisie en tv-decoder. Ziggo heeft voor het digitaal radioluisteren ook De Digitale Radio in het assortiment opgenomen. Deze losse radiotuner kost eenmalig vijftig euro. Andere alternatieven zijn het analoge (FM) of digitale (DAB+) en internetradio.

  ZiggoVodafoneZiggoradioanaloogdigitaalanaloge uitschakelinganaloge FM-kabelradio
 1. TV-TIP Viewpoint

  Viewpoint
  Canvas om 21:25 uur
  Wanneer lerares Gemma Hillman in het niets verdwijnt en haar vriend Greg zich vreemd gaat gedragen, besluit detective Martin King zijn observatiepost op te zetten in het appartement van haar overbuurvrouw. Maar de getroebleerde King twijfelt al snel of hij wel kan vertrouwen op wat hij ziet.

  TV-TIP Ik vertrek

  Ik vertrek
  NPO 1 om 21:36 uur
  Steward Walter en farmaceutisch consultant Marcel leiden een onbekommerd leven. De donkere wolken drijven over als er in korte tijd een aantal dierbaren komt te overlijden, Walter zijn heup verbrijzelt en vervolgens in een burn-out schiet. Om de zon weer te laten schijnen, besluiten de heren een B&B te openen aan de Costa Blanca. Maar door financiële ellende moet het duo over op plan B.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)