Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo schrapt in dienstverlening in drie regio’s

  Ziggo versobert vanaf 14 december de dienstverlening aan honderdduizenden klanten in drie regio’s. In deze regio’s wordt analoge FM-kabelradio uitgezet.
  Jarco Kriek
  9 november 2021
  comments 6
  Ziggo schrapt in dienstverlening in drie regio’s
  Foto Getty Images

  Ziggo is vanaf februari bezig met de gefaseerde uitschakeling van analoge FM-kabelradio. Inmiddels is in meer dan driekwart van het verzorgingsgebied van het kabelbedrijf niet meer analoog naar radio te luisteren. Ziggo biedt digitaal een veel ruimer zenderaanbod met daarin ook vrijwel alle radiozenders die analoog beschikbaar zijn of waren. Ziggo heeft als doel gesteld om in het eerste kwartaal van 2022 alleen nog radiozenders in digitale uitzendnorm aan klanten te leveren.

   

  Drie regio’s

  Ziggo-eigenaar VodafoneZiggo heeft aangekondigd dat analoge radio in de regio’s Mill, Hilversum en Emmen op 14 december stopt. Ziggo heeft de bandbreedte van analoge radio nodig om in de toekomst de uploadsnelheid van internet te kunnen verhogen.

  ZiggoVodafoneZiggoradioanaloogdigitaalanaloge uitschakelinganaloge radioanaloge FM-kabelradio
 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)