Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo schrapt in dienstverlening in drie regio’s

  Ziggo versobert vanaf 14 december de dienstverlening aan honderdduizenden klanten in drie regio’s. In deze regio’s wordt analoge FM-kabelradio uitgezet.
  Jarco Kriek
  9 november 2021
  comments 6
  Ziggo schrapt in dienstverlening in drie regio’s
  Foto Getty Images

  Ziggo is vanaf februari bezig met de gefaseerde uitschakeling van analoge FM-kabelradio. Inmiddels is in meer dan driekwart van het verzorgingsgebied van het kabelbedrijf niet meer analoog naar radio te luisteren. Ziggo biedt digitaal een veel ruimer zenderaanbod met daarin ook vrijwel alle radiozenders die analoog beschikbaar zijn of waren. Ziggo heeft als doel gesteld om in het eerste kwartaal van 2022 alleen nog radiozenders in digitale uitzendnorm aan klanten te leveren.

   

  Drie regio’s

  Ziggo-eigenaar VodafoneZiggo heeft aangekondigd dat analoge radio in de regio’s Mill, Hilversum en Emmen op 14 december stopt. Ziggo heeft de bandbreedte van analoge radio nodig om in de toekomst de uploadsnelheid van internet te kunnen verhogen.

  ZiggoVodafoneZiggoradioanaloogdigitaalanaloge uitschakelinganaloge radioanaloge FM-kabelradio
 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)