Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo schrapt in dienstverlening in drie regio’s

  Ziggo versobert vanaf 14 december de dienstverlening aan honderdduizenden klanten in drie regio’s. In deze regio’s wordt analoge FM-kabelradio uitgezet.
  Jarco Kriek
  9 november 2021
  comments 6
  Ziggo schrapt in dienstverlening in drie regio’s
  Foto Getty Images

  Ziggo is vanaf februari bezig met de gefaseerde uitschakeling van analoge FM-kabelradio. Inmiddels is in meer dan driekwart van het verzorgingsgebied van het kabelbedrijf niet meer analoog naar radio te luisteren. Ziggo biedt digitaal een veel ruimer zenderaanbod met daarin ook vrijwel alle radiozenders die analoog beschikbaar zijn of waren. Ziggo heeft als doel gesteld om in het eerste kwartaal van 2022 alleen nog radiozenders in digitale uitzendnorm aan klanten te leveren.

   

  Drie regio’s

  Ziggo-eigenaar VodafoneZiggo heeft aangekondigd dat analoge radio in de regio’s Mill, Hilversum en Emmen op 14 december stopt. Ziggo heeft de bandbreedte van analoge radio nodig om in de toekomst de uploadsnelheid van internet te kunnen verhogen.

  ZiggoVodafoneZiggoradioanaloogdigitaalanaloge uitschakelinganaloge radioanaloge FM-kabelradio
 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP De Verraders

  De Verraders
  RTL 4 om 20:00 uur
  Het leven van een getrouwe gaat niet over rozen. De kans om de finish te halen is klein, maar soms moet je een gokje wagen.

  TV-TIP Louis Therou: Dark States

  Louis Therou: Dark States
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het aantal mensen dat naar z’n grootje is geschoten in District 5, een niet al te gezellig stadsdeel van Milwaukee, is de afgelopen jaren fors gestegen.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)