Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport 4K en ESPN UHD morgen via CI+ module bij Ziggo

  Ziggo voert de wijziging van de manier van leveren van de zenders Ziggo Sport 4K en ESPN UHD al snel door, namelijk op 28 januari.
  Jarco Kriek
  27 january 2022
  comments 5
  Ziggo Sport 4K en ESPN UHD morgen via CI+ module bij Ziggo

  Ziggo moet van toezichthouder Autoriteit Consument & Markt in het kader van de invoering van de Beleidsregel Handhaving Besluit Eindapparaten alle kanalen die in DVB-C uitzendnorm worden aangeboden ook beschikbaar te stellen op vrije door de consument zelf gekozen hardware. In de praktijk betekent dit dat alle door Ziggo in DVB-C gedistribueerde zenders ook bij gebruik van een CI+ module zichtbaar dienen te zijn.

   

  Snelle implementatie

  Ziggo gaat de zenders in betere beeldkwaliteit die nu alleen met Mediabox Next zichtbaar zijn vanaf vrijdag 28 november ook via CI+ aan klanten leveren. Het gaat om de zenders Ziggo Sport 4K (voorkeuzekanaal 400) en ESPN UHD (voorkeuzekanaal 425). Ook Eurosport 4K is vanaf 4 februari tijdelijk via voorkeuzekanaal 999 tijdens de Olympische Winterspelen in China voor CI+ gebruikers beschikbaar. Love Nature 4K blijft alleen via Mediabox Next beschikbaar omdat de 4K-variant van deze natuurzender in IP door VodafoneZiggo op het Ziggo-netwerk wordt gedistribueerd. Alleen zenders die worden uitgezonden in DVB-uitzendnormen vallen onder de nieuwe regelgeving van ACM.

   

  Niet alle klanten

  Omdat een CI+ module alleen wordt geleverd bij afname van de abonnementsvormen TV Start/TV Standaard, TV Zenders Plus en Ziggo Movies & Series XL kunnen – in tegenstelling tot Ziggo Sport HD – niet alle Ziggo-klanten Ziggo Sport in 4K bekijken.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport 4KESPNESPN UHDEurosport 4Ktvtelevisie4KUltra HDCI+module

  Reacties

 1. TV-TIP Junior Songfestival Nationale Finale

  Junior Songfestival Nationale Finale
  NPO 3 om 19:21 uur
  Voordat half minder­jarig Europa begin december naar de Armeense hoofdstad Jerevan afreist voor de internationale finale, moeten HIGH5, Infinity, Luna en Mixed Up vanuit een stampend vol Rotterdams Ahoy eerst onderling uitvechten wie van hen de nationale titel verdient. De presentatie is in handen van ervaringsdeskundigen Stefania en Matheu.

  TV-TIP Wanted

  Wanted
  Veronica om 20:00 uur
  De 25-jarige Wes is een slome, ongeïnteresseerde kantoorklerk. Dat verandert als de gevaarlijke, sexy Fox hem rekruteert voor de Fraternity, een genootschap van moordenaars die in het geheim de orde handhaven. De vader van Wes, die kortgeleden is vermoord, was ook lid van het genootschap. Wes wil wraak nemen en besluit zijn talenten als vechter en moordenaar te ontwikkelen en te verfijnen. Hij wordt sterk, slim en fit onder leiding van Fox, Sloan en de andere trainers van de Fraternity. Langzaam komt hij erachter dat de leden van het genootschap gevaarlijker zijn dan hij dacht.

  Interview