Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport 4K en ESPN UHD morgen via CI+ module bij Ziggo

  Ziggo voert de wijziging van de manier van leveren van de zenders Ziggo Sport 4K en ESPN UHD al snel door, namelijk op 28 januari.
  Jarco Kriek
  27 january 2022
  comments 5
  Ziggo Sport 4K en ESPN UHD morgen via CI+ module bij Ziggo

  Ziggo moet van toezichthouder Autoriteit Consument & Markt in het kader van de invoering van de Beleidsregel Handhaving Besluit Eindapparaten alle kanalen die in DVB-C uitzendnorm worden aangeboden ook beschikbaar te stellen op vrije door de consument zelf gekozen hardware. In de praktijk betekent dit dat alle door Ziggo in DVB-C gedistribueerde zenders ook bij gebruik van een CI+ module zichtbaar dienen te zijn.

   

  Snelle implementatie

  Ziggo gaat de zenders in betere beeldkwaliteit die nu alleen met Mediabox Next zichtbaar zijn vanaf vrijdag 28 november ook via CI+ aan klanten leveren. Het gaat om de zenders Ziggo Sport 4K (voorkeuzekanaal 400) en ESPN UHD (voorkeuzekanaal 425). Ook Eurosport 4K is vanaf 4 februari tijdelijk via voorkeuzekanaal 999 tijdens de Olympische Winterspelen in China voor CI+ gebruikers beschikbaar. Love Nature 4K blijft alleen via Mediabox Next beschikbaar omdat de 4K-variant van deze natuurzender in IP door VodafoneZiggo op het Ziggo-netwerk wordt gedistribueerd. Alleen zenders die worden uitgezonden in DVB-uitzendnormen vallen onder de nieuwe regelgeving van ACM.

   

  Niet alle klanten

  Omdat een CI+ module alleen wordt geleverd bij afname van de abonnementsvormen TV Start/TV Standaard, TV Zenders Plus en Ziggo Movies & Series XL kunnen – in tegenstelling tot Ziggo Sport HD – niet alle Ziggo-klanten Ziggo Sport in 4K bekijken.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport 4KESPNESPN UHDEurosport 4Ktvtelevisie4KUltra HDCI+module

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)