Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport 4K en ESPN UHD morgen via CI+ module bij Ziggo

  Ziggo voert de wijziging van de manier van leveren van de zenders Ziggo Sport 4K en ESPN UHD al snel door, namelijk op 28 januari.
  Jarco Kriek
  27 januari 2022
  comments 5
  Ziggo Sport 4K en ESPN UHD morgen via CI+ module bij Ziggo

  Ziggo moet van toezichthouder Autoriteit Consument & Markt in het kader van de invoering van de Beleidsregel Handhaving Besluit Eindapparaten alle kanalen die in DVB-C uitzendnorm worden aangeboden ook beschikbaar te stellen op vrije door de consument zelf gekozen hardware. In de praktijk betekent dit dat alle door Ziggo in DVB-C gedistribueerde zenders ook bij gebruik van een CI+ module zichtbaar dienen te zijn.

   

  Snelle implementatie

  Ziggo gaat de zenders in betere beeldkwaliteit die nu alleen met Mediabox Next zichtbaar zijn vanaf vrijdag 28 november ook via CI+ aan klanten leveren. Het gaat om de zenders Ziggo Sport 4K (voorkeuzekanaal 400) en ESPN UHD (voorkeuzekanaal 425). Ook Eurosport 4K is vanaf 4 februari tijdelijk via voorkeuzekanaal 999 tijdens de Olympische Winterspelen in China voor CI+ gebruikers beschikbaar. Love Nature 4K blijft alleen via Mediabox Next beschikbaar omdat de 4K-variant van deze natuurzender in IP door VodafoneZiggo op het Ziggo-netwerk wordt gedistribueerd. Alleen zenders die worden uitgezonden in DVB-uitzendnormen vallen onder de nieuwe regelgeving van ACM.

   

  Niet alle klanten

  Omdat een CI+ module alleen wordt geleverd bij afname van de abonnementsvormen TV Start/TV Standaard, TV Zenders Plus en Ziggo Movies & Series XL kunnen – in tegenstelling tot Ziggo Sport HD – niet alle Ziggo-klanten Ziggo Sport in 4K bekijken.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport 4KESPNESPN UHDEurosport 4Ktvtelevisie4KUltra HDCI+module

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)