Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport 4K en ESPN UHD morgen via CI+ module bij Ziggo

  Ziggo voert de wijziging van de manier van leveren van de zenders Ziggo Sport 4K en ESPN UHD al snel door, namelijk op 28 januari.
  Jarco Kriek
  27 januari 2022
  comments 5
  Ziggo Sport 4K en ESPN UHD morgen via CI+ module bij Ziggo

  Ziggo moet van toezichthouder Autoriteit Consument & Markt in het kader van de invoering van de Beleidsregel Handhaving Besluit Eindapparaten alle kanalen die in DVB-C uitzendnorm worden aangeboden ook beschikbaar te stellen op vrije door de consument zelf gekozen hardware. In de praktijk betekent dit dat alle door Ziggo in DVB-C gedistribueerde zenders ook bij gebruik van een CI+ module zichtbaar dienen te zijn.

   

  Snelle implementatie

  Ziggo gaat de zenders in betere beeldkwaliteit die nu alleen met Mediabox Next zichtbaar zijn vanaf vrijdag 28 november ook via CI+ aan klanten leveren. Het gaat om de zenders Ziggo Sport 4K (voorkeuzekanaal 400) en ESPN UHD (voorkeuzekanaal 425). Ook Eurosport 4K is vanaf 4 februari tijdelijk via voorkeuzekanaal 999 tijdens de Olympische Winterspelen in China voor CI+ gebruikers beschikbaar. Love Nature 4K blijft alleen via Mediabox Next beschikbaar omdat de 4K-variant van deze natuurzender in IP door VodafoneZiggo op het Ziggo-netwerk wordt gedistribueerd. Alleen zenders die worden uitgezonden in DVB-uitzendnormen vallen onder de nieuwe regelgeving van ACM.

   

  Niet alle klanten

  Omdat een CI+ module alleen wordt geleverd bij afname van de abonnementsvormen TV Start/TV Standaard, TV Zenders Plus en Ziggo Movies & Series XL kunnen – in tegenstelling tot Ziggo Sport HD – niet alle Ziggo-klanten Ziggo Sport in 4K bekijken.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport 4KESPNESPN UHDEurosport 4Ktvtelevisie4KUltra HDCI+module

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)