Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo Sport: alle oefenwedstrijden Ajax gratis bij Ziggo

    Alle oefenwedstrijden van Ajax zijn voor Ziggo-klanten gratis te bekijken via digitaal basiskanaal Ziggo Sport. De zender is te vinden op voorkeuzekanaal 14.
    Jarco Kriek
    4 juli 2023
    comments 0
    Ziggo Sport: alle oefenwedstrijden Ajax gratis bij Ziggo
    Foto Getty Images

    Ziggo is een bedrijfsonderdeel van VodafoneZiggo. Als hoofdsponsor van Ajax biedt Ziggo alle klanten zonder extra kosten de oefenwedstrijden van de Amsterdamse voetbalclub aan via het digitale basiskanaal Ziggo Sport. Kijker met een abonnement bij een andere provider zoals KPN, T-Mobile en Delta moeten een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement nemen om naar de oefenwedstrijden van Ajax te kunnen kijken.

     

    Oefenschema

    Op dit moment zijn de onderstaande oefenwedstrijden in de agenda van Ajax vastgelegd. Deze zijn dus allemaal bij Ziggo Sport live te bekijken.

     

    • 08 juli 13.00 uur: Ajax - FC Den Bosch
    • 18 juli ??.?? uur: Ajax - Shakhtar Donetsk
    • 22 juli 13.30 uur: RSC Anderlecht – Ajax
    • 29 juli 15.00 uur: FC Augsburg – Ajax
    • 06 augustus 17.00 uur: Borussia Dortmund - Ajax
    ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaaltvtelevisievoetbalAjax

    Reacties

  1. TV-TIP Pawn Stars

    Pawn Stars
    RTL 7 om 15:00 uur
    Mensen die geld nodig hebben doen de gekste dingen, en de heren van Pawn Stars hebben door de jaren heen al heel wat maffe lui én bizarre voorwerpen gezien. Rick, Chumlee en Corey kijken terug op de meest bijzondere items die ze in de lange geschiedenis van Pawn Stars zijn tegengekomen. In de opener van het seizoen gaat Rick uit zijn plaat door een wonderlijke diamant: deze is gemaakt van koolstof uit een paar haren van componist Ludwig van Beethoven.

    TV-TIP Pretty Woman

    Pretty Woman
    RTL 8 om 20:25 uur
    Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

    Interview