Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo Sport begint op 17 juni met live Premier League voetbal

    Eindelijk kan op Ziggo Sport weer naar live voetbal gekeken worden. Het Engelse Premier League voetbal hervat op 17 juni de competitie.
    Jarco Kriek
    28 mei 2020
    comments 1
    Premier League weer op Ziggo Sport
    Foto ProShots

    De Premier League stopte – net als alle andere Europese voetbalcompetities medio maart vanwege de coronacrisis. Na de Duitse Bundesliga – waarvan FOX Sports de uitzendrechten heeft – is de Engelse Premier League de tweede voetbalcompetitie die aangekondigd heeft dat het voetbalseizoen wordt hervat. De eerste balomwentelingen vinden op woensdag 17 juni plaats. Het gaat om de wedstrijden Aston Villa – Sheffield United en Manchester City – Arsenal. In het daaropvolgende weekend volgt een volledige speelronde.

     

    Ziggo Sport

    De Nederlandse uitzendrechten van de Premier League zijn exclusief in handen van VodafoneZiggo bedrijfsonderdeel Ziggo Sport. Klanten van kabelbedrijf Ziggo kunnen de belangrijkste wedstrijden zonder extra kosten met ieder gekocht abonnement via digitaal basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14 volgen. Bij alle andere distributeurs – waaronder KPN, Canal Digitaal en T-Mobile – dient hiervoor het aanvullend premium tv-abonnement Ziggo Sport Totaal gekocht te worden.

    ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalvoetbalPremier Leaguecorona

    Reacties

  1. TV-TIP Ondertussen aan de Hofvijver

    Ondertussen aan de Hofvijver
    NPO 2 om 22:18 uur
    De verbouwing van het Binnenhof is al enige tijd bezig en Splinter Chabot geeft een update over de vorderingen. Architecten Camiel Berns en Eric van Noord vertellen over hun plannen met het voormalige Hotel Central. Kleurhistoricus Judith Botan vertelt over het peperdure behang in de Tweede Kamer. Leuk (nou ja, leuk)feitje: de kosten van de Binnenhof-renovatie zijn inmiddels al verdubbeld tot bijna 1 miljard euro!

    Interview