Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo Sport biedt meer dan 500 UEFA voetbalwedstrijden live aan

    Ziggo gaat via Ziggo Sport (Totaal) meer dan 500 voetbalwedstrijden uit de Champions League, Europa League en Conference League live uitzenden.
    Jarco Kriek
    30 april 2024
    comments 3
    Ziggo Sport biedt meer dan 500 UEFA voetbalwedstrijden live aan

    Echt alle wedstrijden van alle UEFA voetbalcompetities voor clubteams zijn voor abonnees van Ziggo Sport Totaal live te bekijken. Ziggo-klanten met een duurder abonnement krijgen Ziggo Sport Totaal zonder extra kosten binnen hun abonnement geleverd. Ziggo-klanten met een goedkoper tv-abonnement die dit combineren met mobiele diensten van Vodafon , kunnen Ziggo Sport Totaal als gratis extra dienst kiezen. Ook klanten van andere providers zoals KPN, Odido en Delta met Ziggo Sport Totaal als aanvullend tv-pakket kunnen kijken naar alle wedstrijden uit Champions League, Europa League en Conference League.

     

    Online

    Een deel van de wedstrijden kan alleen online gekeken worden. Wedstrijden van Nederlandse clubs zijn voor klanten van andere providers dan Ziggo live te zien via streamingdienst Ziggo GO na het aanmaken van een gratis Ziggo Sport Free-account. Voor abonnees van Ziggo Sport Totaal zijn vijf wedstrijden gelijktijdig live te zien via de lineaire kanalen van Ziggo Sport. Het zesde lineaire kanaal wordt door Ziggo Sport ingezet als schakelkanaal met de hoogtepunten en doelpunten van alle gelijktijdig gespeelde wedstrijden. Als meer dan vijf wedstrijden gelijktijdig gespeeld worden, zijn de wedstrijden die niet lineair wordt uitgezonden via de Ziggo GO-app te zien. Hiervoor is wel een Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig. Er worden bij de laatste wedstrijdronde van de groepsfase van de Champions League achttien wedstrijden gelijktijdig gespeeld en dus ook live door Ziggo Sport uitgezonden.

     

    Presentatoren en analisten

    Het bestaande team van presentatoren – onder meer met Wytse van der Goot, Bas van Veenendaal, Rafael van der Vaart en Marco van Basten – wordt door het grote aantal wedstrijden dat over meerdere dagen in de week is verspreid uitgebreid met nieuwe namen. Meest in het oog springend zijn Hélène Hendriks, Noa Vahle, Armin Shah, Theo Janssen, Royston Drenthe en Giovanni van Bronckhorst. Ook Jan van Halst keert weer als analist terug na zijn avontuur bij Ajax.

     

    Talent

    Marcel Beerthuizen, directeur van Ziggo Sport, is blij met de uitbreiding van het team: “Met zoveel live voetbalwedstrijden schalen we vanzelfsprekend op als sportzender. Topvoetbal vraagt ook bij ons om toptalent. Daarom zijn we blij met de komst van Hélène, Noa en Armin als nieuwe collega’s voor Wytse en Bas. Samen met alle commentatoren en analisten gaan zij er een prachtig voetbalseizoen van maken.”

    ZiggoZiggo SportVodafoneZiggoZiggo GOappOTTonlinestreamingdienstUEFAvoetbalChampions LeagueEuropa LeagueConferencenLeague

    Reacties