Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport breidt 4K-aanbod verder uit

  Ziggo Sport gaat vanaf februari het aanbod van sportcontent in 4K op het kanaal Ziggo Sport 4K uitbreiden met Champions League-voetbal.
  Jarco Kriek
  26 january 2022
  comments 4
  Ziggo Sport breidt 4K-aanbod verder uit
  Foto ProShots

  Champions League-voetbal moet wat betreft volwaardig 4K-content gedeeltelijk de leegte opvullen die Formule 1 achterlaat nadat de uitzendrechten zijn overgegaan naar streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT). Ziggo Sport 4K is voor gebruikers van Mediabox Next op voorkeuzekanaal 14 beschikbaar. Wie bij het kabelbedrijf via CI+ module kijkt, kan Ziggo Sport 4K op voorkeuzekanaal 400 volgen. Naast geselecteerde wedstrijden uit de Champions League zijn op dit kanaal ook wedstrijden uit de Premier League in volwaardig 4K te zien.

   

  Spoorboekje

  De eerste wedstrijden uit de Champions League die door Ziggo Sport in 4K worden aangeboden zijn Sporting Portugal – Manchester City (dinsdag 15 februari 21.00 uur) en RB Salzburg – Bayern München (woensdag 16 februari 21.00 uur).

   

  Ziggo-only

  Ziggo Sport 4K is in Nederland vooralsnog alleen bij Ziggo beschikbaar. Wie Ziggo Sport bij andere providers zoals KPN, Canal Digitaal, T-Mobile, Delta of Caiway kijkt, kan dit alleen in HD doen.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport 4KvoetbalChampions League4KUltra HD

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)