Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport breidt 4K-aanbod verder uit

  Ziggo Sport gaat vanaf februari het aanbod van sportcontent in 4K op het kanaal Ziggo Sport 4K uitbreiden met Champions League-voetbal.
  Jarco Kriek
  26 january 2022
  comments 4
  Ziggo Sport breidt 4K-aanbod verder uit
  Foto ProShots

  Champions League-voetbal moet wat betreft volwaardig 4K-content gedeeltelijk de leegte opvullen die Formule 1 achterlaat nadat de uitzendrechten zijn overgegaan naar streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT). Ziggo Sport 4K is voor gebruikers van Mediabox Next op voorkeuzekanaal 14 beschikbaar. Wie bij het kabelbedrijf via CI+ module kijkt, kan Ziggo Sport 4K op voorkeuzekanaal 400 volgen. Naast geselecteerde wedstrijden uit de Champions League zijn op dit kanaal ook wedstrijden uit de Premier League in volwaardig 4K te zien.

   

  Spoorboekje

  De eerste wedstrijden uit de Champions League die door Ziggo Sport in 4K worden aangeboden zijn Sporting Portugal – Manchester City (dinsdag 15 februari 21.00 uur) en RB Salzburg – Bayern München (woensdag 16 februari 21.00 uur).

   

  Ziggo-only

  Ziggo Sport 4K is in Nederland vooralsnog alleen bij Ziggo beschikbaar. Wie Ziggo Sport bij andere providers zoals KPN, Canal Digitaal, T-Mobile, Delta of Caiway kijkt, kan dit alleen in HD doen.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport 4KvoetbalChampions League4KUltra HD

  Reacties

 1. TV-TIP Junior Songfestival Nationale Finale

  Junior Songfestival Nationale Finale
  NPO 3 om 19:21 uur
  Voordat half minder­jarig Europa begin december naar de Armeense hoofdstad Jerevan afreist voor de internationale finale, moeten HIGH5, Infinity, Luna en Mixed Up vanuit een stampend vol Rotterdams Ahoy eerst onderling uitvechten wie van hen de nationale titel verdient. De presentatie is in handen van ervaringsdeskundigen Stefania en Matheu.

  TV-TIP Wanted

  Wanted
  Veronica om 20:00 uur
  De 25-jarige Wes is een slome, ongeïnteresseerde kantoorklerk. Dat verandert als de gevaarlijke, sexy Fox hem rekruteert voor de Fraternity, een genootschap van moordenaars die in het geheim de orde handhaven. De vader van Wes, die kortgeleden is vermoord, was ook lid van het genootschap. Wes wil wraak nemen en besluit zijn talenten als vechter en moordenaar te ontwikkelen en te verfijnen. Hij wordt sterk, slim en fit onder leiding van Fox, Sloan en de andere trainers van de Fraternity. Langzaam komt hij erachter dat de leden van het genootschap gevaarlijker zijn dan hij dacht.

  Interview