Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport breidt 4K-aanbod verder uit

  Ziggo Sport gaat vanaf februari het aanbod van sportcontent in 4K op het kanaal Ziggo Sport 4K uitbreiden met Champions League-voetbal.
  Jarco Kriek
  26 januari 2022
  comments 4
  Ziggo Sport breidt 4K-aanbod verder uit
  Foto ProShots

  Champions League-voetbal moet wat betreft volwaardig 4K-content gedeeltelijk de leegte opvullen die Formule 1 achterlaat nadat de uitzendrechten zijn overgegaan naar streamingdienst Viaplay" target="_blank">Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT). Ziggo Sport 4K is voor gebruikers van Mediabox Next op voorkeuzekanaal 14 beschikbaar. Wie bij het kabelbedrijf via CI+ module kijkt, kan Ziggo Sport 4K op voorkeuzekanaal 400 volgen. Naast geselecteerde wedstrijden uit de Champions League zijn op dit kanaal ook wedstrijden uit de Premier League in volwaardig 4K te zien.

   

  Spoorboekje

  De eerste wedstrijden uit de Champions League die door Ziggo Sport in 4K worden aangeboden zijn Sporting Portugal – Manchester City (dinsdag 15 februari 21.00 uur) en RB Salzburg – Bayern München (woensdag 16 februari 21.00 uur).

   

  Ziggo-only

  Ziggo Sport 4K is in Nederland vooralsnog alleen bij Ziggo beschikbaar. Wie Ziggo Sport bij andere providers zoals KPN, Canal Digitaal, T-Mobile, Delta of Caiway kijkt, kan dit alleen in HD doen.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport 4KvoetbalChampions League4KUltra HD

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)