Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport breidt uit

  Ziggo Sport breidt de programmering verder uit. Niet met het door velen gehoopte Formule 1, maar met de terugkeer van het voetbalprogramma met Wytse van der Goot.
  Jarco Kriek
  30 november 2023
  comments 0
  Ziggo Sport breidt uit
  Foto ProShots

  Het succesvolle voetbalpraatprogramma Tussen de Palen keert terug bij Ziggo Sport. Vanaf 1 december kunnen kijkers weer wekelijks bij de zender terecht voor spraakmakende interviews met grote namen uit de voetbalwereld van toen en van nu. Wytse van der Goot trapt af met oud-profvoetballer Rafael van der Vaart. Tussen de Palen is iedere vrijdagavond om 21.30 uur te zien bij Ziggo Sport via kanaal 14 en via YouTube, en is daarnaast te beluisteren als podcast.

   

  Wekelijks

  In Tussen de Palen schuiven wekelijks spraakmakende gasten uit de voetbalwereld aan bij presentator Wytse van der Goot. Met hen bespreekt hij hun diepgaande passie voor voetbal en blikt hij terug op de meest memorabele momenten uit hun carrière. In het nieuwe seizoen staat de kijker een indrukwekkende line-up te wachten, bestaande uit onder anderen Royston Drenthe, Arthur Numan, Ronald de Boer en Jari Litmanen.

   

  Fraaie uitbreiding

  Marcel Beerthuizen, Director Ziggo Sport: “Na een succesvol eerste seizoen in 2020, ben ik blij dat we ‘Tussen de Palen’ opnieuw aan onze programmering kunnen toevoegen. Naast alle 'live’ sport zien we dat voetballiefhebbers meer verdieping willen en ook benieuwd zijn naar de verhalen achter de sporter. En Wytse is de juiste man om dit alles naar de oppervlakte te krijgen. Met programma’s als Tussen de Palen en Kick ‘t Met brengen we de voetbalhelden dichterbij, en bieden we onze kijkers en volgers een inkijkje in de persoonlijke verhalen achter die memorabele sportmomenten.”

   

  Ook podcast

  Tussen de Palen is iedere vrijdagavond om 21.30 uur live te zien bij Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14 bij Ziggo, bij KPN, Odido, Delta en overige providers via het betaalkanaal Ziggo Sport Select en via het YouTube-kanaal van Ziggo Sport. Daarnaast is het programma ook te beluisteren als podcast via Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. 

  ZiggoZiggo SportZiggo Sport SelectZiggo Sport TotaalVodafoneZiggovoetbal

  Reacties

 1. TV-TIP Papillon

  Papillon
  RTL 7 om 22:00 uur
  Henri Charrière (Charlie Hunnam) kraakt kluizen, maar hij zou nooit iemand vermoorden. Toch belandt hij na een onterechte veroordeling voor een moord die hij niet heeft gepleegd op gevangeniseiland Duivelseiland. Hij sluit een deal met medegevangene Louis Dega (Rami Malek): in ruil voor bescherming van Charrière helpt Dega hem ontsnappen.

  TV-TIP De Kist

  De Kist
  NPO 2 om 23:53 uur
  De laatste gast van het seizoen is Lucille Werner en de Lingo-presentatrice, die een tijdje in de Tweede Kamer heeft gezeten voor het CDA, heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Als klein meisje werd zij vanwege haar handicap letterlijk op handen gedragen door haar vader. Het was daarom een grote schok toen hij uit het leven stapte. Dit heeft een grote indruk achtergelaten op Lucille, die zich dagelijks inzet voor mensen met een beperking.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)