Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport gaat Bundesliga voetbal uitzenden

  Dat de samenwerking tussen Nordic Entertainment Group (NENT) en VodafoneZiggo goed bevalt, blijkt uit een nieuwe overeenkomst over Bundesliga-voetbal.
  Jarco Kriek
  11 december 2021
  comments 3
  Ziggo Sport gaat Bundesliga voetbal uitzenden
  Foto Getty Images

  NENT heeft voor de Nederlandse markt sinds begin van dit voetbalseizoen voor minimaal vijf jaar de uitzendrechten van het Duitse Bundesliga-voetbal gekocht. Omdat streamingdienst Viaplay pas vanaf 1 maart beschikbaar is, wordt het Duitse voetbal nu door NENT online via YouTube aangeboden. Daar komt nu ook lineaire distributie bij.

   

  Ziggo Sport

  NENT heeft namelijk met VodafoneZiggo afgesproken dat Bundesliga-voetbal tot en met het einde van dit seizoen op de kanalen van Ziggo Sport of Ziggo Sport Totaal live wordt uitgezonden. Alle Nederlanders kunnen de eerste Bundesliga-wedstrijd bij Ziggo Sport, Bayern München – Mainz 05, zaterdag 11 december vanaf 15.25 uur live volgen op het kanaal Ziggo Sport Tennis. Voor dit kanaal is een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig. Echter dit weekend staan bij vrijwel alle aanbieders – waaronder KPN, Canal Digitaal en T-Mobile – alle kanalen van Ziggo Sport Totaal open vanwege de ontknoping van het Formule 1-raceseizoen. Klanten van Ziggo kunnen zelfs tot 3 januari zonder extra te betalen naar de kanalen van Ziggo Sport Totaal kijken. In de voorbijgaande jaren was Bundesliga-voetbal bij betaalzender ESPN live te volgen.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalvoetbalBundesligauitzendrechten

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Polen - Argentinië

  WK Voetbal: Polen - Argentinië
  NPO 1 om 19:50 uur
  Robert Lewandowski is het nieuwe gezicht van FC Barcelona en neemt het vanavond op tegen het oude uithangbord van de Blaugrana: Lionel Messi. De zevenvoudig winnaar van de Ballon d'Or heeft een volle prijzenkast, alleen de wereldbeker ontbreekt nog. De Argentijn is de jongste niet meer, dus áls hij de prijs nog mee naar huis wil nemen, moet het nu gebeuren.

  TV-TIP Valerian and the City of a Thousand Planets

  Valerian and the City of a Thousand Planets
  RTL 7 om 20:30 uur
  In de 28e eeuw zijn speciale agenten Valerian en Laureline een team dat de orde in de menselijke gebieden handhaaft. In opdracht van de minister van Defensie gaan de twee op missie naar de wonderbaarlijke stad Alpha een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen om hun kennis, intelligentie en culturen met elkaar te delen. Maar een duistere kracht in het centrum van Alpha bedreigt het vredige leven in de 'Stad van Duizend Planeten'.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)