Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport gaat Bundesliga voetbal uitzenden

  Dat de samenwerking tussen Nordic Entertainment Group (NENT) en VodafoneZiggo goed bevalt, blijkt uit een nieuwe overeenkomst over Bundesliga-voetbal.
  Jarco Kriek
  11 december 2021
  comments 3
  Ziggo Sport gaat Bundesliga voetbal uitzenden
  Foto Getty Images

  NENT heeft voor de Nederlandse markt sinds begin van dit voetbalseizoen voor minimaal vijf jaar de uitzendrechten van het Duitse Bundesliga-voetbal gekocht. Omdat streamingdienst Viaplay pas vanaf 1 maart beschikbaar is, wordt het Duitse voetbal nu door NENT online via YouTube aangeboden. Daar komt nu ook lineaire distributie bij.

   

  Ziggo Sport

  NENT heeft namelijk met VodafoneZiggo afgesproken dat Bundesliga-voetbal tot en met het einde van dit seizoen op de kanalen van Ziggo Sport of Ziggo Sport Totaal live wordt uitgezonden. Alle Nederlanders kunnen de eerste Bundesliga-wedstrijd bij Ziggo Sport, Bayern München – Mainz 05, zaterdag 11 december vanaf 15.25 uur live volgen op het kanaal Ziggo Sport Tennis. Voor dit kanaal is een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig. Echter dit weekend staan bij vrijwel alle aanbieders – waaronder KPN, Canal Digitaal en T-Mobile – alle kanalen van Ziggo Sport Totaal open vanwege de ontknoping van het Formule 1-raceseizoen. Klanten van Ziggo kunnen zelfs tot 3 januari zonder extra te betalen naar de kanalen van Ziggo Sport Totaal kijken. In de voorbijgaande jaren was Bundesliga-voetbal bij betaalzender ESPN live te volgen.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalvoetbalBundesligauitzendrechten

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview