Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport koopt uitzendrechten voor mooie sportzomer

  VodafoneZiggo heeft de sportkalender van sportbetaalzender Ziggo Sport/Ziggo Sport Totaal voor juli bekendgemaakt.
  Jarco Kriek
  15 juni 2023
  comments 6
  Ziggo Sport koopt uitzendrechten voor mooie sportzomer
  Foto Getty Images

  Op het kanaal Ziggo Sport Racing staan in juli vier Grand Prixes op de agenda, te weten Oostenrijk (2 juli), Groot-Brittannië (9 juli), Italië/Rome (16 juli) en Hongarije (23 juli). Op Ziggo Sport zijn geen live beelden van de Grand Prixes te zien. Wel uitgebreide voor- en nabeschouwingen met samenvattingen. Live Formule 1 kan nog tot eind 2024 bij Viaplay bekeken worden. Biedingen voor de uitzendrechten vanaf 2025 worden over enkele weken verwacht. Naast Formule 1 is op dit kanaal ook zondagen Indycar live te volgen. Elke zondagavond in juli is NASCAR live te bekijken.

   

  Meer sport

  In de laatste weken van juli begint de Belgische Jupiler Pro League voetbalcompetitie. De aftrap met de Supercup is op 23 juli. Wimbledon staat van 3 tot en met 16 juli centraal bij Ziggo Sport. Tussen 20 en 23 juli is Ziggo Sport Golf gevuld met een live verslag van The Open Royal Liverpool. De aftrap van de sportmaand in op 1 juli met Hockey Pro League België – Nederland voor zowel mannen als vrouwen. Verder is er gedurende de maand ruimte voor atletiek, wielrennen en volleybal in de programmering van de zeven Ziggo Sport/Ziggo Sport Totaal kanalen.

   

  Waar is Ziggo Sport beschikbaar?

  Het digitale basiskanaal Ziggo Sport is voor alle klanten van kabelbedrijf Ziggo beschikbaar zonder extra kosten. De zes kanalen van Ziggo Sport Totaal zijn als aanvullend abonnement niet alleen bij Ziggo beschikbaar, maar ook bij KPN, T-Mobile, Delta en alle overige providers.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalsportFormule 1voetbalgolftennis

  Reacties

 1. TV-TIP Spoedeisende Hulp 24/7

  Spoedeisende Hulp 24/7
  RTL 5 om 20:30 uur
  In de nieuwe realityshow Spoedeisende Hulp 24/7 bezoeken we de SEH-afdelingen van drie gerenommeerde ziekenhuizen, waar medisch personeel continu een strijd tegen de klok levert. Verdriet en geluk, leven en dood liggen op de spoedeisende hulp enorm dicht bij elkaar. Het personeel vertelt over hun passie voor het werk en toont alle mooie, intieme en schrijnende situaties die ze in het ziekenhuis meemaken.

  TV-TIP Secrets in the Sand

  Secrets in the Sand
  History om 20:30 uur
  Als we één ding hebben opgestoken van Star Wars dan is het dat zand ruw en irritant is, en werkelijk overal tussenkomt. Niet zo gek dus, dat er onder de ontelbare korrels nog heel wat schatten verborgen liggen. In Secrets in the Sand leggen archeologen bijzondere historische vondsten bloot, die onder de golvende duinen waren verdwenen. In Chili duiken mummies van een verdwenen volk op, en in Egypte wordt een nieuwe graftombe ontdekt die door het zand werd verzwolgen.

  Interview