Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport koopt uitzendrechten voor mooie sportzomer

  VodafoneZiggo heeft de sportkalender van sportbetaalzender Ziggo Sport/Ziggo Sport Totaal voor juli bekendgemaakt.
  Jarco Kriek
  15 juni 2023
  comments 6
  Ziggo Sport koopt uitzendrechten voor mooie sportzomer
  Foto Getty Images

  Op het kanaal Ziggo Sport Racing staan in juli vier Grand Prixes op de agenda, te weten Oostenrijk (2 juli), Groot-Brittannië (9 juli), Italië/Rome (16 juli) en Hongarije (23 juli). Op Ziggo Sport zijn geen live beelden van de Grand Prixes te zien. Wel uitgebreide voor- en nabeschouwingen met samenvattingen. Live Formule 1 kan nog tot eind 2024 bij Viaplay bekeken worden. Biedingen voor de uitzendrechten vanaf 2025 worden over enkele weken verwacht. Naast Formule 1 is op dit kanaal ook zondagen Indycar live te volgen. Elke zondagavond in juli is NASCAR live te bekijken.

   

  Meer sport

  In de laatste weken van juli begint de Belgische Jupiler Pro League voetbalcompetitie. De aftrap met de Supercup is op 23 juli. Wimbledon staat van 3 tot en met 16 juli centraal bij Ziggo Sport. Tussen 20 en 23 juli is Ziggo Sport Golf gevuld met een live verslag van The Open Royal Liverpool. De aftrap van de sportmaand in op 1 juli met Hockey Pro League België – Nederland voor zowel mannen als vrouwen. Verder is er gedurende de maand ruimte voor atletiek, wielrennen en volleybal in de programmering van de zeven Ziggo Sport/Ziggo Sport Totaal kanalen.

   

  Waar is Ziggo Sport beschikbaar?

  Het digitale basiskanaal Ziggo Sport is voor alle klanten van kabelbedrijf Ziggo beschikbaar zonder extra kosten. De zes kanalen van Ziggo Sport Totaal zijn als aanvullend abonnement niet alleen bij Ziggo beschikbaar, maar ook bij KPN, T-Mobile, Delta en alle overige providers.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalsportFormule 1voetbalgolftennis

  Reacties