Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport levert commentaar Sierd de Vos bij WK-wedstrijden Oranje

  Een samenwerking tussen VodafoneZiggo, FIFA en Grand Prix Radio zorgt ervoor dat Ziggo Sport commentaar van Sierd de Vos bij het WK voetbal gaat leveren.
  Jarco Kriek
  17 november 2022
  comments 4
  Ziggo Sport levert commentaar Sierd de Vos bij WK-wedstrijden Oranje
  Foto: VodafoneZiggo

  Fans van het Nederlands Elftal kunnen alle WK-wedstrijden van Oranje beleven met het commentaar van Nederlands populairste voetbalcommentator Sierd de Vos. Daarvoor werkt Ziggo Sport samen met de FIFA en met Grand Prix Radio van Ziggo Sport-collega Olav Mol.

   

  Net als Formule 1

  Voor het eerst kunnen Nederlandse voetballiefhebbers de wedstrijdbeelden op tv voorzien van het gepassioneerde audiocommentaar van De Vos. Daarvoor zet Ziggo Sport de bekende Grand Prix Radio-app van Ziggo Sport-collega Olav Mol in. De app biedt de mogelijkheid om het commentaar van De Vos te synchroniseren met het beeld van de televisie. Om dit allemaal te kunnen doen, is Ziggo Sport Official Broadcast Partner geworden van het FIFA WK Voetbal 2022.

   

  Wedstrijdanalyse bij Ziggo Sport

  De eerste wedstrijd van Oranje staat maandag 21 november om 17.00 uur op het programma. De uitzending op de app begint om 16.30 uur met een voorbeschouwing. Bekende Ziggo Sport-gezichten Bas van Veenendaal en Jan van Halst nemen die voor hun rekening. Direct na de wedstrijd komen zij ook met een analyse. Na de groepsfase zal Ziggo Sport-commentator Wytse van der Goot ook andere aansprekende WK-wedstrijden verslaan via de Grand Prix Radio-app. Sierd de Vos verzorgt het commentaar bij de finale.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportGrand Prix RadioSierd de VosOlav MolvoetbalWK voetbal

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)