Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport levert commentaar Sierd de Vos bij WK-wedstrijden Oranje

  Een samenwerking tussen VodafoneZiggo, FIFA en Grand Prix Radio zorgt ervoor dat Ziggo Sport commentaar van Sierd de Vos bij het WK voetbal gaat leveren.
  Jarco Kriek
  17 november 2022
  comments 4
  Ziggo Sport levert commentaar Sierd de Vos bij WK-wedstrijden Oranje
  Foto: VodafoneZiggo

  Fans van het Nederlands Elftal kunnen alle WK-wedstrijden van Oranje beleven met het commentaar van Nederlands populairste voetbalcommentator Sierd de Vos. Daarvoor werkt Ziggo Sport samen met de FIFA en met Grand Prix Radio van Ziggo Sport-collega Olav Mol.

   

  Net als Formule 1

  Voor het eerst kunnen Nederlandse voetballiefhebbers de wedstrijdbeelden op tv voorzien van het gepassioneerde audiocommentaar van De Vos. Daarvoor zet Ziggo Sport de bekende Grand Prix Radio-app van Ziggo Sport-collega Olav Mol in. De app biedt de mogelijkheid om het commentaar van De Vos te synchroniseren met het beeld van de televisie. Om dit allemaal te kunnen doen, is Ziggo Sport Official Broadcast Partner geworden van het FIFA WK Voetbal 2022.

   

  Wedstrijdanalyse bij Ziggo Sport

  De eerste wedstrijd van Oranje staat maandag 21 november om 17.00 uur op het programma. De uitzending op de app begint om 16.30 uur met een voorbeschouwing. Bekende Ziggo Sport-gezichten Bas van Veenendaal en Jan van Halst nemen die voor hun rekening. Direct na de wedstrijd komen zij ook met een analyse. Na de groepsfase zal Ziggo Sport-commentator Wytse van der Goot ook andere aansprekende WK-wedstrijden verslaan via de Grand Prix Radio-app. Sierd de Vos verzorgt het commentaar bij de finale.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportGrand Prix RadioSierd de VosOlav MolvoetbalWK voetbal

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: Peter en Erik

  2Doc: Peter en Erik
  NPO 2 om 22:17 uur
  In 1967 stond een moeder haar pasgeboren tweeling af, en de jongens kwamen allebei in een ander gezin terecht. Het duurde zeventien jaar later voordat de twee elkaar ontmoetten, en er allebei ineens een broer bij kregen. Peter en Erik zoeken al tientallen jaren naar een antwoord op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren. Was er sprake van een misverstand, of was er misschien zelfs opzet in het spel? Samen met journalist Myrthe Buitenhuis gaan ze op zoek naar de waarheid. Het tweede deel is vrijdag te zien.

  TV-TIP Addicted to Marriage

  Addicted to Marriage
  TLC om 22:30 uur
  Na een paar mislukte huwelijken krabben mensen zich misschien even achter de oren, maar dat geldt níét voor de bruiden in deze realityserie. De vier dames in Addicted to Marriage zijn opgeteld al 20 keer getrouwd, maar dat weerhoudt ze er niet van om hun vriend te pushen om wéér in ’t huwelijksbootje te stappen. De partners hebben hun bedenkingen, en sommigen wéten niet eens dat hun vriendin eerder al getrouwd is geweest.

  Interview