Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport meer op voorgrond: sportzender belangrijker dan ooit

  VodafoneZiggo gaat Ziggo Sport nog meer aandacht geven. De sportzender van Ziggo wordt prominent zichtbaar op de Ajax-voetbalshirts.
  Jarco Kriek
  19 mei 2023
  comments 1
  Ziggo Sport meer op voorgrond: sportzender belangrijker dan ooit

  Ziggo Sport staat vanaf komend seizoen op de achterzijde van het Ajax-shirt. Hiermee vervangt hoofdsponsor Ziggo het GigaNet-logo door het logo van Nederlands grootste sportzender. Ziggo Sport komt onder het rugnummer te staan en zal zichtbaar zijn tijdens Eredivisie- en bekerwedstrijden.

   

  Gratis bij Ziggo

  Ziggo Sport is de gratis sportzender van VodafoneZiggo, voor alle Ziggo-klanten te zien op kanaal 14. De zender biedt een breed internationaal en nationaal sportaanbod en beschikt vanaf seizoen 2024/2025 onder meer over de exclusieve uitzendrechten van de UEFA Champions League, Europa League en Conference League. Klanten van providers als KPN, T-Mobile, Delta en Canal Digitaal kunnen deze content zien als ze een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement nemen.

   

  Sportcontent

  Marcel Beerthuizen, Director Ziggo Sport: “We maken onverminderd duidelijk dat Ziggo Sport dé gratis sportzender is voor alle Ziggo-klanten. We hebben een geweldig portfolio aan sportrechten, waaronder vele internationale sportcompetities. Vanaf seizoen ’24/’25 heeft Ziggo Sport bovendien de exclusieve rechten van de drie Europese clubcompetities UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League, toernooien waaraan verschillende Nederlandse Eredivisieclubs zullen deelnemen. Fans kunnen de Nederlandse wedstrijden gratis volgen via onze zender. Het shirt van Ajax is een krachtig middel om Ziggo Sport onder de aandacht te brengen bij alle voetballiefhebbers.”

   

  Belangrijk

  VodafoneZiggo lijkt naar voorbeeld van het Belgische zusje Telenet de koers bij bedrijfsonderdeel Ziggo enigszins te wijzigen. Daarbij gaat content een belangrijkere rol spelen. Ziggo Sport is hierin een spil. Voor de sportzender wordt veel exclusieve content gemaakt, bijvoorbeeld in de vorm van eigen studioprogramma’s en podcasts. Met de exclusieve uitzendrechten van alle Europese wedstrijden van UEFA voetbalcompetities voor clubteams kan Ziggo Sport zich vanaf medio 2024 nog meer profileren als een belangrijke contentaanbieder. Met deze uitzendrechten kan Ziggo ook proberen om meer klanten te lokken naar de vaste diensten van het kabelbedrijf. En natuurlijk om bestaande klanten langer aan zich te binden.

  ZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalVodafoneZiggo

  Reacties

 1. TV-TIP MAX Ouderenjournaal

  MAX Ouderenjournaal
  NPO 1 om 16:37 uur
  Ter gelegenheid van de Week tegen Eenzaamheid pakt MAX Ouderenjournaal uit met een speciale editie om mensen een hart onder de riem te steken. Met inspirerende, motiverende en confronterende levensverhalen van normale Nederlanders wordt eenzaamheid onder de aandacht gebracht. Dat kan namelijk in allerlei vormen voorkomen. De 81-jarige Heino heeft voldoende bezigheden buiten de deur, maar thuis op de bank voelt hij zich erg alleen. Maar ook jonge mensen kunnen zich soms erg eenzaam voelen, zoals de dertigjarige Bryan, die hierover schreef op Twitter.

  TV-TIP 90 Day Fiancé UK

  90 Day Fiancé UK
  TLC om 20:30 uur
  Wat de Amerikanen doen, kunnen de Britten ook. In 90 Day Fiancé UK worden Britse mannen en vrouwen gevolgd die een geliefde uit het buitenland halen en negentig dagen hebben om wel of niet te trouwen. Die relaties zijn meestal gedoemd te mislukken, maar alsnog doen de koppels er alles aan om hun relatie te laten werken. De alleenstaande moeder Louise is bijvoorbeeld smoorverliefd op de Colombiaanse rapper Jose en hoopt dat hij haar de liefde kan geven die zij mist. Haar familie en vrienden hebben hun twijfels over de krullenbol.

  Interview

  • *

   Ewout Genemans

   Bureau Rotterdam

   In Bureau Rotterdam gaat presentator Ewout Genemans op pad met de politie in de meest rauwe stad van Nederland.
   Reacties0 reactie(s)