Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport pakt groot uit bij nieuw wielrennen

  Na het verlies van belangrijke uitzendrechten heeft VodafoneZiggo de bakens verzet naar sporten die nieuw zijn voor Ziggo Sport. Zo is wielrennen nu bij de sportzender te zien.
  Jarco Kriek
  24 augustus 2022
  comments 0
  Ziggo Sport pakt groot uit bij nieuw wielrennen
  Foto Getty Images

  De Simac Ladies Tour is de wielerwedstrijd die van 30 augustus tot en met 4 september in Nederland wordt verreden. De wielerkoers heeft dit jaar een sterke bezetting. Niet alleen op de weg, maar ook in de studio van Ziggo Sport. De sportzender zendt de etappes dagelijks live uit via Ziggo Sport en een van de kanalen van het Ziggo Sport Totaal-abonnement, beschikbaar bij vrijwel aanbieders, waaronder Ziggo, KPN, T-Mobile, Canal Digitaal, Delta en Caiway.

   

  Deelnemers

  Aan de Simac Ladies Tour nemen dit jaar onder meer de Women’s World Tour ploegen van SD Worx, Trek-Segafredo, Jumbo-Visma, Team DSM, UAE, Bike Exchange en Canyon-Sram deel.

   

  Expertise

  Oud-prof Marc de Maar verzorgt de live verslaggeving van de zesdaagse tour door Nederland. Hij wordt bijgestaan door oud-prof en olympisch kampioen Leontien Zijlaard - Van Moorsel. Ook voormalig wielerprof Marijn de Vries is onderdeel van het presentatieteam. De Vries interviewt de wielrensters voor en na de etappes vanaf de meet en brengt het laatste nieuws vanaf locatie.

   

  Uitzendtijden

  De live uitzendingen van de Simac Ladies Tour zijn op dinsdag tot en met vrijdag om 14.45 uur en op zaterdag en zondag om 12.45 uur te zien bij Ziggo Sport, het gratis kanaal voor alle Ziggo-abonnees. En daarnaast op één van de kanalen in het Ziggo Sport Totaal pakket, dat beschikbaar is bij elke lineaire tv-provider.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Sportwielrennenuitzendrechten

  Reacties

 1. TV-TIP MAX Ouderenjournaal

  MAX Ouderenjournaal
  NPO 1 om 16:37 uur
  Ter gelegenheid van de Week tegen Eenzaamheid pakt MAX Ouderenjournaal uit met een speciale editie om mensen een hart onder de riem te steken. Met inspirerende, motiverende en confronterende levensverhalen van normale Nederlanders wordt eenzaamheid onder de aandacht gebracht. Dat kan namelijk in allerlei vormen voorkomen. De 81-jarige Heino heeft voldoende bezigheden buiten de deur, maar thuis op de bank voelt hij zich erg alleen. Maar ook jonge mensen kunnen zich soms erg eenzaam voelen, zoals de dertigjarige Bryan, die hierover schreef op Twitter.

  TV-TIP 90 Day Fiancé UK

  90 Day Fiancé UK
  TLC om 20:30 uur
  Wat de Amerikanen doen, kunnen de Britten ook. In 90 Day Fiancé UK worden Britse mannen en vrouwen gevolgd die een geliefde uit het buitenland halen en negentig dagen hebben om wel of niet te trouwen. Die relaties zijn meestal gedoemd te mislukken, maar alsnog doen de koppels er alles aan om hun relatie te laten werken. De alleenstaande moeder Louise is bijvoorbeeld smoorverliefd op de Colombiaanse rapper Jose en hoopt dat hij haar de liefde kan geven die zij mist. Haar familie en vrienden hebben hun twijfels over de krullenbol.

  Interview

  • *

   Ewout Genemans

   Bureau Rotterdam

   In Bureau Rotterdam gaat presentator Ewout Genemans op pad met de politie in de meest rauwe stad van Nederland.
   Reacties0 reactie(s)