Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport pakt groot uit bij nieuw wielrennen

  Na het verlies van belangrijke uitzendrechten heeft VodafoneZiggo de bakens verzet naar sporten die nieuw zijn voor Ziggo Sport. Zo is wielrennen nu bij de sportzender te zien.
  Jarco Kriek
  24 augustus 2022
  comments 0
  Ziggo Sport pakt groot uit bij nieuw wielrennen
  Foto Getty Images

  De Simac Ladies Tour is de wielerwedstrijd die van 30 augustus tot en met 4 september in Nederland wordt verreden. De wielerkoers heeft dit jaar een sterke bezetting. Niet alleen op de weg, maar ook in de studio van Ziggo Sport. De sportzender zendt de etappes dagelijks live uit via Ziggo Sport en een van de kanalen van het Ziggo Sport Totaal-abonnement, beschikbaar bij vrijwel aanbieders, waaronder Ziggo, KPN, T-Mobile, Canal Digitaal, Delta en Caiway.

   

  Deelnemers

  Aan de Simac Ladies Tour nemen dit jaar onder meer de Women’s World Tour ploegen van SD Worx, Trek-Segafredo, Jumbo-Visma, Team DSM, UAE, Bike Exchange en Canyon-Sram deel.

   

  Expertise

  Oud-prof Marc de Maar verzorgt de live verslaggeving van de zesdaagse tour door Nederland. Hij wordt bijgestaan door oud-prof en olympisch kampioen Leontien Zijlaard - Van Moorsel. Ook voormalig wielerprof Marijn de Vries is onderdeel van het presentatieteam. De Vries interviewt de wielrensters voor en na de etappes vanaf de meet en brengt het laatste nieuws vanaf locatie.

   

  Uitzendtijden

  De live uitzendingen van de Simac Ladies Tour zijn op dinsdag tot en met vrijdag om 14.45 uur en op zaterdag en zondag om 12.45 uur te zien bij Ziggo Sport, het gratis kanaal voor alle Ziggo-abonnees. En daarnaast op één van de kanalen in het Ziggo Sport Totaal pakket, dat beschikbaar is bij elke lineaire tv-provider.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Sportwielrennenuitzendrechten

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)