Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport pakt uit met live uitzendingen Formule 1 Zandvoort

  Sportliefhebbers die geen Viaplay-abonnement hebben, kunnen terecht bij Ziggo Sport om toch de sfeer van Formule 1 in Zandvoort op te snuiven.
  Jarco Kriek
  31 august 2022
  comments 0
  Ziggo Sport pakt uit met live uitzendingen Formule 1 Zandvoort
  Foto Getty Images

  Ziggo Sport is het digitale basiskanaal van Ziggo, dat door iedere abonnee van het kabelbedrijf zonder extra kosten te zien is op voorkeuzekanaal 14. Bij andere providers - zoals KPN, T-Mobile, Canal Digitaal, Delta en Caiway - is een Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig om deze zender te kunnen zien. In tegenstelling tot Viaplay is Ziggo Sport alle dagen van de week lineair beschikbaar. Viaplay Xtra – het lineaire kanaal van Viaplay – is bij de grotere providers alleen te zien tijdens Formule 1-uitzendingen op zaterdag en zondag.

   

  Strandcafé

  Ziggo Sport breidt het programma-aanbod rondom de Dutch GP in Zandvoort de komende dagen uit. Naast Ziggo Sport Race Café op vrijdagavond en de voor- en nabeschouwingen zijn er vanaf donderdag 1 september extra afleveringen van het Race Café. Deze worden verzorgd vanuit Jack’s Beach House op het strand van Zandvoort. Onder meer Rob Kamphues, Olav Mol, Jack Plooij en Robert Doornbos werken mee aan dit dagelijkse programma.

   

  Sponsoring

  Tijdens de Formule 1 op het circuit van Zandvoort is Ziggo Sport prominent aanwezig en ook wereldwijd zichtbaar. Het Formule 1-team van Ziggo mag geen programma’s vanaf het circuit maken omdat het kabelbedrijf dat onderdeel is van VodafoneZiggo is de uitzendrechten van Formule 1 is kwijtgeraakt aan Viaplay. Het logo van Ziggo Sport pronkt echter eenmalig tijdens de Dutch GP op de oranje racebolides van het team van Haas. Wekelijks is Haas-teambaas Günther Steiner in het Ziggo Sport Race Café via een videocall te zien. Dit is het gevolg van een al jarenlange goede band met voormalig pitreporter Jack Plooij. Als geintje opperde Plooij de mogelijkheid om zijn Twitternaam tijdens de Dutch GP op de racebolides van Haas te zetten. Steiner daagde hem uit om met een beter alternatief te komen. Uiteindelijk werd dit het logo van Ziggo Sport, dat dit weekend prominent op de VF-22 racebolides van Haas komt.

   

  Extra uitzendingen

  Dit zijn de uitzendingen van Ziggo Sport Race Café vanuit Jack’s Beach House rondom Dutch GP in Zandvoort:

   

  • Donderdag 1 september vanaf 22.30 uur
  • Vrijdag 2 september vanaf 22.30 uur
  • Zaterdag 3 september vanaf 17.00 uur
  • Zondag 4 september vanaf 14.00 uur (voorbeschouwing)
  • Zondag 4 september vanaf 17.00 uur (nabeschouwing)
  ZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalZiggo Sport Race CaféVodafoneZiggoFormule 1Dutch GPZandvoort

  Reacties

 1. TV-TIP Jaimie: in the Vaes Lane

  Jaimie: in the Vaes Lane
  TLC om 22:30 uur
  Nadat haar vriend Jorik Scholten (Lil’ Kleine) begin van het jaar een auto-portier tegen haar hoofd ­besloot te rammen, was het voor Jaimie Vaes klaar. Ze pakte haar koffers om met zoontje Lío voorgoed te vertrekken. In het derde seizoen van Jamie: in the Vaes Lane probeert de realityster de scherven van haar leven te lijmen met hulp van boezemvriendinnen Estelle Cruijff en Koen Kardashian.

  TV-TIP Time

  Time
  NPO 2 om 23:09 uur
  Mark Hebden belandt in de gevangenis nadat hij per ongeluk een man uit zijn schoenen heeft gereden. Verteerd door schuld­gevoelens probeert hij zich staande te houden in een voor hem totaal onbekende wereld. Intussen doet ­gevangenisbewaarder Eric McNally zijn best om de rust en orde in de petoet te bewaren. Hij raakt chantabel als een van de gedetineerden ontdekt dat ook Erics zoon zijn dagen achter de tralies slijt.

  Interview