Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport pakt uit met live uitzendingen Formule 1 Zandvoort

  Sportliefhebbers die geen Viaplay-abonnement hebben, kunnen terecht bij Ziggo Sport om toch de sfeer van Formule 1 in Zandvoort op te snuiven.
  Jarco Kriek
  31 augustus 2022
  comments 0
  Ziggo Sport pakt uit met live uitzendingen Formule 1 Zandvoort
  Foto Getty Images

  Ziggo Sport is het digitale basiskanaal van Ziggo, dat door iedere abonnee van het kabelbedrijf zonder extra kosten te zien is op voorkeuzekanaal 14. Bij andere providers - zoals KPN, T-Mobile, Canal Digitaal, Delta en Caiway - is een Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig om deze zender te kunnen zien. In tegenstelling tot Viaplay is Ziggo Sport alle dagen van de week lineair beschikbaar. Viaplay Xtra – het lineaire kanaal van Viaplay – is bij de grotere providers alleen te zien tijdens Formule 1-uitzendingen op zaterdag en zondag.

   

  Strandcafé

  Ziggo Sport breidt het programma-aanbod rondom de Dutch GP in Zandvoort de komende dagen uit. Naast Ziggo Sport Race Café op vrijdagavond en de voor- en nabeschouwingen zijn er vanaf donderdag 1 september extra afleveringen van het Race Café. Deze worden verzorgd vanuit Jack’s Beach House op het strand van Zandvoort. Onder meer Rob Kamphues, Olav Mol, Jack Plooij en Robert Doornbos werken mee aan dit dagelijkse programma.

   

  Sponsoring

  Tijdens de Formule 1 op het circuit van Zandvoort is Ziggo Sport prominent aanwezig en ook wereldwijd zichtbaar. Het Formule 1-team van Ziggo mag geen programma’s vanaf het circuit maken omdat het kabelbedrijf dat onderdeel is van VodafoneZiggo is de uitzendrechten van Formule 1 is kwijtgeraakt aan Viaplay. Het logo van Ziggo Sport pronkt echter eenmalig tijdens de Dutch GP op de oranje racebolides van het team van Haas. Wekelijks is Haas-teambaas Günther Steiner in het Ziggo Sport Race Café via een videocall te zien. Dit is het gevolg van een al jarenlange goede band met voormalig pitreporter Jack Plooij. Als geintje opperde Plooij de mogelijkheid om zijn Twitternaam tijdens de Dutch GP op de racebolides van Haas te zetten. Steiner daagde hem uit om met een beter alternatief te komen. Uiteindelijk werd dit het logo van Ziggo Sport, dat dit weekend prominent op de VF-22 racebolides van Haas komt.

   

  Extra uitzendingen

  Dit zijn de uitzendingen van Ziggo Sport Race Café vanuit Jack’s Beach House rondom Dutch GP in Zandvoort:

   

  • Donderdag 1 september vanaf 22.30 uur
  • Vrijdag 2 september vanaf 22.30 uur
  • Zaterdag 3 september vanaf 17.00 uur
  • Zondag 4 september vanaf 14.00 uur (voorbeschouwing)
  • Zondag 4 september vanaf 17.00 uur (nabeschouwing)
  ZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalZiggo Sport Race CaféVodafoneZiggoFormule 1Dutch GPZandvoort

  Reacties

 1. TV-TIP Kopen of Slopen

  Kopen of Slopen
  RTL 4 om 20:30 uur
  Ahmed en Maaike hebben flink wat woonwensen op hun verlanglijstje staan, maar met twee kinderen en een klap speelgoed is het in de Vianense 23-onder-een-kapper van het stel nu al flink behelpen. Er is niet eens ruimte voor Ahmeds computer, laat staan voor de door Maaike zo gewenste gezinsuitbreiding. Maar ja, de boel verbouwen is ook zo wat. Terwijl Britta tóch haar schetsboek uit de kast pakt, gaat Alex op zoek naar een woning met meer ruimte. Maar vindt hij die ook binnen de negentig dagen?

  TV-TIP Juno

  Juno
  Paramount Network om 20:30 uur
  Terwijl haar klasgenoten zich bezighouden met typische puberdingen, heeft Juno (Elliot Page) iets anders aan haar hoofd: ze is zwanger. Ze besluit haar kind ter adoptie af te staan en gaat op zoek naar geschikte ouders. Die lijkt ze gevonden te hebben in Vanessa en Mark, maar voor Juno de knoop doorhakt, wil ze hen beter leren kennen.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)