Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo Sport scoort met Max Verstappen in Formule 1

    Het was dan wel geen kijkcijferrecord voor Ziggo Sport maar de Formule 1-race van de Grand Prix van Amerika werd uitermate goed bekeken. Ziggo en Ziggo Sport blijven scoren met Max Verstappen.
    Jarco Kriek
    4 november 2019
    comments 0
    Ziggo Sport scoort met Max Verstappen in Formule 1
    Foto ANP

    De kijkers kregen veel spektakel te zien. Lewis Hamilton werd voor de zesde keer wereldkampioen. De race werd gewonnen door Bottas. Max Verstappen werd in zijn honderdste Formule 1-race derde. In de laatste ronde wilde Verstappen de tweede positie van Hamilton nog aanvallen, maar een gele vlag in een belangrijk gedeelte waarin inhalen mogelijk is, verhinderde dit.

     

    Ziggo Sport

    De Formule 1-race van Amerika werd gisteren door 1,4 miljoen klanten van kabelbedrijf Ziggo op het digitale basiskanaal Ziggo Sport (voorkeuzekanaal 14) bekeken. Alleen de race van Mexico werd in 2017 met 1,5 miljoen kijkers méér bekeken. Daarnaast keken nog 203.000 klanten van andere distributeurs zoals KPN en T-Mobile met een abonnement van Ziggo Sport Totaal via het kanaal Ziggo Sport Select naar deze race. Het uiteindelijke aantal kijkers kan nog hoger uitvallen. Het aantal Nederlanders dat met de mobiele tv-diensten Ziggo GO en Ziggo Sport Totaal GO hebben gekeken, is op dit moment nog niet bekend.

    ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalMax VerstappenkijkcijfersSKOFormule 1F1

    Reacties

  1. TV-TIP Downton Abbey

    Downton Abbey
    NPO 2 om 17:12 uur
    Na alle drama’s en intriges bij de bewoners – en het personeel – van landgoed Downton Abbey, is het tijd voor het slotstuk. Het lokale ziekenhuis wordt overgenomen, en dat zorgt voor spanningen tussen Isobel en Violet. Spanning is er ook tussen Carson en Mrs. Hughes. De voorbereidingen van hun huwelijk zetten de verhoudingen op het landgoed op z’n kop. Na dit slotseizoen verschenen er twee Downton Abbey-films. De opnames voor het derde deel starten in mei van dit jaar: daarna is het écht afgelopen.

    TV-TIP De Verraders

    De Verraders
    RTL 4 om 20:00 uur
    Met de finale in zicht, groeit het onderling wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen.

    Interview