Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport verliest bekend gezicht aan voetbalpraattafel: Jan van Halst blijft alleen nog analist

  Ziggo Sport neemt vanavond op gepaste wijze afscheid van Jan van Halst als gast bij de voetbaldiscussieprogramma’s van de sportzender.
  Jarco Kriek
  7 april 2023
  comments 0
  Ziggo Sport verliest bekend gezicht aan voetbalpraattafel: Jan van Halst blijft alleen nog analist
  Foto Getty Images

  Jan van Halst is voorgedragen als lid van de raad van commissarissen van de Amsterdamse voetbalclub Ajax. Hoewel zijn voordracht pas op 26 mei tijdens een algemene vergadering van aandeelhouders kan worden omgezet in een definitieve aanstelling tot commissaris belast met voetbalzaken, neemt Ziggo Sport nu al deels afscheid van Van Halst. Dit meldt De Telegraaf.

   

  Analist

  Van Halst zal namelijk niet meer aan tafel aanschuiven bij de voetbaldiscussieprogramma’s Rondo en Ziggo Sport Voetbal Café. Wel blijft Van Halst nog als analist voor de betaalzender actief. VodafoneZiggo – eigenaar van Ziggo en Ziggo Sport – had soortgelijke afspraken met Danny Blind toen hij nog lid van de raad van commissarissen van Ajax was. Van Halst is voorgedragen als opvolger van Danny Blind in de RvC van Ajax. Ziggo is hoofdsponsor van Ajax.

  ZiggoZiggo SportVodafoneZiggovoetbalRondoAjax

  Reacties

 1. TV-TIP Sweet Home Alabama

  Sweet Home Alabama
  RTL 8 om 20:25 uur
  Modeontwerpster Melanie (Reese Witherspoon) staat op het punt te gaan trouwen met Andrew (Patrick Dempsey), de zoon van de burgemeester van New York. Alleen is ze nog getrouwd met Jake (Josh Lucas), haar jeugdliefde uit Alabama. Omdat hij weigert de scheidingspapieren te ondertekenen, gaat Melanie naar Alabama om de scheiding te regelen.

  TV-TIP Tomb Raider

  Tomb Raider
  RTL 7 om 20:25 uur
  Jaren geleden verdween haar vader, een excentrieke avonturier, spoorloos. Nu besluit de Londense fietskoerier Lara Croft (Alicia Vikander) hem te gaan zoeken. Ze begint haar zoektocht op zijn laatst bekende bestemming: een eiland voor de kust van Japan. Dat is het begin van een avontuur vol gevaren.

  Interview