Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport verliest bekend gezicht aan voetbalpraattafel: Jan van Halst blijft alleen nog analist

  Ziggo Sport neemt vanavond op gepaste wijze afscheid van Jan van Halst als gast bij de voetbaldiscussieprogramma’s van de sportzender.
  Jarco Kriek
  7 april 2023
  comments 0
  Ziggo Sport verliest bekend gezicht aan voetbalpraattafel: Jan van Halst blijft alleen nog analist
  Foto Getty Images

  Jan van Halst is voorgedragen als lid van de raad van commissarissen van de Amsterdamse voetbalclub Ajax. Hoewel zijn voordracht pas op 26 mei tijdens een algemene vergadering van aandeelhouders kan worden omgezet in een definitieve aanstelling tot commissaris belast met voetbalzaken, neemt Ziggo Sport nu al deels afscheid van Van Halst. Dit meldt De Telegraaf.

   

  Analist

  Van Halst zal namelijk niet meer aan tafel aanschuiven bij de voetbaldiscussieprogramma’s Rondo en Ziggo Sport Voetbal Café. Wel blijft Van Halst nog als analist voor de betaalzender actief. VodafoneZiggo – eigenaar van Ziggo en Ziggo Sport – had soortgelijke afspraken met Danny Blind toen hij nog lid van de raad van commissarissen van Ajax was. Van Halst is voorgedragen als opvolger van Danny Blind in de RvC van Ajax. Ziggo is hoofdsponsor van Ajax.

  ZiggoZiggo SportVodafoneZiggovoetbalRondoAjax

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)