1. Nieuws

    Ziggo Sport wil Formule 1 behouden

    Ziggo Sport heeft in ieder geval dit jaar de uitzendrechten van Formule 1 in bezit. Maar als het aan de sportbetaalzender ligt, blijft de Formule 1 ook na dit jaar op de zender te bekijken.
    Peter de Koning
    28 february 2018
    comments 3
    Ziggo Sport wil Formule 1 behouden
    Foto ANP

    Onderhandelingen over een nieuwe uitzendrechtenovereenkomst zijn nog niet begonnen. Maar Ziggo Sport heeft de intentie om een nieuwe overeenkomst met Formule 1-eigenaar Liberty Media te bereiken. Dit liet Ziggo Sport-directeur Will Moerer in een interview op internetzender Grand Prix Radio aan Olav Mol weten. Moerer deed zijn uitspraken tijdens zijn verblijf op het Circuit de Catalunya in Barcelona waar de Nederlandse coureur Max Verstappen bezig is met de eerste testtrainingen met zijn nieuwe Red Bull-bolide RB14.

     

    Ziggo

    Ziggo Sport is het digitale basiskanaal van kabelbedrijf Ziggo dat op voorkeuzekanaal 14 te bekijken is. Bij vrijwel alle overige aanbieders – waaronder KPN, Canal Digitaal en T-Mobile Thuis – is Formule 1 op betaalzender Ziggo Sport Totaal te bekijken. Liberty Media brengt overigens in meerdere landen een eigen OTT-streamingdienst onder de naam F1 TV op de markt. Nederland zit nog niet bij de nu aangekondigde landen waar de nieuwe dienst voor een bedrag van rond de tien dollar binnen enkele maanden verkrijgbaar is.

    ZiggoZiggo SportVodafoneZiggoFormule 1F1Liberty MediauitzendrechtenMax VerstappenZiggo Sport Totaalbetaalzenderabonnement

    Reacties

  1. Doe mee en win!

    • *

      2X2 BORDSPELLEN

      Altijd al aan Expeditie Robinson of Temptation Island mee willen doen? Dat kan vanaf nu ook vanuit je eigen woonkamer! Just Games heeft twee spellen ontwikkeld waardoor je de exotische avonturen zélf kunt beleven. Totaal TV geeft twee keer een pakket met Expeditie Robinson en Temptation Island weg.

    TV-TIP 2Doc: De schrijver, de moordenaar en zijn vrouw

    2Doc: De schrijver, de moordenaar en zijn vrouw
    NPO 2 om 20:25 uur
    Moordenaar Ferdi kreeg 20 jaar celstraf enTim Krabbé ging veertien jaar lang trouw op bezoek om elk detail van de moord en Ferdi’s gezinsleven op te tekenen.

    TV-TIP Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

    Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
    Net5 om 20:30 uur
    Harry (Daniel Radcliffe), Hermelien (Emma Watson) en Ron (Rupert Grint) beginnen aan een levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid, ‘de Gruzielementen’, te vernietigen.

    Interview

    • *

      Esmee van Kampen

      Dit zijn wij

      Het leven van dertigers gaat niet over rozen en is daardoor razend interessant. Esmée van Kampen speelt zo’n dertiger in Dit zijn wij, een remake van de hitserie This Is Us.
      Reacties0 reactie(s)