Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport zet podcast in voor voetbalcontent

  Ziggo Sport gaat het voetbaldiscussieprogramma Rondo in 2023 ook in podcastvorm aanbieden.
  Jarco Kriek
  5 januari 2023
  comments 0
  Ziggo Sport zet podcast in voor voetbalcontent
  Foto Getty Images

  Het tv-programma Rondo van Ziggo Sport is voortaan ook te beluisteren als podcast. Vanaf volgende week zijn alle nieuwe afleveringen van het populaire voetbalpraatprogramma integraal te vinden op onder andere Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. De wekelijkse talkshow over voetbal bestaat al ruim zes jaar en is uiterst populair. Vanaf januari 2023 zijn de tv-uitzendingen met deskundige analyses en een lach iedere maandagavond live te zien op kanaal 14 en op Ziggo Sport Select. Presentator Wytse van der Goot neemt iedere aflevering het voetbalweekend door met vaste gasten Ruud Gullit en Marco van Basten. Verder schuiven Jan van Halst en Youri Mulder vaak aan. Ook wordt er telkens gefacetimed met bekende en minder bekende namen uit de voetbalwereld.

   

  Primeur

  Marcel Beerthuizen, managing director van Ziggo Sport, vertelt waarom de sportzender nu met deze podcast komt. "Met de Rondo Podcast breiden we het Ziggo Sport-platform verder uit. Naast zes lineaire tv-kanalen, streaming via de Ziggo GO-app en onze socials is de Rondo Podcast onze eerste podcast. Met deze primeur bieden we een extra podium en service voor alle voetbalfans om het populaire voetbalpraatprogramma te beleven."

   

  Ook op televisie

  Rondo is iedere maandagavond om 20.30 uur live te zien op Ziggo Sport (kanaal 14 en Select). De podcast is vanaf dinsdagochtend te beluisteren via onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportvoetbalRondopodcast

  Reacties