Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport zet podcast in voor voetbalcontent

  Ziggo Sport gaat het voetbaldiscussieprogramma Rondo in 2023 ook in podcastvorm aanbieden.
  Jarco Kriek
  5 januari 2023
  comments 0
  Ziggo Sport zet podcast in voor voetbalcontent
  Foto Getty Images

  Het tv-programma Rondo van Ziggo Sport is voortaan ook te beluisteren als podcast. Vanaf volgende week zijn alle nieuwe afleveringen van het populaire voetbalpraatprogramma integraal te vinden op onder andere Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. De wekelijkse talkshow over voetbal bestaat al ruim zes jaar en is uiterst populair. Vanaf januari 2023 zijn de tv-uitzendingen met deskundige analyses en een lach iedere maandagavond live te zien op kanaal 14 en op Ziggo Sport Select. Presentator Wytse van der Goot neemt iedere aflevering het voetbalweekend door met vaste gasten Ruud Gullit en Marco van Basten. Verder schuiven Jan van Halst en Youri Mulder vaak aan. Ook wordt er telkens gefacetimed met bekende en minder bekende namen uit de voetbalwereld.

   

  Primeur

  Marcel Beerthuizen, managing director van Ziggo Sport, vertelt waarom de sportzender nu met deze podcast komt. "Met de Rondo Podcast breiden we het Ziggo Sport-platform verder uit. Naast zes lineaire tv-kanalen, streaming via de Ziggo GO-app en onze socials is de Rondo Podcast onze eerste podcast. Met deze primeur bieden we een extra podium en service voor alle voetbalfans om het populaire voetbalpraatprogramma te beleven."

   

  Ook op televisie

  Rondo is iedere maandagavond om 20.30 uur live te zien op Ziggo Sport (kanaal 14 en Select). De podcast is vanaf dinsdagochtend te beluisteren via onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportvoetbalRondopodcast

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)