Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport zet podcast in voor voetbalcontent

  Ziggo Sport gaat het voetbaldiscussieprogramma Rondo in 2023 ook in podcastvorm aanbieden.
  Jarco Kriek
  5 januari 2023
  comments 0
  Ziggo Sport zet podcast in voor voetbalcontent
  Foto Getty Images

  Het tv-programma Rondo van Ziggo Sport is voortaan ook te beluisteren als podcast. Vanaf volgende week zijn alle nieuwe afleveringen van het populaire voetbalpraatprogramma integraal te vinden op onder andere Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. De wekelijkse talkshow over voetbal bestaat al ruim zes jaar en is uiterst populair. Vanaf januari 2023 zijn de tv-uitzendingen met deskundige analyses en een lach iedere maandagavond live te zien op kanaal 14 en op Ziggo Sport Select. Presentator Wytse van der Goot neemt iedere aflevering het voetbalweekend door met vaste gasten Ruud Gullit en Marco van Basten. Verder schuiven Jan van Halst en Youri Mulder vaak aan. Ook wordt er telkens gefacetimed met bekende en minder bekende namen uit de voetbalwereld.

   

  Primeur

  Marcel Beerthuizen, managing director van Ziggo Sport, vertelt waarom de sportzender nu met deze podcast komt. "Met de Rondo Podcast breiden we het Ziggo Sport-platform verder uit. Naast zes lineaire tv-kanalen, streaming via de Ziggo GO-app en onze socials is de Rondo Podcast onze eerste podcast. Met deze primeur bieden we een extra podium en service voor alle voetbalfans om het populaire voetbalpraatprogramma te beleven."

   

  Ook op televisie

  Rondo is iedere maandagavond om 20.30 uur live te zien op Ziggo Sport (kanaal 14 en Select). De podcast is vanaf dinsdagochtend te beluisteren via onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportvoetbalRondopodcast

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)