Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport zet nieuwe 4K-techniek in bij ABN AMRO Open tennis

  VodafoneZiggo gaat bij het tennistoernooi ABN AMRO Open in Rotterdam Ahoy voor het eerst een nieuwe 360 graden-techniek in 4K-beeldkwaliteit gebruiken.
  Jarco Kriek
  13 februari 2023
  comments 1
  Ziggo Sport zet nieuwe 4K-techniek in bij ABN AMRO Open tennis
  Foto Getty Images

  Ziggo Sport wil met de zogenaamde Ziggo Sport Centre Court Cam de tenniswedstrijden gespeeld tijdens het toernooi in Rotterdam Ahoy realtime dichterbij de fans brengen. Hiervoor wordt het Insta360 Titan systeem gebruikt. Dit telt acht lichtgevoelige ultra-groothoek lenzen en staat opgesteld in het fotografenvak in het Rotterdamse evenementencomplex. Het systeem streamt de tenniswedstrijden in 4K-beeldkwaliteit. De beelden zijn live te bekijken via het YouTube-kanaal en de website van Ziggo Sport.

   

  Tweede scherm

  Kijkers kunnen de camera thuis bedienen, het speelveld van alle kanten bekijken en elk detail van de wedstrijd volgen. "Daarmee bieden we iedereen een unieke second screen ervaring", aldus Ziggo Sport.

   

  Ziggo Sport 4K

  Het ABN AMRO Open tennistoernooi wordt deze week in Rotterdam Ahoy tot en met 19 februari gespeeld. Ziggo Sport zendt het tennistoernooi uit. Ziggo-klanten kunnen zonder extra te betalen via het kanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14 naar dit sportevenement kijken. Bij andere providers zoals KPN, T-Mobile, Delta en Caiway is hiervoor het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig. Ziggo-klanten met een Mediabox Next, Next Mini of met eigen hardware kunnen Ziggo Sport in 4K kijken. ABN AMRO Open wordt echter niet in volwaardige maar opgewaardeerde 4K-beeldresolutie uitgezonden.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Sporttennis4Kbeeldkwaliteitbeeldresolutie

  Reacties

 1. TV-TIP Rachel en Elbert Passen Op

  Rachel en Elbert Passen Op
  NPO 3 om 18:32 uur
  Het werk van een boer is erg zwaar en gaat altijd door. Een boer heeft daardoor zelden tijd voor vakantie, maar gelukkig zijn Rachel Rosier en Elbert Smelt er om op de boerderij te passen. In dit jeugdprogramma trekken de twee hun kaplaarzen aan, zodat de boer met zijn gezin op vakantie kan. Het presentatieduo heeft alleen weinig ervaring met het boerenleven en ze moeten eerst nog het vak onder de knie zien te krijgen.

  TV-TIP Heathrow

  Heathrow
  RTL Z om 19:30 uur
  Met 76.000 medewerkers en meer dan 70 miljoen passagiers per jaar is London Heathrow Airport het grootste vliegveld van Europa en deze documentaireserie geeft een kijkje achter de schermen van het drukste vliegveld van Groot-Brittannië. We zien niet alleen de dagelijkse werkzaamheden, waardoor de vliegtuigen veilig kunnen opstijgen en landen, maar ook de problemen waar Heathrow mee te maken krijgt. Want ook dit gigantische vliegveld kampt met personeelstekort en dat heeft grote gevolgen.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)