Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo steekt langer geld in Ajax

  Ziggo blijft langer als hoofdsponsor op het shirt van de Amsterdamse voetbalclub Ajax staan. De sponsorovereenkomst is verlengd, zo maakte VodafoneZiggo vandaag bekend.
  Jarco Kriek
  29 october 2021
  comments 6
  Ziggo steekt langer geld in Ajax
  Foto Getty Images

  De al langer lopende samenwerking tussen Ajax en Ziggo is met twee jaar verlengd. Hierdoor blijft Ziggo in ieder geval tot en met 2025 hoofdsponsor van Ajax. Een verlenging lag voor de hand nadat VodafoneZiggo onlangs het nieuwe klantbeloningsprogramma Priority aankondigde en Ajax daarin een belangrijke rol speelt.

   

  Ziggo Sport

  VodafoneZiggo stelt verder dat bij het partnership van Ajax en Ziggo de focus blijft liggen op het bieden van Ajax-content op Ziggo Sport. Dit is het digitale basiskanaal dat alleen bij Ziggo zonder extra te betalen wordt aangeboden. Klanten van andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) dienen een aanvullend tv-abonnement te kopen om naar dit sportcontent te kijken.

  ZiggoVodafoneZiggoAjaxvoetbalEredivisiesponsorPriorityZiggo Sport

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)