Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo steekt langer geld in Ajax

  Ziggo blijft langer als hoofdsponsor op het shirt van de Amsterdamse voetbalclub Ajax staan. De sponsorovereenkomst is verlengd, zo maakte VodafoneZiggo vandaag bekend.
  Jarco Kriek
  29 oktober 2021
  comments 6
  Ziggo steekt langer geld in Ajax
  Foto Getty Images

  De al langer lopende samenwerking tussen Ajax en Ziggo is met twee jaar verlengd. Hierdoor blijft Ziggo in ieder geval tot en met 2025 hoofdsponsor van Ajax. Een verlenging lag voor de hand nadat VodafoneZiggo onlangs het nieuwe klantbeloningsprogramma Priority aankondigde en Ajax daarin een belangrijke rol speelt.

   

  Ziggo Sport

  VodafoneZiggo stelt verder dat bij het partnership van Ajax en Ziggo de focus blijft liggen op het bieden van Ajax-content op Ziggo Sport. Dit is het digitale basiskanaal dat alleen bij Ziggo zonder extra te betalen wordt aangeboden. Klanten van andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) dienen een aanvullend tv-abonnement te kopen om naar dit sportcontent te kijken.

  ZiggoVodafoneZiggoAjaxvoetbalEredivisiesponsorPriorityZiggo Sport

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)