Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo steekt langer geld in Ajax

  Ziggo blijft langer als hoofdsponsor op het shirt van de Amsterdamse voetbalclub Ajax staan. De sponsorovereenkomst is verlengd, zo maakte VodafoneZiggo vandaag bekend.
  Jarco Kriek
  29 october 2021
  comments 6
  Ziggo steekt langer geld in Ajax
  Foto Getty Images

  De al langer lopende samenwerking tussen Ajax en Ziggo is met twee jaar verlengd. Hierdoor blijft Ziggo in ieder geval tot en met 2025 hoofdsponsor van Ajax. Een verlenging lag voor de hand nadat VodafoneZiggo onlangs het nieuwe klantbeloningsprogramma Priority aankondigde en Ajax daarin een belangrijke rol speelt.

   

  Ziggo Sport

  VodafoneZiggo stelt verder dat bij het partnership van Ajax en Ziggo de focus blijft liggen op het bieden van Ajax-content op Ziggo Sport. Dit is het digitale basiskanaal dat alleen bij Ziggo zonder extra te betalen wordt aangeboden. Klanten van andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) dienen een aanvullend tv-abonnement te kopen om naar dit sportcontent te kijken.

  ZiggoVodafoneZiggoAjaxvoetbalEredivisiesponsorPriorityZiggo Sport

  Reacties

 1. TV-TIP The Age of Nature

  The Age of Nature
  NPO 2 om 17:06 uur
  Droogte, hitte, overstromingen en slagregen; je hoeft de krant niet open te slaan of de doemscenario’s over het veranderende klimaat slaan je om de oren. Het driedelige The Age of Nature laat zien dat het niet enkel kommer en kwel in klimaatland is. Zo zit het zeewater rond het zo goed als uitgestorven atol Bikini in de Grote Oceaan zestig jaar na de Amerikaanse atoomproeven weer vol leven.

  TV-TIP Vier Handen Op Eén Buik

  Vier Handen Op Eén Buik
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het verliefde stel Sharona (19) en Arjan (38) zijn nog geen twee maanden samen wanneer Sharona zwanger blijkt te zijn. Het stel zit nog niet helemaal op een lijn als het gaat om de opvoeding van hun baby. Volgens Sharona is Arjan namelijk te lief voor zijn twee andere kinderen. Journalist Anna van den Breemer en presentator Özcan Akyol staan de aanstaande ouders bij in de hectische tijd op weg naar het ouderschap.

  Interview