Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo steekt langer geld in Ajax

  Ziggo blijft langer als hoofdsponsor op het shirt van de Amsterdamse voetbalclub Ajax staan. De sponsorovereenkomst is verlengd, zo maakte VodafoneZiggo vandaag bekend.
  Jarco Kriek
  29 october 2021
  comments 6
  Ziggo steekt langer geld in Ajax
  Foto Getty Images

  De al langer lopende samenwerking tussen Ajax en Ziggo is met twee jaar verlengd. Hierdoor blijft Ziggo in ieder geval tot en met 2025 hoofdsponsor van Ajax. Een verlenging lag voor de hand nadat VodafoneZiggo onlangs het nieuwe klantbeloningsprogramma Priority aankondigde en Ajax daarin een belangrijke rol speelt.

   

  Ziggo Sport

  VodafoneZiggo stelt verder dat bij het partnership van Ajax en Ziggo de focus blijft liggen op het bieden van Ajax-content op Ziggo Sport. Dit is het digitale basiskanaal dat alleen bij Ziggo zonder extra te betalen wordt aangeboden. Klanten van andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) dienen een aanvullend tv-abonnement te kopen om naar dit sportcontent te kijken.

  ZiggoVodafoneZiggoAjaxvoetbalEredivisiesponsorPriorityZiggo Sport

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)