Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo steekt meer geld in Ajax

  VodafoneZiggo heeft de sponsorovereenkomst met de Amsterdamse voetbalclub Ajax opgewaardeerd. Dit hebben beide partijen bekendgemaakt.
  Jarco Kriek
  7 june 2022
  comments 13
  Ziggo steekt meer geld in Ajax
  Foto Getty Images

  Vanaf het komende seizoen staat bij eredivisie- en bekerwedstrijden niet alleen de naam Ziggo op de voorzijde van het shirt van Ajax. Op de achterzijde komt het logo van GigaNet te staan. Dit is de naam van het Vodafone-netwerk dat het vaste netwerk van Ziggo koppelt met het mobiele netwerk van Vodafone.

   

  Meer geld

  Uit een reactie van Ajax-directeur Edwin van der Sar op de overeenkomst blijkt dat VodafoneZiggo de komende jaren meer geld overmaakt aan de Amsterdamse voetbalclub. “Mede dankzij de groei van het hoofdsponsorschap kunnen we onze financiële positie verbeteren”, laat Van der Sar weten. Ajax blijft in ieder geval tot 2025 de hoofdsponsor van Ajax.

  ZiggoVodafoneVodafoneZiggoAjax

  Reacties

 1. TV-TIP The Mating Game

  The Mating Game
  NPO 1 om 19:05 uur
  Meertjes, poelen en rivieren zijn vaak het podium waar miljoenen dieren bij elkaar komen om wat heen en weer te flirten.

  TV-TIP The Sommerdahl Murders

  The Sommerdahl Murders
  NPO 3 om 20:38 uur
  In een boot in de haven van Helsingør wordt een projectontwikkelaar dood aangetroffen.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)