Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo steekt meer geld in Ajax

  VodafoneZiggo heeft de sponsorovereenkomst met de Amsterdamse voetbalclub Ajax opgewaardeerd. Dit hebben beide partijen bekendgemaakt.
  Jarco Kriek
  7 juni 2022
  comments 13
  Ziggo steekt meer geld in Ajax
  Foto Getty Images

  Vanaf het komende seizoen staat bij eredivisie- en bekerwedstrijden niet alleen de naam Ziggo op de voorzijde van het shirt van Ajax. Op de achterzijde komt het logo van GigaNet te staan. Dit is de naam van het Vodafone-netwerk dat het vaste netwerk van Ziggo koppelt met het mobiele netwerk van Vodafone.

   

  Meer geld

  Uit een reactie van Ajax-directeur Edwin van der Sar op de overeenkomst blijkt dat VodafoneZiggo de komende jaren meer geld overmaakt aan de Amsterdamse voetbalclub. “Mede dankzij de groei van het hoofdsponsorschap kunnen we onze financiële positie verbeteren”, laat Van der Sar weten. Ajax blijft in ieder geval tot 2025 de hoofdsponsor van Ajax.

  ZiggoVodafoneVodafoneZiggoAjax

  Reacties

 1. TV-TIP Sweet Home Alabama

  Sweet Home Alabama
  RTL 8 om 20:25 uur
  Modeontwerpster Melanie (Reese Witherspoon) staat op het punt te gaan trouwen met Andrew (Patrick Dempsey), de zoon van de burgemeester van New York. Alleen is ze nog getrouwd met Jake (Josh Lucas), haar jeugdliefde uit Alabama. Omdat hij weigert de scheidingspapieren te ondertekenen, gaat Melanie naar Alabama om de scheiding te regelen.

  TV-TIP Tomb Raider

  Tomb Raider
  RTL 7 om 20:25 uur
  Jaren geleden verdween haar vader, een excentrieke avonturier, spoorloos. Nu besluit de Londense fietskoerier Lara Croft (Alicia Vikander) hem te gaan zoeken. Ze begint haar zoektocht op zijn laatst bekende bestemming: een eiland voor de kust van Japan. Dat is het begin van een avontuur vol gevaren.

  Interview