Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo steekt meer geld in Ajax

  VodafoneZiggo heeft de sponsorovereenkomst met de Amsterdamse voetbalclub Ajax opgewaardeerd. Dit hebben beide partijen bekendgemaakt.
  Jarco Kriek
  7 juni 2022
  comments 13
  Ziggo steekt meer geld in Ajax
  Foto Getty Images

  Vanaf het komende seizoen staat bij eredivisie- en bekerwedstrijden niet alleen de naam Ziggo op de voorzijde van het shirt van Ajax. Op de achterzijde komt het logo van GigaNet te staan. Dit is de naam van het Vodafone-netwerk dat het vaste netwerk van Ziggo koppelt met het mobiele netwerk van Vodafone.

   

  Meer geld

  Uit een reactie van Ajax-directeur Edwin van der Sar op de overeenkomst blijkt dat VodafoneZiggo de komende jaren meer geld overmaakt aan de Amsterdamse voetbalclub. “Mede dankzij de groei van het hoofdsponsorschap kunnen we onze financiële positie verbeteren”, laat Van der Sar weten. Ajax blijft in ieder geval tot 2025 de hoofdsponsor van Ajax.

  ZiggoVodafoneVodafoneZiggoAjax

  Reacties

 1. TV-TIP Harry Potter and the Philosopher's Stone

  Harry Potter and the Philosopher's Stone
  Paramount Network om 20:30 uur
  De jonge Harry Potter woont na de dood van zijn ouders bij z'n oom en tante, waar hij slecht behandeld wordt en voortdurend de pesterijen van zijn verwend neefje moet ondergaan. Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry dat zijn ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij unieke magische krachten bezit. Hij vertrekt naar een Britse kostschool voor leerling-tovenaars, waar hij heel wat vrienden maakt die net als hij speciale krachten bezitten. Beetje bij beetje zal hij de waarheid ontdekken achter de mysterieuze dood van zijn ouders...

  TV-TIP Grey's Anatomy

  Grey's Anatomy
  Net 5 om 20:30 uur
  Met het aankomende vertrek van Ellen Pompeo in het achterhoofd stonden de makers van Grey's Anatomy voor een kruispunt: kabbelen we door met de huidige bezetting of geven we de serie een flinke opfrisbeurt. In het slotakkoord van het vorige seizoen bleek het laatste: het opleidingsprogramma werd gesloten en daarmee werd ook meteen een hele roedel witte jassen naar de uitgang gedirigeerd. Aan het begin van het nieuwe seizoen besluit Meredith het programma tóch te reanimeren, met vijf nieuwe artsen in opleiding als gevolg.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)