Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo steekt meer geld in Ajax

  VodafoneZiggo heeft de sponsorovereenkomst met de Amsterdamse voetbalclub Ajax opgewaardeerd. Dit hebben beide partijen bekendgemaakt.
  Jarco Kriek
  7 june 2022
  comments 13
  Ziggo steekt meer geld in Ajax
  Foto Getty Images

  Vanaf het komende seizoen staat bij eredivisie- en bekerwedstrijden niet alleen de naam Ziggo op de voorzijde van het shirt van Ajax. Op de achterzijde komt het logo van GigaNet te staan. Dit is de naam van het Vodafone-netwerk dat het vaste netwerk van Ziggo koppelt met het mobiele netwerk van Vodafone.

   

  Meer geld

  Uit een reactie van Ajax-directeur Edwin van der Sar op de overeenkomst blijkt dat VodafoneZiggo de komende jaren meer geld overmaakt aan de Amsterdamse voetbalclub. “Mede dankzij de groei van het hoofdsponsorschap kunnen we onze financiële positie verbeteren”, laat Van der Sar weten. Ajax blijft in ieder geval tot 2025 de hoofdsponsor van Ajax.

  ZiggoVodafoneVodafoneZiggoAjax

  Reacties

 1. TV-TIP Manhunt: Deadly Games

  Manhunt: Deadly Games
  SBS 9 om 20:30 uur
  Misdaadserie Manhunt behandelt elk seizoen een waargebeurde terreurdaad. Deadly Games draait om Richard Jewell. Tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta vindt hij een staafbom. Jewell laat de omgeving ontruimen, maar als de bom afgaat, raken talloze mensen gewond. Het had veel erger kunnen zijn en hij wordt gezien als een held, maar dan ontstaan er twijfels over zijn verhaal.

  TV-TIP Prisoners

  Prisoners
  Net 5 om 20:30 uur
  De wereld van Keller Dover stort in als zijn dochter spoorloos verdwijnt. Rechercheur Loki pakt de zonderlinge Alex Jones op, maar moet hem wegens gebrek aan bewijs laten gaan. Keller is er zo van overtuigd dat de verdachte schuldig is, dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen.

  Interview