Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo stelt EPG verbetersessies uit

  Ziggo had klanten uitgenodigd om zich in te schrijven voor twee sessies waarbij het verbeteren van de elektronische programmagids (EPG) centraal staat.
  Jarco Kriek
  22 november 2021
  comments 0
  Ziggo stelt EPG verbetersessies uit

  Ziggo kampt al enige tijd met problemen bij de EPG. Zo is niet op alle apparaten alle programma-informatie beschikbaar. Een ander probleem is dat vanwege ontbrekende of niet correcte informatie binnen de EPG de functie serie linking (serie-opname) niet goed werkt. Hierdoor worden niet alle afleveringen van een ingestelde serie opgenomen. De problemen zorgen voor grote onvrede bij een deel van de klanten. Om de klachten en wensen van klanten aan te horen en om hen een kijkje achter de schermen te geven, had Ziggo twee ontmoetingssessies op de Tech Campus in Amsterdam gepland. Abonnees konden zich hiervoor inschrijven.

   

  Corona

  Ziggo laat nu via het eigen gebruikersforum weten dat beide EPG verbetersessies in de eerste weken van december voor onbepaalde tijd zijn uitgesteld. Ziggo gaat ervan uit dat de nu tot 4 december geldende coronamaatregelen worden verlengd. Dit leidt tot uitstel van de klantontmoetingen. Een nieuwe datum – waarvoor klanten zich voortijdig kunnen aanmelden – wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieelektronische programmagidsEPG

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)