Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo stelt komst Curiosity Channel mogelijk enkele weken uit

  Ziggo-klanten met toegang tot het zenderaanbod van de abonnementen Ziggo Movies & Series XL of TV Zenders Plus moeten nog even wachten op de HD-zender Curiosity Channel.
  Jarco Kriek
  30 june 2022
  comments 6
  Ziggo stelt komst Curiosity Channel mogelijk enkele weken uit

  Curiosity Channel had vanaf vandaag op voorkeuzekanaal 201 zichtbaar moeten zijn. Dit werd tot vandaag via een diabeeld aangekondigd. De tekst van het diabeeld is vandaag echter veranderd. In plaats van de datum 30 juni wordt door Ziggo nu aan klanten gecommuniceerd dat deze zender ‘binnenkort’ te zien is.

   

  Vertraging

  VodafoneZiggo-woordvoerder Ronald van der Aart bevestigt aan Totaal TV dat de komst van Curiosity Channel vertraagd is. “We hebben inderdaad iets meer voorbereidingstijd nodig voor we Curiosity Channel met onze klanten delen. Er wordt hard gewerkt om deze nieuwe HD-zender zo spoedig mogelijk beschikbaar te stellen.” Een exacte datum kan de woordvoerder op dit moment nog niet bekendmaken. “Naar verwachting duurt het nog enkele weken”, is de inschatting van Van der Aart.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezenderaanbodHDCuriosity Channel

  Reacties

 1. TV-TIP De beentjes van Sint-Hildegard

  De beentjes van Sint-Hildegard
  NPO 1 om 21:18 uur
  In 35 jaar huwelijk met Gedda heeft Jan eigenlijk nooit iets zelf beslist. Na de dood van zijn schoonvader begint dat steeds meer te knagen: hij wil vrijheid. Jan maakt rare sprongen om dat te bereiken. Ondertussen voelt ook hun dochter Liesbeth zich gevangen in haar relatie.

  TV-TIP Bezorgd

  Bezorgd
  NPO 3 om 21:46 uur
  Iedereen die in de bezorgindustrie werkt probeert een goede toekomst veilig te stellen. Maar lukt dit ook met alle tekortkomingen van deze nieuwe economie?

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)