Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo stelt komst Curiosity Channel mogelijk enkele weken uit

  Ziggo-klanten met toegang tot het zenderaanbod van de abonnementen Ziggo Movies & Series XL of TV Zenders Plus moeten nog even wachten op de HD-zender Curiosity Channel.
  Jarco Kriek
  30 juni 2022
  comments 6
  Ziggo stelt komst Curiosity Channel mogelijk enkele weken uit

  Curiosity Channel had vanaf vandaag op voorkeuzekanaal 201 zichtbaar moeten zijn. Dit werd tot vandaag via een diabeeld aangekondigd. De tekst van het diabeeld is vandaag echter veranderd. In plaats van de datum 30 juni wordt door Ziggo nu aan klanten gecommuniceerd dat deze zender ‘binnenkort’ te zien is.

   

  Vertraging

  VodafoneZiggo-woordvoerder Ronald van der Aart bevestigt aan Totaal TV dat de komst van Curiosity Channel vertraagd is. “We hebben inderdaad iets meer voorbereidingstijd nodig voor we Curiosity Channel met onze klanten delen. Er wordt hard gewerkt om deze nieuwe HD-zender zo spoedig mogelijk beschikbaar te stellen.” Een exacte datum kan de woordvoerder op dit moment nog niet bekendmaken. “Naar verwachting duurt het nog enkele weken”, is de inschatting van Van der Aart.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezenderaanbodHDCuriosity Channel

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  Na een rondje hardlopen wordt de 23-jarige Rose Anderson dood in een rivier gevonden. Haar huisgenoot Chloe vertelt Lewis, Hathaway en Maddox dat Rose bloedbonje had met haar minnaar, professor astrofysica Felix. En laat hij nou getrouwd zijn met haar scriptiebegeleider Philippa. Heeft een van hen Rose naar de eeuwige jachtvelden gestoken of heeft het onderwerp van haar proefschrift iets met haar dood te maken? De zaak komt in een stroomversnelling als Chloe’s vriend op de vlucht slaat. Maar dan valt er een tweede slachtoffer…

  TV-TIP Het Roer Om

  Het Roer Om
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het idee om de eeuwigdurende kuierlatten te nemen speelt al lang bij Almeloërs Sven en Cariena. Slowakije, Tsjechië en Polen passeren de revue, maar de keuze valt uiteindelijk op Duitsland, vooral omdat ze al een lekker woordje Duits spreken. In het gehucht Wurz­bach huren ze twee vrijstaande huizen: een om zelf in te wonen, de ander voor de verhuur. Maar als blijkt dat de huurbaas niet van plan geld in het gedateerde vakantiehuis te pompen, worden ze gedwongen op een andere manier aan inkomsten te komen. Voor Sven en Cariena lijkt niets anders op te zitten dan een baan te zoeken.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)