Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo stelt uitbreiding goedkoopste internetabonnement uit

  Ziggo-klanten die bij het kabelbedrijf het goedkoopste abonnement Internet Basic afnemen, moeten nog een paar dagen wachten op de mogelijkheid voor uitbreiding.
  Jarco Kriek
  29 juli 2022
  comments 4
  Ziggo stelt uitbreiding goedkoopste internetabonnement uit

  Ziggo liet eerder aan nieuwsbrief UP/DOWNLINK van De Transponder weten dat het vanaf 25 juli mogelijk zou zijn om het Internet Basic-abonnement uit te breiden met VoIP-telefonie. Dat dit ondanks de toezegging nog steeds niet mogelijk is, wordt door VodafoneZiggo-woordvoerster Nina Moers aan Totaal TV bevestigd. “Het klopt dat deze mogelijkheid enige dagen is vertraagd.” Moers laat weten dat het nu vanaf 8 augustus mogelijk is om het VoIP-abonnement toe te voegen aan Internet Basic.

   

  Zoeken

  Het Internet Basic-abonnement wordt door Ziggo goed verborgen gehouden op de website. “In het standaard klantenaanbod op onze website zijn pakketten opgenomen die het beste bij de wensen van onze klanten passen. In sommige gevallen hebben klanten andere behoeften. Voor hen is het mogelijk andere pakketten of losse producten en diensten zoals Internet Basic te bestellen via onder andere onze website, winkels of klantenservice”, verduidelijkt Nina Moers.

   

  VoIP

  Overigens liet VodafoneZiggo al twee jaar geleden naar aanleiding van vragen weten dat het mogelijk is om alleen een VoIP-abonnement af te sluiten. Omdat voor VoIP internet nodig is om een telefoonverbinding tot stand te brengen, werd toen al aangegeven dat het Internet Basic-abonnement automatisch werd meegeleverd bij het VoIP-abonnement. Omdat toegang tot het kabelnetwerk noodzakelijk is voor een internetaansluiting, liet de woordvoerder destijds weten dat ook het – toen nog beschikbare – analoge tv- en radioaanbod en ongecodeerd DVB-C was inbegrepen. Via een kleine omweg – niet het bestellen van Internet Basic maar een los VoIP-abonnement – was vanaf dat moment dus al beschikbaar wat Ziggo nu op 6 augustus officieel als optie gaat toevoegen aan Internet Basic.

  ZiggoVodafoneZiggoInternet BasicinternetVoUPtelefonieabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)