Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo stelt uitbreiding goedkoopste internetabonnement uit

  Ziggo-klanten die bij het kabelbedrijf het goedkoopste abonnement Internet Basic afnemen, moeten nog een paar dagen wachten op de mogelijkheid voor uitbreiding.
  Jarco Kriek
  29 juli 2022
  comments 4
  Ziggo stelt uitbreiding goedkoopste internetabonnement uit

  Ziggo liet eerder aan nieuwsbrief UP/DOWNLINK van De Transponder weten dat het vanaf 25 juli mogelijk zou zijn om het Internet Basic-abonnement uit te breiden met VoIP-telefonie. Dat dit ondanks de toezegging nog steeds niet mogelijk is, wordt door VodafoneZiggo-woordvoerster Nina Moers aan Totaal TV bevestigd. “Het klopt dat deze mogelijkheid enige dagen is vertraagd.” Moers laat weten dat het nu vanaf 8 augustus mogelijk is om het VoIP-abonnement toe te voegen aan Internet Basic.

   

  Zoeken

  Het Internet Basic-abonnement wordt door Ziggo goed verborgen gehouden op de website. “In het standaard klantenaanbod op onze website zijn pakketten opgenomen die het beste bij de wensen van onze klanten passen. In sommige gevallen hebben klanten andere behoeften. Voor hen is het mogelijk andere pakketten of losse producten en diensten zoals Internet Basic te bestellen via onder andere onze website, winkels of klantenservice”, verduidelijkt Nina Moers.

   

  VoIP

  Overigens liet VodafoneZiggo al twee jaar geleden naar aanleiding van vragen weten dat het mogelijk is om alleen een VoIP-abonnement af te sluiten. Omdat voor VoIP internet nodig is om een telefoonverbinding tot stand te brengen, werd toen al aangegeven dat het Internet Basic-abonnement automatisch werd meegeleverd bij het VoIP-abonnement. Omdat toegang tot het kabelnetwerk noodzakelijk is voor een internetaansluiting, liet de woordvoerder destijds weten dat ook het – toen nog beschikbare – analoge tv- en radioaanbod en ongecodeerd DVB-C was inbegrepen. Via een kleine omweg – niet het bestellen van Internet Basic maar een los VoIP-abonnement – was vanaf dat moment dus al beschikbaar wat Ziggo nu op 6 augustus officieel als optie gaat toevoegen aan Internet Basic.

  ZiggoVodafoneZiggoInternet BasicinternetVoUPtelefonieabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)