Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo stelt veel eigen klanten teleur

  VodafoneZiggo is vanmiddag figuurlijk knock-out gegaan door toedoen van Coldplay. De app waarmee klanten van Vodafone en Ziggo kaartjes voor een concert van de popgroep konden kopen, werkte al snel niet meer.
  Jarco Kriek
  23 augustus 2022
  comments 3
  Ziggo stelt veel eigen klanten teleur
  Foto Getty Images

  In het kader van het klantenprogramma Priority konden abonnees van Vodafone en Ziggo als eerste een kaartje kopen voor een concert van Coldplay in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De online verkoop begon om 17.00 uur, maar al snel lag de app waarmee de kaartjes besteld konden worden er volledig uit. Hierdoor was de app onbereikbaar voor VodafoneZiggo-klanten.

   

  Op strafbank

  Deze situatie heeft voor veel onrust gezorgd. Abonnees van Vodafone en Ziggo zijn om meerdere redenen teleurgesteld. Een groep abonnees werd tijdens de poging om kaarten te machtigen zelfs voor een kwartier op het strafbankje geplaatst omdat de app aangaf dat een verkeerd wachtwoord zou zijn gebruikt. Op sociale media regende het klachten en stelden abonnees van het mediabedrijf dat zij op zijn zachtst gezegd niet blij zijn over de gang van zaken.

  ZiggoVodafoneVodafoneZiggoPriorityconcertmuziek

  Reacties

 1. TV-TIP Live and Let Die

  Live and Let Die
  RTL 7 om 20:25 uur
  James Bond (Roger Moore, die de rol hier voor het eerst speelt) doet onderzoek naar de moord op drie collega's. Hij ontdekt dat de slachtoffers alle drie contact hadden met Kananga (Yaphet Kotto), de dictator van het Caraïbische eiland San Monique. Op San Monique krijgt 007 te maken met drugs, geweld en de duistere krachten van voodoo.

  TV-TIP Wheeler Dealers

  Wheeler Dealers
  discovery om 20:30 uur
  In mei 2002 werd de liefhebber van brullende motoren en brandend rubber getrakteerd op de gepeperde versie van de vrij brave Audi A6 Avant, de RS6 Avant. Met in het vooronder een 4,2 liter twinturbo V8, goed voor 450 pk, sprintte de opgepompte stationwagen in een duizelingwekkende 4,7 seconden van 0 naar 100 km/u. Mike vindt een ultra­marijnblauw exemplaar van de eerste generatie, die Elvis nog verder oppompt om het op het circuit op te nemen tegen dé sportwagen der sportwagens: de Porsche 911.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)