Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo stelt veel eigen klanten teleur

  VodafoneZiggo is vanmiddag figuurlijk knock-out gegaan door toedoen van Coldplay. De app waarmee klanten van Vodafone en Ziggo kaartjes voor een concert van de popgroep konden kopen, werkte al snel niet meer.
  Jarco Kriek
  23 august 2022
  comments 3
  Ziggo stelt veel eigen klanten teleur
  Foto Getty Images

  In het kader van het klantenprogramma Priority konden abonnees van Vodafone en Ziggo als eerste een kaartje kopen voor een concert van Coldplay in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De online verkoop begon om 17.00 uur, maar al snel lag de app waarmee de kaartjes besteld konden worden er volledig uit. Hierdoor was de app onbereikbaar voor VodafoneZiggo-klanten.

   

  Op strafbank

  Deze situatie heeft voor veel onrust gezorgd. Abonnees van Vodafone en Ziggo zijn om meerdere redenen teleurgesteld. Een groep abonnees werd tijdens de poging om kaarten te machtigen zelfs voor een kwartier op het strafbankje geplaatst omdat de app aangaf dat een verkeerd wachtwoord zou zijn gebruikt. Op sociale media regende het klachten en stelden abonnees van het mediabedrijf dat zij op zijn zachtst gezegd niet blij zijn over de gang van zaken.

  ZiggoVodafoneVodafoneZiggoPriorityconcertmuziek

  Reacties

 1. TV-TIP Jaimie: in the Vaes Lane

  Jaimie: in the Vaes Lane
  TLC om 22:30 uur
  Nadat haar vriend Jorik Scholten (Lil’ Kleine) begin van het jaar een auto-portier tegen haar hoofd ­besloot te rammen, was het voor Jaimie Vaes klaar. Ze pakte haar koffers om met zoontje Lío voorgoed te vertrekken. In het derde seizoen van Jamie: in the Vaes Lane probeert de realityster de scherven van haar leven te lijmen met hulp van boezemvriendinnen Estelle Cruijff en Koen Kardashian.

  TV-TIP Time

  Time
  NPO 2 om 23:09 uur
  Mark Hebden belandt in de gevangenis nadat hij per ongeluk een man uit zijn schoenen heeft gereden. Verteerd door schuld­gevoelens probeert hij zich staande te houden in een voor hem totaal onbekende wereld. Intussen doet ­gevangenisbewaarder Eric McNally zijn best om de rust en orde in de petoet te bewaren. Hij raakt chantabel als een van de gedetineerden ontdekt dat ook Erics zoon zijn dagen achter de tralies slijt.

  Interview