Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo stelt veel eigen klanten teleur

  VodafoneZiggo is vanmiddag figuurlijk knock-out gegaan door toedoen van Coldplay. De app waarmee klanten van Vodafone en Ziggo kaartjes voor een concert van de popgroep konden kopen, werkte al snel niet meer.
  Jarco Kriek
  23 augustus 2022
  comments 3
  Ziggo stelt veel eigen klanten teleur
  Foto Getty Images

  In het kader van het klantenprogramma Priority konden abonnees van Vodafone en Ziggo als eerste een kaartje kopen voor een concert van Coldplay in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De online verkoop begon om 17.00 uur, maar al snel lag de app waarmee de kaartjes besteld konden worden er volledig uit. Hierdoor was de app onbereikbaar voor VodafoneZiggo-klanten.

   

  Op strafbank

  Deze situatie heeft voor veel onrust gezorgd. Abonnees van Vodafone en Ziggo zijn om meerdere redenen teleurgesteld. Een groep abonnees werd tijdens de poging om kaarten te machtigen zelfs voor een kwartier op het strafbankje geplaatst omdat de app aangaf dat een verkeerd wachtwoord zou zijn gebruikt. Op sociale media regende het klachten en stelden abonnees van het mediabedrijf dat zij op zijn zachtst gezegd niet blij zijn over de gang van zaken.

  ZiggoVodafoneVodafoneZiggoPriorityconcertmuziek

  Reacties

 1. TV-TIP 70 jaar na de Watersnoodramp

  70 jaar na de Watersnoodramp
  NPO 1 om 10:30 uur
  In Ouwerkerk, het Zeeuwse dorp waar in 1953 het laatste dijkgat werd gedicht met behulp van caissons, een soort enorme betonnen blokkendozen, herdenkt Nederland de Watersnoodramp. Onder de sprekers zijn een overlevende van de ramp en burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland. Winfried Baijens, tevens het gezicht van de serie Het water komt, presenteert.

  TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)