Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo stelt veel eigen klanten teleur

  VodafoneZiggo is vanmiddag figuurlijk knock-out gegaan door toedoen van Coldplay. De app waarmee klanten van Vodafone en Ziggo kaartjes voor een concert van de popgroep konden kopen, werkte al snel niet meer.
  Jarco Kriek
  23 augustus 2022
  comments 3
  Ziggo stelt veel eigen klanten teleur
  Foto Getty Images

  In het kader van het klantenprogramma Priority konden abonnees van Vodafone en Ziggo als eerste een kaartje kopen voor een concert van Coldplay in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De online verkoop begon om 17.00 uur, maar al snel lag de app waarmee de kaartjes besteld konden worden er volledig uit. Hierdoor was de app onbereikbaar voor VodafoneZiggo-klanten.

   

  Op strafbank

  Deze situatie heeft voor veel onrust gezorgd. Abonnees van Vodafone en Ziggo zijn om meerdere redenen teleurgesteld. Een groep abonnees werd tijdens de poging om kaarten te machtigen zelfs voor een kwartier op het strafbankje geplaatst omdat de app aangaf dat een verkeerd wachtwoord zou zijn gebruikt. Op sociale media regende het klachten en stelden abonnees van het mediabedrijf dat zij op zijn zachtst gezegd niet blij zijn over de gang van zaken.

  ZiggoVodafoneVodafoneZiggoPriorityconcertmuziek

  Reacties

 1. TV-TIP Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

  Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
  Net5 om 20:00 uur
  In deze tweede Pirates of the Caribbean-film heeft piraat Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) een schuld openstaan bij Davy Jones (Bill Nighy), de ondode kapitein van het spookschip The Flying Dutchman. Om die schuld te vereffenen moet Sparrow het hart van Davy Jones vinden. Lukt dit niet, dan zal Jack voor eeuwig moeten boeten.

  TV-TIP Beste Kijkers

  Beste Kijkers
  RTL 4 om 21:35 uur
  Ruben Nicolai staat te trappelen voor een nieuw seizoen Beste Kijkers, het tiende alweer. Je schakelt in voor het commentaar op de grappigste filmpjes van de afgelopen week, maar blijft hangen voor Ruben, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge die elkaar én hun team­leden in de maling nemen. Het programma leek een beetje uit de gratie, maar keerde in 2023 terug op tv. Nog geen jaar later loeren we al naar het derde seizoen sinds de break.

  Interview