Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  UPDATE: Ziggo stelt verbetering Mediabox Next en Next Mini vanwege problemen uit

  Ziggo-klanten die de Mediabox Next of Next Mini gebruiken en niet in Limburg of Noord-Brabant wonen, moeten nog even wachten op de update van hun decoder.
  Jarco Kriek
  17 september 2022
  comments 0
  UPDATE: Ziggo stelt verbetering Mediabox Next en Next Mini vanwege problemen uit

  Ziggo kondigde enkele weken geleden de komst aan van firmwareversie 4.42 voor de Mediabox Next en Next Mini. De nieuwe firmware is wel in Limburg en Noord-Brabant uitgerold, maar in de overige provincies in Nederland niet. Ziggo rolt nieuwe firmware altijd als eerste in twee provincies uit – meestal Limburg en Noord-Brabant – als test. Als blijkt dat er zich geen grote problemen voordoen, wordt de firmware gefaseerd aan alle klanten uitgeleverd.

   

  Problemen

  Naar nu blijkt hebben zich tijdens de uitrol van firmwareversie in de genoemde provincies problemen voorgedaan waardoor Ziggo de voorgenomen uitrol in de overige provincies tijdelijk moet stoppen. Het is overigens niet Ziggo dat deze mededeling aan communiceert: op het klant-helpt-klant community forum van het kabelbedrijf wordt deze melding door ‘super expert’ Dave (met uitroepteken) gedaan. Na navraag – waarschijnlijk via een voor andere gebruikers afgeschermd deel - bij leidinggevenden van het forum te hebben gedaan maakt hij het volgende openbaar: “Er zijn wat fouten ontdekt in de software en daarom is deze on hold gezet tot ie weer verder gelanceerd kan worden. Ze hopen zo snel mogelijk de overige provincies verder te voorzien van de uitrol.” De reden blijkt volgens de ‘super expert’ te zijn: “Wegens veiligheid redenen is dit even tijdelijk stop, maar ze verwachten hem snel weer uit te rollen verder.”

   

  Dit zijn de verbeteringen die in firmwareversie 4.42 zijn verwerkt.

   

  Update: Ziggo verwacht eind september de gefaseerde uitrol van firmwareversie 4.42 te kunnen hervatten.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiedecoderbruikleendecoderMediabox NextNext Minifirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Jaimie: in the Vaes Lane

  Jaimie: in the Vaes Lane
  TLC om 22:30 uur
  Nadat haar vriend Jorik Scholten (Lil’ Kleine) begin van het jaar een auto-portier tegen haar hoofd ­besloot te rammen, was het voor Jaimie Vaes klaar. Ze pakte haar koffers om met zoontje Lío voorgoed te vertrekken. In het derde seizoen van Jamie: in the Vaes Lane probeert de realityster de scherven van haar leven te lijmen met hulp van boezemvriendinnen Estelle Cruijff en Koen Kardashian.

  TV-TIP Time

  Time
  NPO 2 om 23:09 uur
  Mark Hebden belandt in de gevangenis nadat hij per ongeluk een man uit zijn schoenen heeft gereden. Verteerd door schuld­gevoelens probeert hij zich staande te houden in een voor hem totaal onbekende wereld. Intussen doet ­gevangenisbewaarder Eric McNally zijn best om de rust en orde in de petoet te bewaren. Hij raakt chantabel als een van de gedetineerden ontdekt dat ook Erics zoon zijn dagen achter de tralies slijt.

  Interview