Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  UPDATE: Ziggo stelt verbetering Mediabox Next en Next Mini vanwege problemen uit

  Ziggo-klanten die de Mediabox Next of Next Mini gebruiken en niet in Limburg of Noord-Brabant wonen, moeten nog even wachten op de update van hun decoder.
  Jarco Kriek
  17 september 2022
  comments 0
  UPDATE: Ziggo stelt verbetering Mediabox Next en Next Mini vanwege problemen uit

  Ziggo kondigde enkele weken geleden de komst aan van firmwareversie 4.42 voor de Mediabox Next en Next Mini. De nieuwe firmware is wel in Limburg en Noord-Brabant uitgerold, maar in de overige provincies in Nederland niet. Ziggo rolt nieuwe firmware altijd als eerste in twee provincies uit – meestal Limburg en Noord-Brabant – als test. Als blijkt dat er zich geen grote problemen voordoen, wordt de firmware gefaseerd aan alle klanten uitgeleverd.

   

  Problemen

  Naar nu blijkt hebben zich tijdens de uitrol van firmwareversie in de genoemde provincies problemen voorgedaan waardoor Ziggo de voorgenomen uitrol in de overige provincies tijdelijk moet stoppen. Het is overigens niet Ziggo dat deze mededeling aan communiceert: op het klant-helpt-klant community forum van het kabelbedrijf wordt deze melding door ‘super expert’ Dave (met uitroepteken) gedaan. Na navraag – waarschijnlijk via een voor andere gebruikers afgeschermd deel - bij leidinggevenden van het forum te hebben gedaan maakt hij het volgende openbaar: “Er zijn wat fouten ontdekt in de software en daarom is deze on hold gezet tot ie weer verder gelanceerd kan worden. Ze hopen zo snel mogelijk de overige provincies verder te voorzien van de uitrol.” De reden blijkt volgens de ‘super expert’ te zijn: “Wegens veiligheid redenen is dit even tijdelijk stop, maar ze verwachten hem snel weer uit te rollen verder.”

   

  Dit zijn de verbeteringen die in firmwareversie 4.42 zijn verwerkt.

   

  Update: Ziggo verwacht eind september de gefaseerde uitrol van firmwareversie 4.42 te kunnen hervatten.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiedecoderbruikleendecoderMediabox NextNext Minifirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)