Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo stelt verbetering Mediabox Next opnieuw uit

  Ziggo stelt voor de tweede keer de aangekondigde verbetering van de Mediabox Next naar firmwareversie 4.42 uit.
  Jarco Kriek
  30 september 2022
  comments 0
  Ziggo stelt verbetering Mediabox Next opnieuw uit
  Foto Getty Images

  Ziggo bracht de nieuwe firmware in eerste instantie alleen voor de gebruikers van Mediabox Next in de provincies Limburg en Noord-Brabant uit. Daarna wilde het kabelbedrijf de nieuwe firmware gefaseerd in alle overige provincies naar geactiveerde Mediabox Next-apparaten sturen.

   

  Problemen

  De uitrol werd door Ziggo echter zonder melding uitgesteld. Op het klant-helpt-klant forum van het kabelbedrijf liet een zogenaamde super expert naar aanleiding van informatie van een leidinggevende weten dat de uitrol onder meer uit veiligheidsoverwegingen was stopgezet. Daarna liet Ziggo weten dat de uitrol van de firmware werd uitgesteld tot eind september. Nu meldt Ziggo dat de nieuwe firmware voor de Mediabox Next op 4 oktober wordt uitgerold naar alle apparaten die versie 4.42 nog niet hebben ontvangen.

   

  Dit zijn de verbeteringen die in firmwareversie 4.42 zijn verwerkt.

  ZiggoVodafoneZiggoMediabox Nexttvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmwareversie

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)