Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo stelt verbetering Mediabox Next opnieuw uit

  Ziggo stelt voor de tweede keer de aangekondigde verbetering van de Mediabox Next naar firmwareversie 4.42 uit.
  Jarco Kriek
  30 september 2022
  comments 0
  Ziggo stelt verbetering Mediabox Next opnieuw uit
  Foto Getty Images

  Ziggo bracht de nieuwe firmware in eerste instantie alleen voor de gebruikers van Mediabox Next in de provincies Limburg en Noord-Brabant uit. Daarna wilde het kabelbedrijf de nieuwe firmware gefaseerd in alle overige provincies naar geactiveerde Mediabox Next-apparaten sturen.

   

  Problemen

  De uitrol werd door Ziggo echter zonder melding uitgesteld. Op het klant-helpt-klant forum van het kabelbedrijf liet een zogenaamde super expert naar aanleiding van informatie van een leidinggevende weten dat de uitrol onder meer uit veiligheidsoverwegingen was stopgezet. Daarna liet Ziggo weten dat de uitrol van de firmware werd uitgesteld tot eind september. Nu meldt Ziggo dat de nieuwe firmware voor de Mediabox Next op 4 oktober wordt uitgerold naar alle apparaten die versie 4.42 nog niet hebben ontvangen.

   

  Dit zijn de verbeteringen die in firmwareversie 4.42 zijn verwerkt.

  ZiggoVodafoneZiggoMediabox Nexttvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmwareversie

  Reacties

 1. TV-TIP Hell's Kitchen USA

  Hell's Kitchen USA
  24Kitchen om 19:30 uur
  Chef-kok Gordon Ramsay blaft kandidaten vaak af, net zoals een boze legersergeant dat kan. De zestiende reeks van Hell’s Kitchen start op een legerbasis waar de kandidaten tucht en discipline leren. Gelukkig verplaatst de actie zich snel weer naar de keuken, waar ‘generaal’ Ramsay zijn rekruten met harde hand de fijne kneepjes aanleert. Seizoen 16 werd berucht vanwege de vele ruzies, en dat zegt veel in een Gordon Ramsay-show!

  TV-TIP Verward

  Verward
  NPO 3 om 20:24 uur
  Op het nieuws hoor je regelmatig over ‘verwarde personen’ die voor problemen zorgen, maar wat voor mensen zíjn dat eigenlijk? Documentairemaakster Jessica Villerius onderzoekt de mensen achter dit label, én hulp­verleners die vaak met ze te maken hebben. Verpleegster Mariëlle was net een infuus aan het aanbrengen toen de buurman ineens binnenstormde en wild om zich heen begon te steken. Mariëlle vertelt over de hachelijke momenten die ze beleefde, toen ze op deze manier kennismaakte met Kenzo K.

  Interview