Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo stelt verbetering Mediabox Next opnieuw uit

  Ziggo stelt voor de tweede keer de aangekondigde verbetering van de Mediabox Next naar firmwareversie 4.42 uit.
  Jarco Kriek
  30 september 2022
  comments 0
  Ziggo stelt verbetering Mediabox Next opnieuw uit
  Foto Getty Images

  Ziggo bracht de nieuwe firmware in eerste instantie alleen voor de gebruikers van Mediabox Next in de provincies Limburg en Noord-Brabant uit. Daarna wilde het kabelbedrijf de nieuwe firmware gefaseerd in alle overige provincies naar geactiveerde Mediabox Next-apparaten sturen.

   

  Problemen

  De uitrol werd door Ziggo echter zonder melding uitgesteld. Op het klant-helpt-klant forum van het kabelbedrijf liet een zogenaamde super expert naar aanleiding van informatie van een leidinggevende weten dat de uitrol onder meer uit veiligheidsoverwegingen was stopgezet. Daarna liet Ziggo weten dat de uitrol van de firmware werd uitgesteld tot eind september. Nu meldt Ziggo dat de nieuwe firmware voor de Mediabox Next op 4 oktober wordt uitgerold naar alle apparaten die versie 4.42 nog niet hebben ontvangen.

   

  Dit zijn de verbeteringen die in firmwareversie 4.42 zijn verwerkt.

  ZiggoVodafoneZiggoMediabox Nexttvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmwareversie

  Reacties

 1. TV-TIP Waku Waku

  Waku Waku
  NPO 3 om 18:21 uur
  Jarenlang werd Waku Waku gepresenteerd door Rob Fruithof, de quizmaster die vorige maand op 71-jarige leeftijd overleed. De dieren- en natuurquiz keerde vorig jaar terug op tv, met dit keer Sosha Duysker aan het roer. In het tweede seizoen doen onder andere Bracha van ­Doesburgh, Roy Donders, Nicolette Kluijver en Steven Kazàn een poging om met hun flora- en faunakennis zoveel mogelijk aapjes bij elkaar te sprokkelen. De winnaar maakt kans op 1500 euro voor een goed doel.

  TV-TIP Ice Road Rescue

  Ice Road Rescue
  National Geographic om 19:35 uur
  Thord Paulsen heeft zich alvast warm ingepakt voor het zevende seizoen van Ice Road Rescue en dat is maar goed ook. Vanwege een koude winter vol zware stormen, regenbuien en dikke ladingen sneeuw krijgen de helden van de gladde weg het lastiger dan ooit. Thord en collega Bjørn hebben veel meegemaakt, maar in dit seizoen hebben ze de zwaarste klussen uit hun carrière. De mannen moeten daardoor nog meer op elkaar vertrouwen. In het noorden heeft Jo Roger het ook zwaar en heeft hij de hulp van Stig nodig, maar is deze beginneling klaar voor het echte werk?

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)