Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo stopt met SD-aanvoer eigen sportkanalen

  VodafoneZiggo staakt later dit jaar met het leveren van het SD-aanvoersignaal aan providers van de kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal.
  Jarco Kriek
  20 januari 2023
  comments 4
  Ziggo stopt met SD-aanvoer eigen sportkanalen
  Foto ProShots

  Ziggo Sport Totaal wordt door vrijwel alle providers in Nederland als aanvullend abonnement aangeboden. Bij alle providers zijn de zes kanalen van Ziggo Sport Totaal in HD-kwaliteit beschikbaar, Bij enkele providers worden deze kanalen naast de HD-variant ook in SD aangeboden. Abonnees met een oudere decoder of televisie die geen HD-zenders kunnen weergeven kunnen hierdoor toch naar sporten kijken waarvan VodafoneZiggo de uitzendrechten voor Ziggo Sport heeft gekocht, zoals voetbal, golf, tennis, auto- en motorsport.

   

  Einde nabij

  Bronnen in het distributielandschap laten Totaal TV weten dat providers die Ziggo Sport-kanalen ook in SD aanbieden bericht hebben ontvangen dat het SD-aanvoersignaal gaat verdwijnen. Een exacte datum is nog niet bekend. Het uitfaseren van SD gaat ‘later dit jaar’ plaatsvinden.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportSDHDaanvoersignaal

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)