Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo stopt met SD-aanvoer eigen sportkanalen

  VodafoneZiggo staakt later dit jaar met het leveren van het SD-aanvoersignaal aan providers van de kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal.
  Jarco Kriek
  20 januari 2023
  comments 4
  Ziggo stopt met SD-aanvoer eigen sportkanalen
  Foto ProShots

  Ziggo Sport Totaal wordt door vrijwel alle providers in Nederland als aanvullend abonnement aangeboden. Bij alle providers zijn de zes kanalen van Ziggo Sport Totaal in HD-kwaliteit beschikbaar, Bij enkele providers worden deze kanalen naast de HD-variant ook in SD aangeboden. Abonnees met een oudere decoder of televisie die geen HD-zenders kunnen weergeven kunnen hierdoor toch naar sporten kijken waarvan VodafoneZiggo de uitzendrechten voor Ziggo Sport heeft gekocht, zoals voetbal, golf, tennis, auto- en motorsport.

   

  Einde nabij

  Bronnen in het distributielandschap laten Totaal TV weten dat providers die Ziggo Sport-kanalen ook in SD aanbieden bericht hebben ontvangen dat het SD-aanvoersignaal gaat verdwijnen. Een exacte datum is nog niet bekend. Het uitfaseren van SD gaat ‘later dit jaar’ plaatsvinden.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportSDHDaanvoersignaal

  Reacties

 1. TV-TIP Sanditon

  Sanditon
  NPO 2 om 17:09 uur
  Negen maanden na de dood van haar tortel Sidney, die in Antigua aan de gele koorts bezweek, keert Charlotte Heywood gedesillusioneerd terug naar Sanditon. In haar kielzog haar jongere zus Alison, die er net als Charlotte alles aan wil doen om de boerenmiddelmaat te ontstijgen. Maar Alison is lang niet de enige frisse wind die door het – inmiddels stuk minder pittoreske, maar des te populairdere en drukkere – kustplaatsje waait: een aantal nieuwe gezichten weet de boel flink op te schudden.

  TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)