Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo stopt met torenhoge korting nieuwe klanten

  Ziggo is gestopt met een actie om nieuwe klanten te werven door een torenhoge korting aan te bieden die kon oplopen tot meer dan 500 euro.
  Jarco Kriek
  20 oktober 2022
  comments 2
  Ziggo stopt met torenhoge korting nieuwe klanten
  Foto Getty Images

  De actie van Ziggo om nieuwe abonnees tijdens het eerste contractjaar vijftig procent korting te geven zorgde voor aanwas van nieuwe klanten, maar bestaande klanten voelden zich buitenspel gezet. Dit kwam mede doordat Ziggo bestaande klanten die hun abonnement met een jaar wilden verlengen veel minder korting gaf. Tevens was er sprake van willekeur. Niet iedereen kreeg onder gelijke omstandigheden dezelfde financiële tegemoetkoming aangeboden. Klanten die goed kunnen onderhandelen en niet direct op het eerste aanbod van het kabelbedrijf ingingen, konden zo een hogere korting binnenslepen.

   

  Concurrenten

  Als gevolg van de actie twaalf maanden voor de halve prijs bij Ziggo, pasten concurrenten van het kabelbedrijf hun klantenwerfacties eveneens aan. Zo verdubbelde KPN de termijn van de actie waarbij het abonnement voor tv en internet ongeacht de internetsnelheid voor 35 euro wordt aangeboden. Normaal wordt deze korting voor een periode van zes maanden aangeboden. Ook T-Mobile paste de lopende welkomstactie enigszins aan.

   

  Nieuwe actie

  Ziggo biedt nieuwe klanten op dit moment geen rechtstreeks financieel voordeel aan. Wie op dit moment besluit bij Ziggo klant te worden en een abonnement afsluit met minstens de diensten tv en internet krijgt gratis toegang tot aanvullende producten en diensten. Klanten kunnen kiezen tussen een jaar lang gratis gebruik van de wifiversterker SmartWifi Pods of een jaar gratis toegang tot het Sport Compleet-abonnement met daarin de betaalzenders ESPN en Ziggo Sport Totaal. In het geval van de SmartWifi Pods gaat het om bruikleen en blijven de apparaten dus eigendom van Ziggo.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)