Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo stopt met torenhoge korting nieuwe klanten

  Ziggo is gestopt met een actie om nieuwe klanten te werven door een torenhoge korting aan te bieden die kon oplopen tot meer dan 500 euro.
  Jarco Kriek
  20 oktober 2022
  comments 3
  Ziggo stopt met torenhoge korting nieuwe klanten
  Foto Getty Images

  De actie van Ziggo om nieuwe abonnees tijdens het eerste contractjaar vijftig procent korting te geven zorgde voor aanwas van nieuwe klanten, maar bestaande klanten voelden zich buitenspel gezet. Dit kwam mede doordat Ziggo bestaande klanten die hun abonnement met een jaar wilden verlengen veel minder korting gaf. Tevens was er sprake van willekeur. Niet iedereen kreeg onder gelijke omstandigheden dezelfde financiële tegemoetkoming aangeboden. Klanten die goed kunnen onderhandelen en niet direct op het eerste aanbod van het kabelbedrijf ingingen, konden zo een hogere korting binnenslepen.

   

  Concurrenten

  Als gevolg van de actie twaalf maanden voor de halve prijs bij Ziggo, pasten concurrenten van het kabelbedrijf hun klantenwerfacties eveneens aan. Zo verdubbelde KPN de termijn van de actie waarbij het abonnement voor tv en internet ongeacht de internetsnelheid voor 35 euro wordt aangeboden. Normaal wordt deze korting voor een periode van zes maanden aangeboden. Ook T-Mobile paste de lopende welkomstactie enigszins aan.

   

  Nieuwe actie

  Ziggo biedt nieuwe klanten op dit moment geen rechtstreeks financieel voordeel aan. Wie op dit moment besluit bij Ziggo klant te worden en een abonnement afsluit met minstens de diensten tv en internet krijgt gratis toegang tot aanvullende producten en diensten. Klanten kunnen kiezen tussen een jaar lang gratis gebruik van de wifiversterker SmartWifi Pods of een jaar gratis toegang tot het Sport Compleet-abonnement met daarin de betaalzenders ESPN en Ziggo Sport Totaal. In het geval van de SmartWifi Pods gaat het om bruikleen en blijven de apparaten dus eigendom van Ziggo.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP Restaurants at the End of the World

  Restaurants at the End of the World
  National Geographic om 17:00 uur
  Op afgelegen eilandjes, in het ijs of boven op een klif; overal ter wereld vind je exclusieve restaurants in afgelegen oorden waar je niet even met bus 32 naartoe rijdt. In Restaurants at the End of the World reist chef-kok Kristen Kish de wereld rond op zoek naar dit soort culinaire hotspots. In deze eerste aflevering klautert ze naar de hooglanden van het Panamese Boquete. Hier, op 1700 meter boven zeeniveau, is een oude koffieplantage omgebouwd tot toprestaurant.

  TV-TIP Field Trip with Curtis Stone

  Field Trip with Curtis Stone
  24 Kitchen om 19:30 uur
  Voor de vaste kijker van MasterChef Australië is het een bekend gezicht: Curtis Stone. In Field Trip with Curtis Stone neemt de hippe chef het team van zijn Amerikaanse restaurant Maude mee op sleeptouw om op de grootste culinaire plekken ter wereld inspiratie op te doen voor het nieuwe menu en de wijnkaart van zijn sterrentent in Beverly Hills.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)