Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo stopt met uitzetten analoge tv

    Het coronavirus noopt Ziggo ertoe dat het de gefaseerde uitschakeling van analoge tv stopt. Hierdoor blijft analoog kijken in delen van het verzorgingsgebied mogelijk.
    Jarco Kriek
    19 maart 2020
    comments 0
    Ziggo stopt met uitzetten analoge tv

    VodafoneZiggo – waarvan Ziggo onderdeel is – heeft vanwege het coronavirus enkele beschermende maatregelen getroffen die in overeenstemming zijn met de adviezen van het RIVM. Deze maatregelen moeten een bijdrage leveren om verdere coronabesmetting in Nederland tot het minimale te beperken. Als gevolg van de maatregelen voert Ziggo geen onderhoudswerkzaamheden uit. Ook komen monteurs alleen in uiterst urgente situaties bij klanten thuis storingen oplossen.

     

    Analoge tv

    Als gevolg van de maatregel stopt Ziggo per direct met het afschakelen van analoge tv in Nederland. Dit betekent concreet dat in Noord-Holland (24 maart), Zuid-Limburg (7 april) en de regio Tilburg (21 april) analoge tv voorlopig niet wordt uitgezet. In deze regio’s kan dus langer naar analoge tv gekeken worden. Ook nieuwe aankondigingen van regio’s waar analoge tv zou worden uitgeschakeld, worden voorlopig in de ijskast geplaatst. Ziggo communiceert aan klanten in de betrokken regio’s op een later tijdstip wanneer analoge tv wel wordt uitgezet.

     

    Ziggo bij klanten thuis

    In regio’s waar Ziggo analoge tv uitschakelt, is een speciaal team van medewerkers – waaronder monteurs – actief om klanten die problemen hebben met de switch naar digitale tv actief in de eigen woning bij te staan. Dit menselijk klantcontact is vanwege de corona maatregelen in ieder geval tot 6 april niet mogelijk.

    ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieanaloogdigitaalanaloge uitschakelingcorona

    Reacties

  1. TV-TIP Restaurants at the End of the World

    Restaurants at the End of the World
    National Geographic om 17:00 uur
    Op afgelegen eilandjes, in het ijs of boven op een klif; overal ter wereld vind je exclusieve restaurants in afgelegen oorden waar je niet even met bus 32 naartoe rijdt. In Restaurants at the End of the World reist chef-kok Kristen Kish de wereld rond op zoek naar dit soort culinaire hotspots. In deze eerste aflevering klautert ze naar de hooglanden van het Panamese Boquete. Hier, op 1700 meter boven zeeniveau, is een oude koffieplantage omgebouwd tot toprestaurant.

    TV-TIP Field Trip with Curtis Stone

    Field Trip with Curtis Stone
    24 Kitchen om 19:30 uur
    Voor de vaste kijker van MasterChef Australië is het een bekend gezicht: Curtis Stone. In Field Trip with Curtis Stone neemt de hippe chef het team van zijn Amerikaanse restaurant Maude mee op sleeptouw om op de grootste culinaire plekken ter wereld inspiratie op te doen voor het nieuwe menu en de wijnkaart van zijn sterrentent in Beverly Hills.

    Interview

    • *

      Paul de Leeuw

      Niet Klein Te Krijgen

      Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
      Reacties0 reactie(s)